Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Chalani počúvajte, možno trochu OT ale chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s touto vodnou fajkou http://www.nargila.cz/grafika/dymky/nar ... 2_2s_2.jpg strašne sa mi páči a niekedy v blízkej budúcnosti by som si ju chcel objednať. Lenže mi príde že má dosť malú vázu, takže to vyzerá že sa voda rýchlo zohreje a zašpiní. Tak čo , oplatilo by sa to kupovať ? :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mala, otocna, dvojslauchova a este z nargila.cz ... amen tma, horsie sa vybrat hadam ani nedalo :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Ma niekto skusenosti s kombinaciou mäta + tropicke ovocie pomer 1:1? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tropicke ovocie nie ale koktail od AF (nieco ako multivitamin)
mata od wahy a eno-nuno :)
Maki
Darca
Darca

co tu bola otazka na ruzovy mix od nakhly - fuj... tropicana je lepsia a cierny mix este lepsi... ale stale su to nakhly... ale ten ruzovy bol fakt odpad...

kombinacia tropicke ovocie + mata - celkom fajn, len zalezi od toho ktore tropicke ovocie od ktoreho vyrobcu...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Maki napísal:mala, otocna, dvojslauchova a este z nargila.cz ... amen tma, horsie sa vybrat hadam ani nedalo :D
uff prečo ? máš zlé skúsenosti s nargila.cz ? hm viem že hlavne banka je malá :S...
Maki
Darca
Darca

1) 22" vyska... z toho este tretinu zabera stojan... to je celkom malo teda, vaza mala...
2) otocna - mal som tu cest s jedinou otocnou fajou, ktora fungovala ako mala a dobre sa z nej fajcilo... inak sa to zasekava, set-up je tazsi, netaha sa az tak good..
3) dva slauchy - naco? a este pri otocnej... ak nahodou trafis na kus, ktory sa bude otacat tak ako sa ma, tak naco? aj tak to je blbost, zbytocne zaplatis za 1 slauch... ma tam v paramatroch napisane ze ma samoupchavaci mechanizmus? starsie faje nemaju => musel by si vzdy jeden koniec zapchavat
4) nargila.cz - casto vraj davaju veci velmi lacno a uvadzaju dostupnost na sklade, pricom tovar nemaju vobec a ked spravis objednavku, tak ti napisu ze im je luto a poslu ti to hned ako ho budu mat, objednavku ti vklude aj na 3x poslu, nieco v nej vymenia a tak... mam to z viacerych zdrojov, osobne som ich ani neskusal radsej...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

oki, ďakujem Maki =) máš to u mňa :)

len tak btw, píšu , že táto má samoupchávací mechanizmus ;) a čo sa týka tých dvoch šlauchoch..zistil som , že potrebujem faju, čo má 2 pretože teraz mám takú jednoduchú s jedným šlauchom a väčšinou ju nefajčievam sám (aj keď som s tým pôvodne počítal) ale s kamošmi a ták, a jeden šlauch je fakt málo, stále čakať kým ostatní doťahajú atď. oki dobre , tak z tohto obchodu túto VF nebudem brať. naštastie mám vo vyhliadke ešte jednu ;-)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ten nakhla ružový mix už som to testoval no fakt trash.Škoda že darček som si nemohol vybrať sám :D určite to niekde stálo tri roky v trafike...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

TeXnoFile praktickejsie je mat dve jednoslauchove.
wladas
Redeemer
Redeemer

dvouslauchova nieje ziadna vyhra lebo aj ked je tam samoupchavaci ventil tak na jednej hadici byt nemoze, resp moze, ale nebute tam potom vypustaci ventil co by mne osobne chybal
cize jednu hadicu treba tak ci tak zapchavat

ale aj tak to neni ziadna vyhra, lebo naraz nemozu dvaja fajcit
ja ale mam dvojslauchovu a dlhe hacice takze ked sedime dalej od seba je to vyhoda ale to je asi jedina vyhoda
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

nóó veď tak to budeme zapchávať , zase až taká robota to nieje =) a príde mi to toršku praktickejšie ako keď si všetci posúvame jednu hadicu :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

TeXnoFile napísal:nóó veď tak to budeme zapchávať , zase až taká robota to nieje =) a príde mi to toršku praktickejšie ako keď si všetci posúvame jednu hadicu :P
Osobne som tiež proti dvojšlauchovým. Klasika je skrátka jedna hadica a o tom to je - že sa má posúvať ďalej, v pokoji a atmosfére tolerancie. Nemá to vyzerať tak, že jeden človek ťahá pól hodinu sám a ďalší traja mu ten šlauch už trhajú. Dvojvývodové sú nevýhodou aj už kvôli spomenutému výpustnému ventilu. Ono fungovať bude, lenže dym z vázy môžeš potom vyfúknuť niekomu inému do tváre - čo nemusí byť príjemné. Naviac, keď ťahajú dvaja ľudia súčasne, dym je redší - podľa mojich skúseností.
No a upchávanie a podobné metódy - to úplne kazí pohodovú atmosféru pri bafkaní. Keď bafkám mám sa maximálne tak starať o uhlík, aj to minimálne. Chcem si vtedy vychutnávať tú pohodu, myšlienky, bezstarostnosť, prípadne konverzáciu - nie riešiť, šlauchy, zamotávačky a odmotávanie...
wladas
Redeemer
Redeemer

tak tak Jin absolutny suhlas :)
inac ja mam VD Mya Cosmos ku ktorej som si kupil adapter na dalsiu hadicu
tento adapter ale nejde namiesto vypustneho ventilu a pri vyfukovani vazy funguje dobre a nikomu nefukam do xichtu :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jin napísal:Keď bafkám mám sa maximálne tak starať o uhlík, aj to minimálne. Chcem si vtedy vychutnávať tú pohodu, myšlienky, bezstarostnosť, prípadne konverzáciu - nie riešiť, šlauchy, zamotávačky a odmotávanie...
takmer 100% suhlas (takmer preto, ze idealne by bolo nestarat sa ani o uhlik). A preto ma stve ked musim odstranovat vrstvy spaleneho tabaku v korunke. Da sa proti tomu nieco robit? Resp. co je pricinou tohoto javu a ako proti tejto pricine bojovat? (kedze to pravdepodobne bude sposobok nakladania korunky)
wladas
Redeemer
Redeemer

@javatar
velmi cudne, normalne to je tak, ze pri dobre rozpalenich kokoskach ide do minuty dobry dym a chut ale na maximum sa to roztaha ked zhori horna vrstva tabaku
odstranovat ho mi pride ako uplny nezmysel
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak aby som to opisal, takto to asi prebiehalo pri fajceni elementov spomenutom tu:
1. najskor samozrejme roztahat (pri dvoch kokosakoch co boli v plameni cca 10 minut to nebol ziaden problem)
2. dobry dym asi 30 minut
3. pomerne rychly zvrat na popolovu chut (ako ked sa pripali tabak o alobal) -> uz odkryjem korunku a ak nie je nic prilepene na alobal (co sa mi uz fakt davno nestalo) tak zoberiem klieste a vyberiem spaleny tabak -> odkryjem nespaleny tabak
4. dobry dym asi 10 minut
5. ak nie je korunka prazdna -> bod 3.
6. prazdna korunka -> je dofajcene
wladas
Redeemer
Redeemer

uplna blbost davat prec spaleny tabak
ako si zarabal ten element?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

podla navodu (minutku nechat napit sa v teplej vode, vyzmykat, zaliat melasou, premiesat, nechat odstat)

tento problem som vsak mal uz viac krat s viacerimi tabakmi, myslel som si vsak ze problem je s malou korunkou...
wladas
Redeemer
Redeemer

to odstatie ma zaujima...ako dlho?
Napísať odpoveď