MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Neziskali sme vitazstvo ale mame plyn ....
nie nechytal, už neraz na MS ale aj v NHL spravil tu chybu že neprilahol puk ale to vystrelil ked tam bol protihrač, teráz nam to aj bolo osudne, ja nevravím že to dodrbal Halak ale chýtal priemerne nie nadpriemerne ako sa od neho čaká
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Keď dostaneme Fínov ideme domov
a ze my sme tu doma ajtak sme slaby jak caj na medajlu mozme snivat :-/
-
Shamway
Professional
Zaxman: Cize ked Lasak zachyta podpriemerne (lebo inak nevie) bude to lepsie ano?
A neviem co od Halaka cakas...z 9 golov moze on za jeden
-
DeJF
Addict
Čechov nedáme..S nimi nevieme hrať.
//Díky za k-, prehrali sme ? prehrali...
//Díky za k-, prehrali sme ? prehrali...
vtip roka je to že to česke štastie nam pravdepodobne nasuka riadnu latu ako to býva a pôjdeme domov a ver mi že zo štastím to nič nema, iba su proste česi lepší ako my !!Shamway napísal:Zaxman: Vtip roka![]()
Jedine co nam chyba je trosku stastia...kebyzeho mame tolko co cesi tak mame pomaly kazdy rok medajlu... K rozhodcom som sa uz vyjadril...
Dnesny vykon L. Naga bol proste famozny...takto dobre som ho este zahrat nevidel. Skoda (snad) jedine Halakovej chybycky na sampionate
samozrejme dufam že porazime fínov a lotyšov a s čechmi remíza
dostaneme finov, cechov a (predpokladam) lotysov... o tom je osemfinalova skupinaJanio napísal:Keď dostaneme Fínov ideme domov
Shamway napísal:Zaxman: Cize ked Lasak zachyta podpriemerne (lebo inak nevie) bude to lepsie ano?A neviem co od Halaka cakas...z 9 golov moze on za jeden
ale tu nejde oto za kolko môže a kolko nie , dobrý goalman ma podržať tým aj vtedy ked je to nemožne, ja nevravím že ma byť superman ale od Halaka(jednotky) sa čaká že proste niekedy zachytí aj to čo sa nedá,lebo taketo situácie rozhoduju zápas, a čo maš protí Lašákový ? v pripravných chytal dobre
ešte raz, nevravím že sme prehrali kvoli Halákovy,prehrali sme si zápas samy našou nezohranosťou,a tym že v prečíslení striedame,žiadne streli len kopec kombinácií (hovorím o tretéj tretine)
-
Janio
Zablokovaný
Ja viem, ale nad Fínmi nevyhráme a Česi to je tak 50 na 50 s naším šťastím - smola 
aj ked to bude teraz velmi tazke...... ja verim ze este motyka vystreli....a stastie konecne na nas sadne ! ved v tej osemfinalovej skupine su aj lahsie tymi (ovsem to boli aj v zakl. skupine)
mam zmiesane pocity....na jednej strane radost pretoze zahrali super...(skoda zase tych presiloviek) a na druhej strane zase blby pocit ze sme nevyhrali dasi zapas.. nech uz to je ako chce myslim ze sa nemame vobec zaco hanbit !
teraz uz to bude hop alebo trop....aj tak vam drzim palce ! ste to najlepsie co mame
-
mirak2
Hardcore addict
k tomuto sa hodi iba jedno (from the movie - scott pilgrim)
-
audiotrack
VIP
skôr porazíme fínov ako čechov
skorej naopak,na fínov by sme mohli uhrať ale s čechmi , je to tak 90 na 10
ale aj tak im verím
-
17
Light Professional
Keby sme v osemfinalovej skupine mali aspon nejake mizive % stastie z toho, kolko mame doteraz smoly, tak hadam vyhrame vsetky 3 zapasy. To predsa hadam ani nie je mozne, aby z tolkych sanci nepadalo viac golov... Same tycky, centimetre a milimetre rozhoduju.... Taki Pepici by z polovice nasich sanci dali 2x tolko golov... A uz sa tesim na tu latu od nich...
-
P3Bo
Guru wannabe
aj halák chytá 
A mimochodom, polistuj v pár strán dozadu keď všetci <>čovali prečo toľko striel na bránu bez kombinácie, teraz zasa prečo toľko kombinácií bez striel na bránu ....nejak v tom nemáte jasno "skalní"Zaxman napísal:dobre
-
Janio
Zablokovaný
Keď prehráme 2 zápasy končíme nie ? 
tiez si myslim ze skorej by sme dali Fínov...aj ked budu korčulovat ako blázni
zapasy s CR su proste osobitna kapitola
zapasy s CR su proste osobitna kapitola
-
t0m4s3
Admin
Aj ked dva vyhrame, tak nemusime postupit.Janio napísal:Keď prehráme 2 zápasy končíme nie ?