Pochybenie dopravneho inspektoratu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Pochybenie dopravneho inspektoratu

Príspevok od používateľa k6 »

Neviem, ci to dat sem alebo do auto-moto...

Pred rokom pri prepise auta mi policajti do technickeho preukazu zapisali nespravny rozmer pneu... Prisiel som na to az dnes, ked som nove (ktore som podla TP objednal) pneu nahodil a zistil, ze proste nesedia. Ako postupovat? Ako preukazem, ze mi zapisali zly rozmer? Zistia si to nejak oni, alebo mi treba nejaky papier (v mojom pripade napr. z autorizovaneho servisu seat), ze proste pre moje VIN je tovarensky rozmer taky a taky?

Dik za rady
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Pochybenie dopravneho inspektoratu

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

ehm sory ale o aké auto sa jedná ..? nové či z bazaru alebo z ruky..? lebo je možné že aj v technickom pred tebou bolo napisane to čo tam je aj teraz a majitel jazdil na iných....ak sa jedná o nové auto tak to je asi fakt policajný fail!..a to by ti mali bezproblemov na inspektorate prepisať..
k6
VIP
VIP

Auto malo predomnou uz majitela, takze teoreticky fail mohol byt uz v tom predchadzajucom TP... to si ale nemyslim, lebo ten clovek mal nahodene letne (a dal mi k autu aj sadu zimnych na diskoch) so spravnym rozmerom, tak ako udava vyrobca. Tak ci onak, potrebujem to nejak fixnut. DI na ktorom som auto prepisoval totiz nemam moc po ruke (byvam momentalne inde ako mam trvale bydlisko) a ak sa tam mam hnat a nasledne mi povedia, ze k tomu treba taky a taky papier, tak ma vystre. Skusim tam zajtra zavolat, ale zial, skusenosti mam take, ze do telefonu bud nedokazu seriozne odpovedat alebo proste info ktore poskytnu su neuplne s tym, ze sa treba prist informovat osobne. Preto zistujem, ci nieco podobne uz niekto riesil.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne napísali pri prihlasovaní že mám RKAT (riadený katalyzátor) a pritom mám NKAT...ja som s tým bol aj na STK, kde si túto chybu všimli a urobili testy na NKAT, chybu v techničáku neriešili lebo vraj sa to pár krát stáva, že policajti jednoducho majú v tom bordel...keď som sa potom sťahoval a menil som adresu v TP tak som sa na to pýtal a on povedal, že teraz keď načítal údaje z databázy tak tam mu dalo NKAT, tak že sa to opravilo...žiadne opletačky okolo toho neboli...žiadne komentáre, žiadne papiere navyše, žiadne dokazovačky...
k6
VIP
VIP

Takze pokracovanie: Kedze na policii nezistili udajne pochybenie, musim si to riesit ako viem. Cize som v jednom pneuservise s nejakou licenciou ci co zaplatil 40€ za nejaky certifikat k autu, ze tam mozem mat aj ine (dalsie) rozmery pneu, napisali mi tri - z toho jeden je ten spravny, co odporuca vyrobca. S tym sa ide na okresny dopravny urad (nie inspektorat), vypise sa nejaky papier jednoduchy, prilozi 6€ kolok, obojstranna kopia technicaku a oni sa vraj ozvu s tym, ze mi daju novy technicak s dalsimi zapisanymi rozmermi. Je to tyzden, neozvali sa - volal som im - samozrejme maju mrte vela toho a zavolajte si za tyzden... Takze je to samozrejme o nervy, tak ako vsetko co sa riesi cez taketo "urady".

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2011, 10:13)
Vyborne, dnes som dostal novy technicak, kde su rozmery gum OK a namiesto RKAT mam zapisany NKAT :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Porsche Bratislava na Zlatych pieskoch za 50e vybavuje tento papier, da sa to mailom aj telefonicky vybavit.
k6
VIP
VIP

Pohoda, to iste servis kusok od mojho zamestnania za 40 :) Ale tiez je to taka "klucka", cely papier...
Napísať odpoveď