MS v hokeji, Slovensko 2011
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
keď fíni sú taký podobný ako my, málokedy majú šťastie, keby ho majú toľko čo česi chodia s medajlami domov každý rok
//a už prehrávajú, je mi ich lúto, veď lotyšom ani nepožičiavajú puk a dva góly v presilovkách ich spasia? A ten druhý ani nehovorím, tri krát odrazené...ach
//a už prehrávajú, je mi ich lúto, veď lotyšom ani nepožičiavajú puk a dva góly v presilovkách ich spasia? A ten druhý ani nehovorím, tri krát odrazené...ach
-
P3Bo
Guru wannabe
kvitujem a obzvlášť smola proti Švédom je snáď neskutočná. To úplne akoby som videl Česko- Slovensko.
Dúfam že to nebude zajtra na našom zápasetaktiez Rusi...hoci by za nich teraz nedal nikto 5 korun, myslim ze to dotiahnu daleko....zobudia sa vtedy, ked to bude najviac treba
Mali by sme sa tesit z uspechov papierovo slabsich timov, aspon z nasich vitazstiev proti hokejovym mocnostiam sa tesime, treba dopriat aj inym 
inak info zo zdroja, najvacsimi pijanmi vozenymi sanitkami su lotysi momentalne v Bratislave a to este ani neskoncil zapas
nechcem vediet co to bude ked odpiskaju 60tu minutu 
inak info zo zdroja, najvacsimi pijanmi vozenymi sanitkami su lotysi momentalne v Bratislave a to este ani neskoncil zapas
v to dufam aj jaMomo46 napísal:
Dúfam že to nebude zajtra na našom zápaseAle zase si myslím že Rusi sa už poučili a zajtra treba hrať tak ako s Nemcami a už len trošku šťastia
nechajme sa prekvapit...
// Lotyšsko - Fínsko 2:1
A ešte trocha šťastia do toho
lebo tie tyčky (žrďky) to bolo niečo nehorázne...
Lotyssko finsko, nadherny zapas!
Tieto MS len dokazujú, že hokej už nie je záležitosť pár tímov, ale naučili sa ho hrať viaceré tímy. Pár rokov dozadu boli zápasy favoritov proti úplným outsiderom jasnou záležitosťou, ktorá sa väčšinou končina rozdielom skóre 5+, no dnes, už je to minulosť.
Dokazujú to hlavne Nemci, ale aj Slovinci, dnes Lotyši alebo Nóri.
Každopádne sa veľmi teším na zajtrajší zápas s Rusmi a verím chalanom, že ho celý odohrajú ako poslednú tretinu s Nemcami a naladíme sa výkonom na tú správnu vlnu pre osemfinále
Dokazujú to hlavne Nemci, ale aj Slovinci, dnes Lotyši alebo Nóri.
Každopádne sa veľmi teším na zajtrajší zápas s Rusmi a verím chalanom, že ho celý odohrajú ako poslednú tretinu s Nemcami a naladíme sa výkonom na tú správnu vlnu pre osemfinále
A to je ta chyba...kde su tie stare casy ked si favoriti turnaja volali z NHL 4 krat viac hracov ako tomu je teraz. Vid Amerika a Kanada tim je to jedno a len si par mladych talentov cvicia, Rusi maju hlavnu hviezdu kovalcuka,zbytok je z KHL, Fini, Svedi, absolutne nic. Jedine my tu mame tak ako kedysi partiu ktora je vynimocna sama sebou. A este Cesko aby som nezabudol.
Mne sa to urcite nelubi, kedysi sme si mohli povedat ze sme v najlepsej osmicke, ale teraz nejaki nori alebo nemci na ktorych sa neda pzerat ako hraju hokej drtia takych favoritov ako sme my alebo svedi. Kam to tento svet speje.
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2011, 23:04)
A este podotknem ked sa pozriete na zbornu to je tiez hanba, co oni stvaraju, druhy najuspesnejsi tym v ziskani poctu medaili na MS, hokejovy narod a su zatieneni nejakymi fasistami.
Mne sa to urcite nelubi, kedysi sme si mohli povedat ze sme v najlepsej osmicke, ale teraz nejaki nori alebo nemci na ktorych sa neda pzerat ako hraju hokej drtia takych favoritov ako sme my alebo svedi. Kam to tento svet speje.
A este podotknem ked sa pozriete na zbornu to je tiez hanba, co oni stvaraju, druhy najuspesnejsi tym v ziskani poctu medaili na MS, hokejovy narod a su zatieneni nejakymi fasistami.
Poviem to takto keby sme boli bratia my a cesi tak sme majstri kazdy rok 
Teda presilovka Finov v predlzeni FIN-LAT bola chutovka. Pri Lotysoch stali uplne vsetci svati. Zapas bol celkovo v rezii Finov a tak to nakoniec spravodlivo obhajili na najazdoch. Dalsi zapas co nenudil, celkovo co zapas to napatie a to je len zakladna skupina.. Tieto majstrovstva chcem na DVD 
-
17
Light Professional
Mne to tak pride, ze porovnavat Svedov a Finov je ako Cesko a Slovensko. A su tu iste paralely, Svedi boli vzdy ti uspesnejsi a dovolim si tvrdit, ze aj vzdy ti stastnejsi. Naopak, Finom stastie niekedy nepraje, staci spomenut ich dnesny zapas s Lotysmi.
A ano, timy sa vyrovnavaju, je to najma tym, ze sa dostavuju vysledky prace s mladezou. Treba si uvedomit, ze hraci ako Demitra, Gaborik ci Hossa su vysledkami minulej ery, minuleho rezimu. Po prevrate 1989 sme doslova zaspali a praca s mladezou bola postupne v podstate ziadna. Naopak, v tom case sa prebrali donedavna hokejovi "trpaslici" ako Dani, Nori alebo aj Slovinci ci Francuzi, resp. priemerne timy ako Nemecko, Svajciarsko, Bielorusko a Lotyssko. Zaradte si ich kam chcete, snad chapete moj zamer. A neprekvapilo by ma, keby sa postupom rokov medzi elitou objavilo napriklad Holandsko ci Spanielsko.
Pravdupovediac, mne osobne sa tento "betonarsky" antipseudohokej absolutne nepaci. Je to strasne skaredy hokej, bez nejakej myslienky, bez tvorivosti. Obzvlast vyzdvihnem nas zapas vcera s Nemcami... Podla mna to vobec pohladny hokej nebol a este to nemecke stastie... Z mozno 5-6 poriadnejsich sanci dali 4 goly. A my z absolutnych tutoviek 0 (myslim 1. a 2. tretinu). No som presvedceny, ze Nemci to stastie nebudu mat naveky a po stvrtfinale pravdepodobne pojdu papa (dufam, ze pojdu :] ) a nasi tiez tu smolu nemozu mat vecne. :)
A ano, timy sa vyrovnavaju, je to najma tym, ze sa dostavuju vysledky prace s mladezou. Treba si uvedomit, ze hraci ako Demitra, Gaborik ci Hossa su vysledkami minulej ery, minuleho rezimu. Po prevrate 1989 sme doslova zaspali a praca s mladezou bola postupne v podstate ziadna. Naopak, v tom case sa prebrali donedavna hokejovi "trpaslici" ako Dani, Nori alebo aj Slovinci ci Francuzi, resp. priemerne timy ako Nemecko, Svajciarsko, Bielorusko a Lotyssko. Zaradte si ich kam chcete, snad chapete moj zamer. A neprekvapilo by ma, keby sa postupom rokov medzi elitou objavilo napriklad Holandsko ci Spanielsko.
Pravdupovediac, mne osobne sa tento "betonarsky" antipseudohokej absolutne nepaci. Je to strasne skaredy hokej, bez nejakej myslienky, bez tvorivosti. Obzvlast vyzdvihnem nas zapas vcera s Nemcami... Podla mna to vobec pohladny hokej nebol a este to nemecke stastie... Z mozno 5-6 poriadnejsich sanci dali 4 goly. A my z absolutnych tutoviek 0 (myslim 1. a 2. tretinu). No som presvedceny, ze Nemci to stastie nebudu mat naveky a po stvrtfinale pravdepodobne pojdu papa (dufam, ze pojdu :] ) a nasi tiez tu smolu nemozu mat vecne. :)
Nechapem o com tocis...Korag napísal:A to je ta chyba...kde su tie stare casy ked si favoriti turnaja volali z NHL 4 krat viac hracov ako tomu je teraz. Vid Amerika a Kanada tim je to jedno a len si par mladych talentov cvicia, Rusi maju hlavnu hviezdu kovalcuka,zbytok je z KHL, Fini, Svedi, absolutne nic. Jedine my tu mame tak ako kedysi partiu ktora je vynimocna sama sebou. A este Cesko aby som nezabudol.
To,ze je viac kvalitnych muzstiev robi hokej ovela atraktivnejsim a zaujimavejsim-ci uz z pohladu profesionala,alebo divaka.Vid priklad tieto MS-ake su napinave a zaujimave zapasy.
To by ta bavilo sedie a cumiet na to,ako niekto nakalada druhemu 8:0???Ako sme mohli byt svedkami v minulosti-taketo zapasy boli neuveritelne nudne,teda aspon pre mna...
-
mfp
Medium Star
Suhlasim, ja som vacsinou tieto prve zapasy MS vypinal v polke ked bolo vedenie favorita 3-4 goly a s prehladom kontroloval zapas. Aj ked hralo Slovensko tak ma velmi nudili zapasy, ked bolo uplne jasne ze vyhrame dali sme nejakym poliakom 8 a bolo. Onicom.
Ale nieco na tom bude ze my a Fini mame taku extra smolu. Co som pocul od starsich, tych co pametaju ked Fini zacali hrat hokej, tak vraveli ze my sme im posielali trenerov aby ich ucili hrat a potom sme s nimi v zapase mali problem dat gol, lebo ze hrali rovnaky hokej. Mozno je chyba aj v tom ako hrame, Cesi hraju inak jak my a vidite, kolko stastia maju.
-
P3Bo
Guru wannabe
Čítal som si názor jedného Čecha ktorý pekne okomentoval. (parafrázujem) Vy Slováci označíte všetky zlaté medaily Českého hokeja za šťastie a jeden svoj úspech označíte za normálny a zaslúžený pričom sa vám ho nepodarilo zopakovať.
-
Soviet
Darca
Ale uz tieto vyjadrenia cechov. Nechapem, preco to este bavi tu SVK a CZE komunitu nadavat si do stastkarov a podobne. Ako keby to jedno nebolo. Zahresim si na nich sam, ale aby som podpichoval a podobne..nemam za potrebu..
Stale je ten lad na houby..
http://hokej.sme.sk/c/5875874/lad-makne ... riesi.html
Nj, čítal som to dnes ráno, najviac mi zdvihla tlak (doslova) veta :„Neriešime to. Priznám, že je to posledná vec, ktorou by sme sa mali zvlášť zaoberať.“Soviet napísal:Ale uz tieto vyjadrenia cechov. Nechapem, preco to este bavi tu SVK a CZE komunitu nadavat si do stastkarov a podobne. Ako keby to jedno nebolo. Zahresim si na nich sam, ale aby som podpichoval a podobne..nemam za potrebu..
TAK ČO JE PRVORADÉ ? Vychladené šampanské v skyboxoch ? Chcú oficiálnu sťažnosť. Kedy ju chcú riešiť ? Do 30 dní ako je to u nás zvykom ? Rekonštrukcia stála nemalé peniaze ale nieje za potreby riešiť kvalitu ľadu. Šak nech im tam hodia loptičku a hráme ďalej....
P3Bo s prvou polovicou suhlasim, neda sa velmi hovorit o stasti, ked niekto vyhrava MS pravidelne. Ale ten slovensky titul bol vysledkom vrcholnej formy nasich hokejistov v tej dobre, pretoze v roku 2000 mali striebro, v roku 2002 zlato a potom bronz. Na olympiadach potom ziskali 5. a 4. miesto, cize nejaka sila muzstva tam je, len uz jej je asi koniec, ked odidu sucasni najlepsi hraci.
energy: tiez ma ta veta prekvapila, je to taky typicky pristup spojeny s mnohymi slovenskymi podnikatelskymi subjekatmi, zaplatene dostali, tak sa uz nestaraju. Treba cim skor maximalizovat zisk a kaslat na to, ci sa sem este ludia zo zahranicia budu chciet vratit.
energy: tiez ma ta veta prekvapila, je to taky typicky pristup spojeny s mnohymi slovenskymi podnikatelskymi subjekatmi, zaplatene dostali, tak sa uz nestaraju. Treba cim skor maximalizovat zisk a kaslat na to, ci sa sem este ludia zo zahranicia budu chciet vratit.
Gothar: NJ, klasika, ale aspoň mohol povedať: Budeme to riešiť čím skôr, je to prvoradé. A potom túto myšlienku pustiť z hlavy, kašlať na to a nechať to tak, ako to je. Na také jednanie je slovenský ľud aspoň zvyknutý.