Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Príspevok od používateľa P3Bo »

jo jo nevieš že aj veľké spoločnosti sú len bábky a tí čo ich riadia sú len bábky ..... xD Usáma zobral oprate svojho života do svojich rúk a hneď ho vyhlásili za teroristu. Možno nie celý ale aspoň v jednom momente si hral sám na seba :) A čo viete možno je v bielom dome :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

rados915 napísal: Takže...čo vláda USA vyhodí do luftu tentokrát?
Troška si zakonšpirujme: prednedávnom prišla správa, že je v EU atómová zbraň (pre naše účely je jedno, či sa jedná o bežnú atómovú zbraň alebo o špinavú bombu). Súčasne údajne zabili Usamu, takže arabáči majú oficiálne dôvod byť nasrdení a tú bombu použiť. A kde je teraz pomerne vysoká koncentrácia obyvateľstva a sú tam upriamené objektívy kamier? No predsa Ba a Ke na našom malom Slovensku. Takže - urýchlene začať kopať podzemné kryty! Cca meter pôdy zníži koncentráciu gamažiarenia o 50%!
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hehe to napadlo aj mna, ze je tu teraz velka koncentracia ludi, ale pochybujem, ze ak ta bomba vobec je, ze je zakopana na SVK :D
To by znamenalo, ze ju sem musia priviest a to asi neni take jednoduche :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frco - prečítaj si, čo sme popísali v téme o atómovej bombe v EU, konkrétne o špinavej bombe :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Pascalwb napísal:ale aj to je cudne, hned ho zpopolnili a vysipali do mora.
Fakt čudné, normálne by človek čakal, že ho priviažu na rebriňák a záprah somárov ho bude vláčiť ako putovnú výstavu po celom svete aby si každý mohol chytiť jeho bradu a strčiť mu prst do nosa. Všetci moslimovia by to určite prijali ako veľké gesto, kde sa na to hrabe nejaká karikatúra Mohameda.

..btw. hej u nás je bohovská koncentrácia ľudí, aj s Českom sme dokopy asi ako metropolita Londýna.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Prislo tu este niekomu na grc z tej fundovanej special edition rozpravy na HN(J)OJke ? S psychologom ktory hovoril o povahe vodcu al-kaidy a o sociologovi, ktory hovoril ci je to okej palit Osamove fotky na Times Square ?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay - zbraňou terorizmu je strach. A ten je potreba nejak v ľuďoch rozpútať, najlepšie skrze médiá. Preto sa bomby odpaľujú na štadiónoch, tržniciach... tam kde sa koncentrujú ľudia, prípadne je tam televízia a podobne. A na to sa majstrovstvá úžasne hodia. Netvrdím, že mi tu o pár ulíc vedľa buchne atómka a modlím sa, aby sa tak nestalo. No z pohľadu teroristu je to lákavé miesto a malo by to úžasný propagandistický, resp. demoralizačný efekt.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mna udivuje ako sa USA nestiti dalej sirit propagandu, najnovsie s tym, ze Usama sa vraj skryval za manzelku, tiez nedavno vypustili informaciu, ze Kaddafiho vojaci dostavaju viagru aby mohli znasilnovat civilistky, akoze wtf? Moze to byt pravda, ale v kontexte ostatnych sprav to vyznieva dost vtipne.
V jednom clanku bolo vsak dobre spomenute, ze ked zabili Husajnovych synov, tak ich vystavili, len teraz na zaciatku Obamovej predvolebnej kampane su strasne humanni a telo rychlo pochovali a pre istotu aj spalili.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Netvrdim ze to je alebo neni pravda co si pisal.... ale rovnako ako Kaddafi vyhlasoval ze rebeli su nafetovany ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To je nič. Na SME už jeden z magorov šíril články, ktoré tvrdili, že celá smrť Osamu je iba fake a že je to jedna veľká konšpirácia. Predpokladám, že nepotrvá dlho a tieto duchovné výkaly (a im podobné) sa objavia aj na stránkach Beo, Zvedavec a podobných kútoch. Nie žeby som bol stopercentne presvedčený, že to prebehlo tak, ako to tvrdia Amíci, ale na druhej strane sa mi nepáči sebaistota, s akou tie debilné články opozične reagovali na momentálne dianie.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ds-newsxml
http://blogs.ft.com/rachmanblog/2011/05 ... mas-death/
Son-Goku
Darca
Darca

no zatial nedali ziaden dokaz ze je naozaj mrtvy ale tak aj ja som zvedavy co za kydy beo napise :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ja si osobne myslim, ze Usama zije pekne tam, kde zije jeho najviac blizkych pribuznych a kde maju aj nemale majetky...cize v USA...len pod nejakou inou identitou, mozno podstupil aj nejake plasticke operacie, vsak si to moze aj dovolit...to by vysvetlovalo aj ten fakt, ze uz niekolko rokov neposlal ziaden vyhrazny video zaznam, vzdy iba "hlasovu nahravku"...

cele to jeho udajne dolapenie mi pripada pritiahnute za vlasy...v ten isty den ho zastrelia, hodia do mora a aj analyzou DNA zistia, ze je to on...wtf??? to Americania asi pouzivaju tie supermoderne pristroje co vidime v kriminalne CSI na take ultrarychle urcovanie DNA... :D ...ved keby to bol on, preco by sa tela tak rychlo zbavovali ? takeho gigantickeho nepriatela celeho zapadu konecne po rokoch najdu a hned potom ako ho zabiju, ho hodia do mora vraj podla islamskej tradicie (ktora ani neexistuje), aby nikto nemohol vidiet alebo preskumat telo ? to si tak americka vlada doveruje, ze si mysli, ze ludom bude stacit tvrdenie vlady, ze to bol naozaj Usama ? :D
za studenej vojny mali tieto vladne hry aspon nejaku uroven...mi to tak pripada, ze dnes su v tych tajnych sluzbach iba sami packalovia, alebo pouzivaju zastarale techniky a myslia si, ze ludia budu verit usmiatej peknej tete v hlavnom spravodajstve a usmiatemu politikovi v drahom obleku...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

seth82

Ešte že Seth vie vierohodne dokázať, že to čo tvrdia médiá je pravda, doma v mrazničke má DNA zabitého Bin Ládina.

NA to sme si zvykli. Čo ide do rozporu s médiami je hneď konšpirácia, zato médiá nepotrebujú žiadne dôkazy pre svoje tvrdenia tá bleskovo spravená analýza DNA to je snáď na smiech.

Prines mi telo mŕtveho Ládina a ja ti uverím že máš pravdu, inak neverím. Prečo by som mal inak veriť? Mne stačí, že verím v Boha, nepotrebujem veriť v mediálne spravodajstvo. Tu si dovolím uplatniť staré známe - čo nevidím tomu neverím. A myslím že každý by k tomu mal pristupovať rovnako.
Son-Goku
Darca
Darca

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: Nauč sa čítať, pred tým, ako na mňa zareaguješ. Napísal som, "Nie žeby som bol stopercentne presvedčený, že to prebehlo tak, ako to tvrdia Amíci, ale na druhej strane sa mi nepáči sebaistota, s akou tie debilné články opozične reagovali na momentálne dianie." - Takže, kdeže som ja tvrdil, že to, čo tvrdia médiá, je pravda? Vieš mi to citovať niekde konkrétne z môjho príspevku? A pochopil si vôbec podstate môjho príspevku? Zjavne nie. Pretože ako už obyčajne, trepeš piate cez deviate, a tuším sa snažíš naznačiť, že ja som kdesi tvrdil, že bradatý je stopercentne mŕtvy, alebo že verím a bijem sa za to, čo napísali Yanks vo svojich Faux News, alebo kde.

Nesnaž sa, Ivan, ja viem dobre, čo som napísal a tu v tejto diskusii hádam už nik tak slabomyseľný nie je, aby skočil na tvoje jalové drísty. Tvoj príspevok je vzhľadom na to, že ja som nič také netvrdil, absolútne irelevantný a scestný.

Citujem ťa:"Tu si dovolím uplatniť staré známe - čo nevidím tomu neverím." - a boha si už videl? A Žida ovládajúceho svet? A Slobodomurára a člena Illuminati kujúceho pikle na ovládnutie planéty? Lebo ak si ich nevidel, tak v nich nemáš podľa svojho vlastného "starého známeho" porekadla veriť. A som zvedavý, ako sa toto svoje vlastné pravidlo budeš snažiť vo svojom ďalšom príspevku obísť. Pretože práve ním si pekne kadíš do orálu :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

seth82 napísal:IvanSk: Nauč sa čítať, pred tým, ako na mňa reaguješ. Napísal som, "Citujem ťa:"Tu si dovolím uplatniť staré známe - čo nevidím tomu neverím." - a boha si už videl? A Žida ovládajúceho svet? A Slobodomurára a člena Illuminati kujúceho pikle na ovládnutie planéty? Lebo ak si ich nevidel, tak v nich nemáš podľa svojho vlastného "starého známeho" porekadla veriť.

predpokladam ze rovnako ako videl agentov CIA 11. sept ako odpaluju WTC resp Haarp ako sposobuje japonske zemetrasenie :D
bohuzial musim suhlasit ze setky tieto konspiracne teorie su az moc vtipne, paradoxne, vzdy sa konspiruje pri veciach ktore urobilo USA ;)

PS: ci sa nam to paci alebo nie, UBL ne/zabili americania, a nie slovaci takze nam ostava tu nadavat a konspirovat, som zvedavy keby sprava bola ze ho zabilo komando zo slovenska ci by sa tu tak konspirovalo, ja si myslim ze nie...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

este bol aj neozbrojeny ? skoda...a ja som si myslel, ze to v tej velkej brade schovava tie zbrane hromadneho nicenia, ktore tak Americania stale spominaju... :smt033
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:| Ono aj Michael Jackson žije v USA pod cudzou identitou a zádhadne tiež konvertoval pred smrťou na islám, myslím že to nie je náhoda. Určite si teraz s Usámom ťapli, že im to tak vyšlo.
Napísať odpoveď