MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Nepríde ani Vanek ani Grabner ale je to zaujímavé, že spolu s Kanadou, Ruskom a USA to dokázali práve Rakušáci. Ani len Švédi nie.
Palmieri z Devils - gól.
Palmieri z Devils - gól.
Ja si myslim ze podcenujes Nemcov. Pokial viem, oni v tej formacii hraju uz skoro 2 roky a neberu to vsetko na lahku vahu. U nich sa tazko hlada chyba v defenzive. Ked si vsimnes ako oni brania tak urcite 1 ceska formacia by nestacila. My sme zaplatili za nase chyby v strednom pasme, ktore by sa uz nemali stavat. Ale proste na to Nemci trenovali hadam cely rok. Usidlit sa u nich v obrannom pasme a potom pri najmensej chybe vystartovat vpred a snazit sa vystrelit na branu za kazdu cenu a potom hned navrat do obrannej tretiny. Hraju s vysokim nasadenim. Nemci su pre mna jeden z favoritov na medajlu. Aj ked stale fandim nasim. Ale proste obdivujem ich za ich hru, aj ked je to len standartny hokej krajin, ktore nemaju kreativnych hracov, ale proste vychadza im to. Ale ako som tu spomenul nedavno. Proti napriklad takej Kanade by im to nevyslo. A na OH uz duplom nie, kde hra prave ta elita, ktora tie chyby fakt ze nerobi a ak hej, tak to dokazu upratat.gallardo570_4 napísal:Tak to je jasné že sa to endá porovnávať.. ale zober si to že keby hrali Česi proti Nemecku.. tak vyhrajú s prehladom.. na to by som stavil všetko čo sa len dá.. a mohli by hrať iba s jednou formáciou..
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja som strasne prekvapený ako veľmi tu sú zatrpknutí ľudia proti Čechom. A vsadili by ste na nich všetko čo sa dá keď vyhrávajú a nič keď prehrávajú .... ako aj na našich : )
'Od Hanlona sa hráči naučia iba angličtinu,' tvrdí Golonka
Tak Golonka zase perlí , čo spravil ako tréner Slovenskej reprezentácie on ?
Najprv som pozeral Čechov ale to už nie je také zaujímavé , Nórsko dúfam že vyhrá
Tak Golonka zase perlí , čo spravil ako tréner Slovenskej reprezentácie on ?
Najprv som pozeral Čechov ale to už nie je také zaujímavé , Nórsko dúfam že vyhrá
Krupp je inak dosť neortodoxný tréner. Povedal, že nezoberie hráčov z finálových mužstiev DEL, pretože hráči budú vyčerpaní z dlhej sérii i osláv titulu a po oslavách nebudú schopný sa dostať do obvyklej formy. Zaujímavé, nie?
Tak Nemci ak si vsimnes to beru velmi vazne. Uwe sledoval aj nasich ako sa pripravuju a urcite jedine na co myslel bolo, co proti tomu vymysli. Kdezto nemam informacie ze by to Hanlon robil.
-
Sagittarius
Guru
Tak onedlho budeš mať šancu.gallardo570_4 napísal:Tak to je jasné že sa to endá porovnávať.. ale zober si to že keby hrali Česi proti Nemecku.. tak vyhrajú s prehladom.. na to by som stavil všetko čo sa len dá.. a mohli by hrať iba s jednou formáciou..
-
DanielDevil
Addict
kto spolukomentuje USA - Nórsko? To záhorácke nárečie sa nedá počúvať 
Ja som mal chvilu pocit ze to je Skrucany:D
-
Sagittarius
Guru
Jindřich Novotný, Čech žijúci na Slovensku a jeho špeciálna čecho-slovenčina...DanielDevil napísal:kto spolukomentuje USA - Nórsko? To záhorácke nárečie sa nedá počúvať
// + pre karma darcu: To že som dostal K- za príspevok, kde som napísal, že som si až teraz všimol, že som napísal žujúci miesto žijúci mi nevadí a asi som ju dostal aj právom. Len by som chcel odpovedať, prečo som si ho nezeditoval. No pretože aj tak to nemôžem editovať, v dvoch ďalších príspevkoch, ktoré ma citovali. A píšem to preto sem, lebo ten príspevok bol zmazaný.
presne,DanielDevil napísal:kto spolukomentuje USA - Nórsko? To záhorácke nárečie sa nedá počúvať
nejaka cechoslovencina
Skoda tych Norov, po ich dramatickej vyhre na najazdy som im drzal, ale poslednu tretinu s USA fakt pohnojili. Tak ako my hnojime prve dve.
//Jan Stastny pekne dava tu nasu lubozvucnu slovencinu..
//Jan Stastny pekne dava tu nasu lubozvucnu slovencinu..
-
audiotrack
VIP
češi zase za kýbel šťastia. Hádam 5 alebo 6 offsidov im neodpískali, to sa ľahko útočí keď sa nehrá na čiary
tak to bolo vždý že češi mali viac štastia ako rozumu , vobec nehraju pekny hokej ale tak maju teraz taky káder že si myslim že idu na majstra, vidim to tak na čechov a druhy tým bude určite prekvapenie, žiadne rusko ani kanada
-
audiotrack
VIP
pekne to zhodnotil kamarát na facebooku: pri delení federácie dostali češi šťastie a slováci mečiara
-
DanielDevil
Addict
ja si myslím že Fínov netreba podceňovať, ja ich tipujem na medailovú pozíciu tento rok 
-
gallardo570_4
Medium Expert
Fíni hrali dobre aj pred MS na turnajoch.. teraz s Lotyšmi sa im akosi nedarí.. síce majú zápas pod kontrolou vedú 1:0 ale chcelo by to dať ešte 2. gól.. výborne korčulujú ich hra sa mi velmi páči.. naozaj výkon minimálne obdivuhodný.. Lotyšov výborne bránia.. Hej je dosť možne že získajú medailu.. držím palce..
//: a tak toto bolo hned okamžite využité bleskový gól.. ale stál zato pekná strela... ako keby začalo platiť nedáš dostaneš..
//: 2:1 dalšia využitá presilovka.. aj ked trochu náhodný gól ked sa puk odrazil od mantinelu dobrá reakcia a dorazenie puku.. škoda.. Fíni teraz musíte zabrať ved nemožte prehrať... a zase dalšia presilovka..
(
//:... 2:2-- tak na 2. pokus to už vyšlo paráda.. nemožu mať tí Češi tolko šťastia.. krásna kombinácia.. ešte 7 minút.. SUOMI pome!
//: Predĺženie-- niečo skvelé také som už dávno nevidel.. Immonen 2x zlomil hokejku počas PP... Lotyši poriadna dávka šťastia.. Masalskis podržal svoj team.. uvidíme čo prinesú nájazdy...
//: Tak na nájazdy ako sa predpokladalo Fíni s prehľadom vyhrali.. Učebnicovo premenené nájazdy.. Myslím že to skončilo úplne spravodlivo.. Ale Fíni mali predsa len na vrch takže spokojnosť...
SKVELÝ ZÁPAS..
//: a tak toto bolo hned okamžite využité bleskový gól.. ale stál zato pekná strela... ako keby začalo platiť nedáš dostaneš..
//: 2:1 dalšia využitá presilovka.. aj ked trochu náhodný gól ked sa puk odrazil od mantinelu dobrá reakcia a dorazenie puku.. škoda.. Fíni teraz musíte zabrať ved nemožte prehrať... a zase dalšia presilovka..
//:... 2:2-- tak na 2. pokus to už vyšlo paráda.. nemožu mať tí Češi tolko šťastia.. krásna kombinácia.. ešte 7 minút.. SUOMI pome!
//: Predĺženie-- niečo skvelé také som už dávno nevidel.. Immonen 2x zlomil hokejku počas PP... Lotyši poriadna dávka šťastia.. Masalskis podržal svoj team.. uvidíme čo prinesú nájazdy...
//: Tak na nájazdy ako sa predpokladalo Fíni s prehľadom vyhrali.. Učebnicovo premenené nájazdy.. Myslím že to skončilo úplne spravodlivo.. Ale Fíni mali predsa len na vrch takže spokojnosť...
SKVELÝ ZÁPAS..
Vyzerajú solídne, ale ja ich moc nemusím. Ako to sledujem, tak Kanada je v mojich poznámkach zapísaná ako ťažký favorit s odstupom od ostatných.
-
gallardo570_4
Medium Expert
Kanada prišla zase s dorasteneckým tímom.. a hrajú tak ako vždy.. ale oni si to možu dovoliť.. stále im má kto hrať.. určite sú považovaní za favoritov.. ale tieto MS to platí asi dvojnásobne.. 
to nieje nic novebegbeee napísal:Vyzerajú solídne, ale ja ich moc nemusím. Ako to sledujem, tak Kanada je v mojich poznámkach zapísaná ako ťažký favorit s odstupom od ostatných.
taktiez Rusi...hoci by za nich teraz nedal nikto 5 korun, myslim ze to dotiahnu daleko....zobudia sa vtedy, ked to bude najviac treba