- Ako by ste charakterizovali zenu-programatorku?
- Hmmm, zena-programatorka je ako morske prasa... to tiez nie je ani morske, ani prasa...
coze, prvy krat pocujem, sak ani v jednom americkom filme nebola zenska autobusarka, vzdy chlap.Les napísal:normalny jav, ze zena je vodicka autobusu
O tom prave pisem, ze prvy dojem by bol zly... Ale neviem preco.vlasovlac napísal: coze, prvy krat pocujem, sak ani v jednom americkom filme nebola zenska autobusarka, vzdy chlap.U nas som akurat videl vodicku elektricky, ale zas to neni take komplikovane. Osobne by som sa zle citil, keby bus soferovala zena. Hned prva krizovatka by ukazala na com je, ci vystupit, alebo si cestu vypapkat. Proste prvy dojem by bol dost zly
asi preto, lebo odmalicka som videl iba autobusarov. Kebyze vidim aj autobusarky odmala, tak by mi to vobec divne neprislo. O tom to je, ze ked mam neco zauzivane a pride neco nove tak som s toho mimoLes napísal: O tom prave pisem, ze prvy dojem by bol zly... Ale neviem preco.
To co vidis v americkych filmoch to vacsinou ani nieje tak, ako je to naozaj. Povedal by som, ze v Saint Petersburg na Floride 20% vodicov autobusov zeny. A v autobuse nikdy nevidis viac ako 15 ludi. Ten kto nema auto jazdi autobusom, ale vacsinou maju rodiny minimalne jedno auto. Standard su dve auta.
No... Mohlo by to byt aj takto. Moze to byt ale aj od toho, ze zeny su medzi muzmi v tejto krajine este stale "nedocenene" a tak isto ako v teme ci by si si dal opravit radio, kde by ho opravovala zena, moze byt to tak aj v tomto pripade.vlasovlac napísal: asi preto, lebo odmalicka som videl iba autobusarov. Kebyze vidim aj autobusarky odmala, tak by mi to vobec divne neprislo. O tom to je, ze ked mam neco zauzivane a pride neco nove tak som s toho mimo
omg, ze nedocenene, napriklad mne to je jedno ci my radio opravi zena, muz alebo pre mna zamna aj mimozemstan, len nech to radio ide!Les napísal: No... Mohlo by to byt aj takto. Moze to byt ale aj od toho, ze zeny su medzi muzmi v tejto krajine este stale "nedocenene" a tak isto ako v teme ci by si si dal opravit radio, kde by ho opravovala zena, moze byt to tak aj v tomto pripade.
Samozrejme, ze nedocenene. Za socializmu si este nevedel ako to bolo, zeny nemohli robit take prace, ako muzi. Nemali take moznosti ako muzi. A to je vlastne len 15 rokov, takze za taku dobu sa to ani nemohlo vyraznejsie zmenit. Ale pevne verim, ze sa to postupne zacne menit, myslim verejna mienka voci zenam, tak ako je to v krajinach, kde vladne stale demokracia a sloboda nazoru... A co sa tyka toho, ze tebe to je jedno (to je spravne) ale vela ludi ma stale nazor, ze "zenska" patri do domu a tam si robi svoje veci. Muz ma pracovat a zena sa starat o domacnost- to uz davno neplati ani na Slovensku.Rubiki napísal: omg, ze nedocenene, napriklad mne to je jedno ci my radio opravi zena, muz alebo pre mna zamna aj mimozemstan, len nech to radio ide!
by si sa cudoval ake dokazu byt babenky sikovne ked chcu. je jedno kto to robi pokial ma k tomu vztach a chce sa jej do toho bude praca rovnako dobre vykonanana ako pri muzovikekso napísal:Myslite, ze zeny moze pracovat s tecnikou alebo by mali dat radsej ruky od toho prec? Preco vlastne najcastnejsie su technicke typy muzi?