Ako slusne naznacit dievcatu, aby sa krajsie obliekalo?
Ako slusne naznacit dievcatu, aby sa krajsie obliekalo?
no ja mám krásnu holku no ale má to ten problém že je síce pekná ale nevie sa pekne aj obliesť a ja bi som jej to chcel nejak povedať alebo naznačiť ale neviem ako aby som ju neurazil abo dačo. aby si kúpila niečo krajšie abo ja bi som jej to kúpil to je jedno len ako jej to mám povedať?
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2011, 22:14)
vopred ďakujem
vopred ďakujem
Re: potrebujem pomôcť
keby si mal viac ako 12 rokov a mal by si peniaze, tak by si s nou mohol ist do nakupneho centra, kde by si urcite nieco vybrala
Nenaznačuj nič a rovno jej kúp to, čo sa páči tebe. Sem - tam, nie stále 
-
qwerty-xyz
to by ju najprv musel mat v oku a poznat jej velkost, nie je to az take uzasne jednoduche.energy00 napísal:Nenaznačuj nič a rovno jej kúp to, čo sa páči tebe. Sem - tam, nie stále
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a prečo ju chceš pretvárať? Má svoj štýl, nosí čo sa JEJ páči a v čom sa cíti pohodlne.jimmy007 napísal:no ja mám krásnu holku no ale má to ten problém že je síce pekná ale nevie sa pekne aj obliesť a ja bi som jej to chcel nejak povedať alebo naznačiť ale neviem ako aby som ju neurazil abo dačo. aby si kúpila niečo krajšie abo ja bi som jej to kúpil to je jedno len ako jej to mám povedať?
vopred ďakujem
-
qwerty-xyz
audio vsetci vieme ze mas s dievcatami tolko skusenosti ako ja s phpbb, .... tak len pre zaujimavost neber to v zlom, niektore dievcata maju "neuveritelny talent" curwit svoj vyzor. neviem ci nejake poznas ja som par poznal, a to sa ti potom tisnu slzy do oci. ver mi.
dolezite je aby chlapec vedel co tej holke sedi co podla mna nevie, ja svoju v oku este tiez nemam, a pri niektorych dievcatach musis stravit dlheeee hodiny v nakupnom centre a satni aby si vedel ake oblecenie o akych velkostiach a akych znackach jej sadne. zhodou okolnosti minule to bolo naopak az asi po hodine a pol mne osobne doplo v satni preco ma chce dotycna vidiet v tom a potom v tom a este v tom a hentom ....
-
Janio
Zablokovaný
Máš jedno, ako sa oblieka... Proste, keď ju miluje nie je čo riešiť a niečo také, ako šaty ju určite veľmi nezhovadzujú... Keďže aj sám autor píše, že je dosť pekná. Možno má aj dobrý vkus, len si to jednoducho nemôže dovoliť 
-
audiotrack
VIP
qwerty: no a čo že curwí svoj výzor či ako si to napísal. Koho to trápi? Ak s tak cíti pohodlne, nech chodí aj v kožušine od mamuta. Má svoj štýl, a to je práve to čo z nás ľudí robí individuality. A ty nemáš ani potuchy o mojích skúsenostiach s dievčatami. Našiel si si prvú frajerku za život, lebo splňa 2/3 z 5 stranového zoznamu a už sa cítiš ako alfa samec
Na to aby som vedel vyjadriť svoj názor na oblečenie dievčat môžem byť aj homoš, to so vzťahmi nič nemá
Jimmy,takto...ako sa ta tvoja priatelka oblieka?Ma svoj styl,ktory sa ti nepaci...napriklad nosieva panske tricka s napisom Cannibal Corpse?
Alebo fakt nevie zladit farby,sukna prilis kratka...material o nicom a tak?
V kazdom pripade jej to kludne mozes naznacit.Zeny pre svojich partnerov su schopne robit zmeny k lepsiemu.
Ja tiez uz nenosim fetacke roztahane svetre a mencestraky
A plne chapem,ze ti take cosi nevyhovuje.Svojmu byvalemu staremu som do toho tiez kibicovala,lebo chodil ako bezdak.
*a este k Janiovi:Aj ked clovek nema vela penazi na skvele znackove oblecenie,moze sa s vkusom obliect,ked ten vkus ma.Nechcem vas pohorsit,hosi,ale v niektorych vyberanych sekacoch sa daju najst fakt pekne kusky odedze.
V kazdom pripade jej to kludne mozes naznacit.Zeny pre svojich partnerov su schopne robit zmeny k lepsiemu.
Ja tiez uz nenosim fetacke roztahane svetre a mencestraky
A plne chapem,ze ti take cosi nevyhovuje.Svojmu byvalemu staremu som do toho tiez kibicovala,lebo chodil ako bezdak.
*a este k Janiovi:Aj ked clovek nema vela penazi na skvele znackove oblecenie,moze sa s vkusom obliect,ked ten vkus ma.Nechcem vas pohorsit,hosi,ale v niektorych vyberanych sekacoch sa daju najst fakt pekne kusky odedze.
-
jin
VIP
jimmy007: Popíš nám troška, ako sa oblieka. Nakoľko podľa Tvojho prvého príspevku sa dá len ťažko posúdiť, či má skrátka len svojský štýl obliekania, ktorý ty nevieš spracovať, alebo sa oblieka skrátka nemoderne a neprimerane. Potom Ti budeme vedieť poradiť lepšie.
Pokiaľ jej chceš niečo kúpiť sám, tak to kúp. Veľkosti oblečenia zistíš podľa štítkov na oblečení, čo má teraz.
Pokiaľ jej chceš niečo kúpiť sám, tak to kúp. Veľkosti oblečenia zistíš podľa štítkov na oblečení, čo má teraz.
-
qwerty-xyz
vies individualita nie je vzdy na mieste ako si myslis. niekedy to proste neide. A neodporuj mi zase, neprides predsa na skusku v plavkach, gumenych topankach a plavacim kolesom ala kacer donald a neprehlasis pred komisiou ze co na teba tak blbo cumia mas predsa svoj styl, ci?
ano je to extrem, ja si to plne uvedomujem. --- ale uznaj, mas dievcata co sa proste vyslovene zle oblecu. Mimo ineho nie osm alfa samec, frajerka je to tretia, a podmienky nie su zdaleka vsetko, aj ked zaklad v istych veciach dali.
a pekne sa da obliect aj za malo penazi, mas velke zlavy v obchodoch ja som akurat jednu minul v KE, hladam si take cierne tricka fajne, a akurat uz nemali moje velkosti. A napr v priemyselnych predajniach ktore siju pracovne odevy, sa daju normalne najst velmi kvalitne bavlnene tricka cisto len v danych farbach (cele biele, modre, ruzove, cierne, zlte,zelene....) za 3 eur, ... to je si myslim ze tiez dobra pecka.
ano je to extrem, ja si to plne uvedomujem. --- ale uznaj, mas dievcata co sa proste vyslovene zle oblecu. Mimo ineho nie osm alfa samec, frajerka je to tretia, a podmienky nie su zdaleka vsetko, aj ked zaklad v istych veciach dali.
a pekne sa da obliect aj za malo penazi, mas velke zlavy v obchodoch ja som akurat jednu minul v KE, hladam si take cierne tricka fajne, a akurat uz nemali moje velkosti. A napr v priemyselnych predajniach ktore siju pracovne odevy, sa daju normalne najst velmi kvalitne bavlnene tricka cisto len v danych farbach (cele biele, modre, ruzove, cierne, zlte,zelene....) za 3 eur, ... to je si myslim ze tiez dobra pecka.
No tak neviem, čo je to "zle sa oblieka".
Lebo napr. môj priateľ (keď ním ešte bol) tiež kritizoval moje oblečenie a to som sa obliekala, aj športovo, aj elegantne, aj sukne, aj rifle, aj tielka, aj svetre, proste normálne, čo pristalo mojej postave.
Len proste on je "keen on" do čiernej a proste by ma najradšej videl len v čiernej a hnedej, čo teda ako jedna časť oblečenia je fajn, ale celkovo v tom potom vyzerám ako smrťka. A tiež mi dokázal skritizovať oblečenie a to hovorím, obliekam sa pekne, primerane k môjmu telu.
Nedám si ihličky, keď mám v tom trpieť, ale kľudne na plesy atd si dám vysoké sandály.
A nedám si široký top, čo sa hodí plnším postavám, keď v tom budem vyzerať ako utopená.
Takže ten pohľad na to, čo je "dobre sa obliekať" je ozaj relatívny.
Napr. moja spolužiačka chodievala oblečená na súčasný štýl ozaj svojsky- tenisky, bavlnená sukňa a pomaľované biele tričko, alebo farebné silonky, tenisky a tričko ako na doma. proste svojský štýl no, čo bežne ľudia nenosia a neviem, že by jej niekto niečo hovoril.
Ži a nechaj žiť.
A tiež som si kľudne kúpila kúsok oblečenia, čo bežne nenosím a jeho som max. tak skritizovala, že by mohol vlastniť viac ako jedny rifle (čo je jeho vlastná lenivosť dačo si ísť kúpiť, i keď na vysokých a chudých sa kupuje dosť ťažko)
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 11:45)
A na tie štítky na oblečení by som sa nespoliehala, jednak sú rôzne druhy číslovaní a jednak veci sú elastické, či naopak nie sú elastické, dakde sú napr. rukávy dosť úzke, dakde zase dačo široké. atd.
Takže ak kupovať, tak s ňou (prípadne s nejakou jej kamoškou, ktorá s nou bežne nakupuje a pozná jej veľkosti či vkus). Zase nemôžeš kúpiť niečo, čo vyslovene nosiť nebude. Treba kompromis.
Lebo napr. môj priateľ (keď ním ešte bol) tiež kritizoval moje oblečenie a to som sa obliekala, aj športovo, aj elegantne, aj sukne, aj rifle, aj tielka, aj svetre, proste normálne, čo pristalo mojej postave.
Len proste on je "keen on" do čiernej a proste by ma najradšej videl len v čiernej a hnedej, čo teda ako jedna časť oblečenia je fajn, ale celkovo v tom potom vyzerám ako smrťka. A tiež mi dokázal skritizovať oblečenie a to hovorím, obliekam sa pekne, primerane k môjmu telu.
Nedám si ihličky, keď mám v tom trpieť, ale kľudne na plesy atd si dám vysoké sandály.
A nedám si široký top, čo sa hodí plnším postavám, keď v tom budem vyzerať ako utopená.
Takže ten pohľad na to, čo je "dobre sa obliekať" je ozaj relatívny.
Napr. moja spolužiačka chodievala oblečená na súčasný štýl ozaj svojsky- tenisky, bavlnená sukňa a pomaľované biele tričko, alebo farebné silonky, tenisky a tričko ako na doma. proste svojský štýl no, čo bežne ľudia nenosia a neviem, že by jej niekto niečo hovoril.
Ži a nechaj žiť.
A tiež som si kľudne kúpila kúsok oblečenia, čo bežne nenosím a jeho som max. tak skritizovala, že by mohol vlastniť viac ako jedny rifle (čo je jeho vlastná lenivosť dačo si ísť kúpiť, i keď na vysokých a chudých sa kupuje dosť ťažko)
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 11:45)
A na tie štítky na oblečení by som sa nespoliehala, jednak sú rôzne druhy číslovaní a jednak veci sú elastické, či naopak nie sú elastické, dakde sú napr. rukávy dosť úzke, dakde zase dačo široké. atd.
Takže ak kupovať, tak s ňou (prípadne s nejakou jej kamoškou, ktorá s nou bežne nakupuje a pozná jej veľkosti či vkus). Zase nemôžeš kúpiť niečo, čo vyslovene nosiť nebude. Treba kompromis.
-
Hotwire
Addict
a btw mal by si si zmenit nazov temy aby korespondoval s pravidlami
miestny rambo Goten je na to dost alergicky 
no ona sa obliaka ako chalan dá s riflenie nie obtiahnute ale normálne bundy nosi a tak je to pekná blondína ale nevie sa tak obliezť oblieka sa ako druhačka a to je kus blbe.ja ju mám rád ale je kus blbe keď chodíme po meste a vyzerá ako moja identicka dvojička bunda rifle a tak ja bi som jej chcel povedať nech si kúpi čo javiem silonky košelku a tak nie bundy a nohavice ja ju chcem vytiahnuť niekde do obchodu ale jej rodičom bi to vadilo kebi len tak sa jej niečo zviavilo v jej veciach tak nwm 
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 14:22)
jej oco je fízel a nechce abi sa ani nejak tak bliekala musím tak ako jej povie a možno preto ale šak kebi si niečo krajšie kúpila nevadilo bi to ale uznajte ideme do mesta sa préjsť a zozadu vyzeráme ako dvaja chalani tak to mi kus vadí ale šak ja nechcem aby zase zmenila svoj štýl ale mohla bi sa krašie obliezť alebo keĎ jej to je tak dobre ale chodí v vans bunde pre chlapcov rifle tiež a tak ta.
//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 14:22)
jej oco je fízel a nechce abi sa ani nejak tak bliekala musím tak ako jej povie a možno preto ale šak kebi si niečo krajšie kúpila nevadilo bi to ale uznajte ideme do mesta sa préjsť a zozadu vyzeráme ako dvaja chalani tak to mi kus vadí ale šak ja nechcem aby zase zmenila svoj štýl ale mohla bi sa krašie obliezť alebo keĎ jej to je tak dobre ale chodí v vans bunde pre chlapcov rifle tiež a tak ta.
-
Hotwire
Addict
ona ma kratke vlasy a 80 kil ze zozadu vyzera jak chalan? :O
Re: Ako slusne naznacit dievcatu, aby sa krajsie obliekalo?
ved jej skus nieco kupit a uvidis ci si to oblecie ... keby nie tak sa jej spytas, ze ci jej to je male alebo preco to nenosi, ci to mas ist vymenit .. a pri tom zistis, ci jej to doma zakazuju alebo ci take veci proste nechce nosit
aj ked si myslim, ze ked je pekna ako vravis, tak je jedno ako chodi oblecena
A hlavne:
kebi -> keby
obliezť -> obliecť
bi -> by
aj ked si myslim, ze ked je pekna ako vravis, tak je jedno ako chodi oblecena
A hlavne:
kebi -> keby
obliezť -> obliecť
bi -> by
idealne ak by si mal sestru, ze by jej naznacila/poradila (sa lepsie zladit) ..od teba by to nemalo prist
-
yoggy
Tak mikina a rifle sú pohodlné
Ale zas ak nejdeme na turistiku či dakam do prírody tak si dám k rifliam sveter.
A silonky a sukienky, no díky, to akurát tak na také akcie, ktoré to vyžadujú- svadby, kostol, promócie atd.
Ale tak v lete si sukňu dám.
Aj keď dakam na behanie skôr trištvrťáky, čo asi aj tvoja drahá nosí.
Btw ja som na VŠ mala spolužiačku čo nosievala voľnú mikinu a aj voľnejšie nohavice, hoci na štátniciach si dala šaty a fakt jej to seklo. Ale tiež bola skôr chlapčenský tip- čo sa týka obliekania a vlastne aj chodievala s chalanmi na pivo, čo my skôr na kávu.
Ale tak si skôr myslím, že jej nemáš moc do toho čo hovoriť. Ak je to jej štýl, je to jej štýl. A určite ak bude nejaká príležitosť, čo si vyžaduje šaty podobné elegantné oblečenie, tak bude pre teba sexy
A nemyslím si, že by jej to rodičia zakazovali, ale tak asi nechcú, aby ich dcéra chodila v tielku a minisukni a potom si chalani mysleli že si môžu dovoľovať.
Koľko to máš vlastne rokov? (ako viem, že chalani ani na výške sa pravopisu nenaučia, ale píšeš skôr ako taký- hmm začiatok strednej?)
A silonky a sukienky, no díky, to akurát tak na také akcie, ktoré to vyžadujú- svadby, kostol, promócie atd.
Ale tak v lete si sukňu dám.
Aj keď dakam na behanie skôr trištvrťáky, čo asi aj tvoja drahá nosí.
Btw ja som na VŠ mala spolužiačku čo nosievala voľnú mikinu a aj voľnejšie nohavice, hoci na štátniciach si dala šaty a fakt jej to seklo. Ale tiež bola skôr chlapčenský tip- čo sa týka obliekania a vlastne aj chodievala s chalanmi na pivo, čo my skôr na kávu.
Ale tak si skôr myslím, že jej nemáš moc do toho čo hovoriť. Ak je to jej štýl, je to jej štýl. A určite ak bude nejaká príležitosť, čo si vyžaduje šaty podobné elegantné oblečenie, tak bude pre teba sexy
A nemyslím si, že by jej to rodičia zakazovali, ale tak asi nechcú, aby ich dcéra chodila v tielku a minisukni a potom si chalani mysleli že si môžu dovoľovať.
Koľko to máš vlastne rokov? (ako viem, že chalani ani na výške sa pravopisu nenaučia, ale píšeš skôr ako taký- hmm začiatok strednej?)
pripajam sa k zuzanuske.. bolo by mozne ku kazdej takejto teme uviest vek? ..alebo aspon priblizne.. ZS / SS / VS