Vodné fajky
Re: Vodne fajky
Wladas objednával si odtial? vyzerá to zaujímavo..
budem v dalekej buducnosti
aj postovne je tam dost lacne
aj postovne je tam dost lacne
-
javatar
Hardcore addict
tak teda som po par dnoch testovania a postujem neake vysledky:
Poznamky:
a) bambusaky sa uplne luxusne (cca do 2 minut uplne rozpaleny) rozpaluju tymto
b) kokosaky su tvrdsi oriesok, vyssie uvedeny zapalovac ich sice rozhavil takmer hned ale iba slabo (chce to vazne dlhsie) - plynovy sporak problem s kokosakmi vyriesil (alebo ich budem tym zapalovacom rozpalovat asi 5 minut jeden)
Tabaky:
1. Experimentalny mix Cherry tabaku, Cokoladoveho tabaku a preluhovanej jeff's 7 elements Blue Breeze melasy: Vo vortex korunke to vyzerao dobre, vlhkost vysoka, rozpalil som 2 bambusaky a podme ho tahat - roztahovalo sa to dlho, predlho, dym bol riedky a kombinacia chuti ceresna, cokolada, mata a cucoriedky nebola velmi stastna, zvlast ked kazda bola nevyrazna (asi az na matu) a dokopy to bolo doslova divne, tabak nechcel horiet iba sa maximalne trosku zohrial, po 10 minutach intenzivneho tahania som to vzdal -> mozno ak cisty neochuteny tabak s nepreluhovanou melasou
2. Jeff's seven elements Blue Breeze: tento tabak uz recenzoval jin, ale druhy nazor sa zide - neviem ci som nalozil korunku zle, ale podchvilou som odstranoval vrstvy spaleneho tabaku, tabak som den predtym "odstavil" takze bol prijemne vlhky (po nalozeni korunky som ho este pokvapkal melasou - mozno bola chyba tam no ale ku hustote a chuti dymu: dym bol krasne husty, fajcenie trvalo skoro hodinu (a keby ma neomrzelo to odstranovanie tych spalenych vrstiev tak by trvalo aj cez hodinu), chut bola vyvazena ale podla mojho gusta prilis matova - nabuduce by som asi nieco sladsie, malo bolo citit tie cucoriedky, v kazdom pripade tabak by dostal hodnotenie 4/5, velmi prijemny zazitok a este ho mam dost vela - testovane s dvomi kokosakmi
3. Shiazo strawberry: testovane s dvomi bambusakmi, chvilu trvalo kym som to rozfajcil, spociatku slabsia sladkokysla chut a riedky dym, no po chvili krasne husty dym a slubena jahodova chut (pripomenulo mi to zubnu pastu perlicka z mladych cias), je pravda ze to nebol tabak, no ten sedativny ucinok nikotinu mi velmi nechybal, po zhruba 70 minutach ma to prestalo bavit a nechal som to vyhoriet - tu mam par otazku: Ostali mi biele (niektore ruzove) kamienky - skusal niekto do nich neako dostat melasu a pouzit ich zase? Inak zazitok bol fakt ze dobry, som si to krasne uzil, na druhej strane vyjadrenie priatelky: "Je to strasne sladke ale je to dobre" a spolubyvajuceho: "no ja tam necitim nic" tak si sami urobte nazor.
wladas, jin alebo ktokolvek iny: pokial budete brat objednavku z USA alebo aj z toho al-fakher shopu tak sa mi v pripade ochoty zobrat aj nieco premna ozvite
(samozrejme s mojou spoluucastou na postovnom a riziku)
Poznamky:
a) bambusaky sa uplne luxusne (cca do 2 minut uplne rozpaleny) rozpaluju tymto
b) kokosaky su tvrdsi oriesok, vyssie uvedeny zapalovac ich sice rozhavil takmer hned ale iba slabo (chce to vazne dlhsie) - plynovy sporak problem s kokosakmi vyriesil (alebo ich budem tym zapalovacom rozpalovat asi 5 minut jeden)
Tabaky:
1. Experimentalny mix Cherry tabaku, Cokoladoveho tabaku a preluhovanej jeff's 7 elements Blue Breeze melasy: Vo vortex korunke to vyzerao dobre, vlhkost vysoka, rozpalil som 2 bambusaky a podme ho tahat - roztahovalo sa to dlho, predlho, dym bol riedky a kombinacia chuti ceresna, cokolada, mata a cucoriedky nebola velmi stastna, zvlast ked kazda bola nevyrazna (asi az na matu) a dokopy to bolo doslova divne, tabak nechcel horiet iba sa maximalne trosku zohrial, po 10 minutach intenzivneho tahania som to vzdal -> mozno ak cisty neochuteny tabak s nepreluhovanou melasou
2. Jeff's seven elements Blue Breeze: tento tabak uz recenzoval jin, ale druhy nazor sa zide - neviem ci som nalozil korunku zle, ale podchvilou som odstranoval vrstvy spaleneho tabaku, tabak som den predtym "odstavil" takze bol prijemne vlhky (po nalozeni korunky som ho este pokvapkal melasou - mozno bola chyba tam no ale ku hustote a chuti dymu: dym bol krasne husty, fajcenie trvalo skoro hodinu (a keby ma neomrzelo to odstranovanie tych spalenych vrstiev tak by trvalo aj cez hodinu), chut bola vyvazena ale podla mojho gusta prilis matova - nabuduce by som asi nieco sladsie, malo bolo citit tie cucoriedky, v kazdom pripade tabak by dostal hodnotenie 4/5, velmi prijemny zazitok a este ho mam dost vela - testovane s dvomi kokosakmi
3. Shiazo strawberry: testovane s dvomi bambusakmi, chvilu trvalo kym som to rozfajcil, spociatku slabsia sladkokysla chut a riedky dym, no po chvili krasne husty dym a slubena jahodova chut (pripomenulo mi to zubnu pastu perlicka z mladych cias), je pravda ze to nebol tabak, no ten sedativny ucinok nikotinu mi velmi nechybal, po zhruba 70 minutach ma to prestalo bavit a nechal som to vyhoriet - tu mam par otazku: Ostali mi biele (niektore ruzove) kamienky - skusal niekto do nich neako dostat melasu a pouzit ich zase? Inak zazitok bol fakt ze dobry, som si to krasne uzil, na druhej strane vyjadrenie priatelky: "Je to strasne sladke ale je to dobre" a spolubyvajuceho: "no ja tam necitim nic" tak si sami urobte nazor.
wladas, jin alebo ktokolvek iny: pokial budete brat objednavku z USA alebo aj z toho al-fakher shopu tak sa mi v pripade ochoty zobrat aj nieco premna ozvite
Mal tu niekto z vás Nakhla Ovocný mix ružový ? aký je ?
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jj je to mozne , tie kamienky mozes pouzit viac krat a takisto mozes do nich ''naliat'' tu jeff elements melasu.- tu mam par otazku: Ostali mi biele (niektore ruzove) kamienky - skusal niekto do nich neako dostat melasu a pouzit ich zase?
a kukni si toto video
-
javatar
Hardcore addict
Danke, aber ich kann deutsch sprechen nur einbischen
so ich verstehe nicht 
No ak mam odcitovat http://www.shiazo.eu/ tak:
)
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2011, 9:36)
na strane druhej na tomto fore http://www.hookahforum.com/topic/41697- ... am-stones/ jeden nemec pise toto
No ak mam odcitovat http://www.shiazo.eu/ tak:
cize bez tlaku ten kamienok nevyplnis tak kvalitne ako od vyroby - rozmyslal som ze ak by si bol schopny vytvorit v neakej nadobke vakuum potom co tam vlozis kamienky a napustit tam melasu potom - to by malo zabezpecit dostatocne vysledky, ale ako to technicky realizovat tak na to som este neprisiel ( pojdem vratit svoj ing. titulTo produce the flavoured Shiazo Shisha-Steam-Stones the PIM (Pressure Injection Method) is utilised: under pressure the aromatic fluid is injected into the pores. So also the finest and deepest pores are impregnated in an optimal way which leads to a better quality compared to self-moistened Shiazo!
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2011, 9:36)
na strane druhej na tomto fore http://www.hookahforum.com/topic/41697- ... am-stones/ jeden nemec pise toto
uz neviem celkom ci je ten vyssie spomenuty PIM len marketingovy tah aby si ludia kupili viac nez len jedny kamienky (a potom uz len melasy) alebo fakt vyuzivaju ten tlak aby plne vyuzili potencial porov kamienku, co dava zmysel lebo ak v neakom pore ostane vzduchova bublina tak sa tam melasa nedostaneAfter you finish smoking them, cool them off and put them back in the tin. Shake it up a bit, and the glycerin and 'shisha juice' (that sounded kinda wrong, didn't it?) will cover the stones again.
určite nato treba nejaku špeci metodu, otazkou je len už aky velky je rozdiel, či to zato stojí 
nahodenie do krabicky a premiesanie stacilo vpohode... uz je len otazne ci na to bude lepsia melasa typu molamixu alebo jeff's 7 elements... kazdopadne shiazo pre mna miernym sklamanim
@Maki
sklamanie?? to by som na teba nepovedal
ja som hned vedel ze to je blbost ale skusit treba vsetko
sklamanie?? to by som na teba nepovedal
ja som hned vedel ze to je blbost ale skusit treba vsetko
tak ako ja ku fajceniu ten nikotin a opojne pocity nepotrebujem... mne bohate staci inhalovat ochutenu paru... ale to musi ta chut byt vyrazna... co pri Shiazo Watermelon rozhodne nie je
aj mna tá chuť mierne sklamala, tiež som očakával že to bude silnejšie, najmä teda po tom ako to voňalo ale ono sa dá docieliť výraznejšia chuť. Nalož si toho shiaza viac, ak máš vortexku, tak na tie kamienky tej melasy ešte trošku nakvapkaj. Daj dam 2 dobre rozpálené kokosáky a keď budeš ťahať, opri si špičku hadice o jazyk , potom to chutí tak fajnejšie ^^ na jazyku sa ti odtlačí taká tá melónová chuť =)Maki napísal: mne bohate staci inhalovat ochutenu paru... ale to musi ta chut byt vyrazna... co pri Shiazo Watermelon rozhodne nie je
ach taketo novinky mi tu pises...
nie teraz vazne... vsetko co si napisal samozrejme poznam a praktizujem - aj tak slabota... ale na bafkanie ked potrebujem jasnu hlavu je to fajn...
-
javatar
Hardcore addict
a ine shiazo si skusal?
este blueberry... tiez mi prislo nevyrazne
-
javatar
Hardcore addict
ono je to take zvlastne - ako som pisal vyssie, mal som len strawberry ktore prislo spolubyvajucemu nevyrazne a priatelke velmi vyrazne... asi si si uz prepil svoje chutove bunky
(no offense)
inspirujuce - ale ako to tesnil?
inspirujuce - ale ako to tesnil?
Pokiaľ to rovnomerne odkrojíš a nespravíš si žiadne zárezy, tak to prilieha v pohode a tesní bez problémov, keďže je to vlhké a "akokeby" to k sebe lepí.
Už sme to raz s jin-om odskúšali, sranda vec (ako banka ale slúžil melón).
To čo mal na ruke ked si na nej pohadzoval tú bublinu?
myslim ze ponozku, aby bublina nepraskla ale skakala
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mal som ho, no nejako ma nepresvedčil. Aj pri dôkladnom nakladaní sa mi po istom čase tabak začal prepaľovať - skrátka nízka vlhkosť a príliš chemická príchuť.Merco_ napísal:Mal tu niekto z vás Nakhla Ovocný mix ružový ? aký je ?
javatar:Project "Ovocníček"
Čo sa tu týka diskusie o SHIAZO - pre mňa osobne je to už tiež mierne sklamanie. Po tom, čo som si zvykol na AF, Jeff´s 7, som už asi zhýčkaný chuťou. SHIAZO je para - z toho podľa mňa plynie mierne vodová chuť. Chuť ako taká je príjemná aj dostatočne bohatá, no stále to nie je ono.
Inak akurát dnes mi prišlo Jeff´s 7: X on the beach, Guava&Guarana a Peach, tak onedlho budú recenzie.
Čo sa týka objednávky z USA - stále je na ceste, no tracking control mi začal vypisovať:
Čo to?Sorting Complete, May 02, 2011, 8:50 am, AUSTIN, TX 78744
Notice Left (No Authorized Recipient Available), April 30, 2011, 10:59 am, AUSTIN, TX 78744
Out for Delivery, April 30, 2011, 8:40 am, AUSTIN, TX 78744
Sorting Complete, April 30, 2011, 8:30 am, AUSTIN, TX 78744
Arrival at Post Office, April 30, 2011, 7:08 am, AUSTIN, TX 78744
Processed through Sort Facility, April 29, 2011, 11:34 pm, AUSTIN, TX 78710
Processed through Sort Facility, April 28, 2011, 6:58 pm, AUSTIN, TX 78710
Electronic Shipping Info Received, April 28, 2011
Shipment Accepted, April 28, 2011, 4:02 pm, AUSTIN, TX 78710
@jin
ako som uz napisal, pozri sa na posta.sk
ako som uz napisal, pozri sa na posta.sk