Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
v tele MJ sa aspon niekolkokrat hrabal team odbornikov...telo Usamu nevidel nikto, ale zahadne mali analyzu DNA spravenu este v ten isty den ako ho zabili...a pre istotu rychlo telo spalili a vysypali do mora...btw. to na tej lietadlovej lodi maju prenosne krematorium ?
alebo ho priviazali k nejakej rakete a vystrelili ?
pripadne spravili vatru na palube s kerosinom a potom splachli hadicami z paluby ?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som cital ze telo hodili do mora, nespopolnili....a ked sme pri tom... myslim ze na niecom takom ako je lietadlova lod, by sa naslo X sposobov ako to telo premenit na prachephramko napísal:to na tej lietadlovej lodi maju prenosne krematorium ?alebo ho priviazali k nejakej rakete a vystrelili ?
pripadne spravili vatru na palube s kerosinom a potom splachli hadicami z paluby ?
Ja tomu nechápem - tak kur*a keď ho zabili, nech to odfotia, jasne zdokumentujú a hotovo. Ak ho naozaj zabili, načo toto robia ? Veď to je úplne jasné, že sa vynorí milión konšpiračných teórií, ale pravdu povediac, ani sa nečudujem.
To isté pri Dvojičkách - tiež oficiálna verzia, ktorá je však čudná, má diery ako prasa.. načo, ak to je pravda ?
To isté pri Dvojičkách - tiež oficiálna verzia, ktorá je však čudná, má diery ako prasa.. načo, ak to je pravda ?
-
chlapec10
Addict
a vazne si myslis ze to neodfotili a nezdokumentovali? ja si myslim ze na 99,99999% to urobili
to ale neznamena ze na druhy den to budes mat na titulke novin...
Ak to urobili, tak prečo sa to jasne nezverejní ? A už nie je ani na "druhý deň." Veď taká "veľká" udalosť = s tým by sa mali chváliť, nie že médiami koluje trápna fotomontáž a v spravách počúvam, že DNA testy vraj potvrdili jeho smrť.
Ak už reagujete na fóre, tak by bolo vhodné aspoň sledovať informácie o danej téme pred tým než tu prezentujete svoje odborné posudky. Nespopolnili ho. A majú aj fotky, aj videá z celej akcie, majú aj fotky mŕtvoly, aj záznam pohrebu, majú aj analýzu DNA, majú aj aj tých čo prežili, majú aj tých čo tam umreli. Uviedli aj prečo váhajú so zverejnením, uviedli aj odpovede na ďalšie otázky. Všetko je tam a nie tu.
Je pravda, že som to takmer vôbec nesledoval a riadim sa viacmenej len tým, čo vidím tu. Ak trepem nezmysly, tak sa ospravedlňujem.
no dovol, ja som dnes v spravach videl, ze ho najprv spopolnili a az potom v ramci islamskej tradicie radsej hodili do mora z lietadlovej lode, aby ho pre istotu uz nikto nenasiel...
hadat sa o tom, kto sa do toho vyzna a kto ma pravdu a kto nie...pritom sa vsetci len riadime, tym co nam media povedali...nikto z nas tam nebol a velmi dobre vieme, ze pravdu vedia snad len v CIA...
takze zbytocne sa hadat...
hadat sa o tom, kto sa do toho vyzna a kto ma pravdu a kto nie...pritom sa vsetci len riadime, tym co nam media povedali...nikto z nas tam nebol a velmi dobre vieme, ze pravdu vedia snad len v CIA...
So zverejnenim vahaju vraj preto, aby nevzbudili vasne moslimov. Co sa mi zda trosku pritiahnute za vlasy, kedze ho zabili. Tym akoze vasne nevzbudili?slay napísal:Ak už reagujete na fóre, tak by bolo vhodné aspoň sledovať informácie o danej téme pred tým než tu prezentujete svoje odborné posudky. Nespopolnili ho. A majú aj fotky, aj videá z celej akcie, majú aj fotky mŕtvoly, aj záznam pohrebu, majú aj analýzu DNA, majú aj aj tých čo prežili, majú aj tých čo tam umreli. Uviedli aj prečo váhajú so zverejnením, uviedli aj odpovede na ďalšie otázky. Všetko je tam a nie tu.
Tiez by som si rad pozrel nejake tie fotecky.
-
chlapec10
Addict
Inac s tym to ja osobne uplne chapem, je podobne preco nebol hitler regulerne pochovany, rovnako ako by sa tam zbiehali nackovia z celeho sveta, tak sem radikalny moslimovia...
PS: Co som cital, tak Saudskej Arabii bolo jeho telo ponuknute, ale odmietli
PS: Co som cital, tak Saudskej Arabii bolo jeho telo ponuknute, ale odmietli
a sebaistota s akou sa prezentuje jeho smrt v mainstreamovych mediach ti uz neprekaza ?seth82 napísal:Nie žeby som bol stopercentne presvedčený, že to prebehlo tak, ako to tvrdia Amíci, ale na druhej strane sa mi nepáči sebaistota, s akou tie debilné články opozične reagovali na momentálne dianie.
k povodnej teme: nie som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu. som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti demencii (myslim vseobecne, nie je to narazka na citovany prispevok).
-
seth82
Darca
ropman: Médiá to s istotou prezentujú na základe vyhlásenia americkej vlády, prezidenta a iných zložiek. Na základe čoho im blogeri na Beo, Zvedavec a im podobných septikoch môžu odporovať? Majú na svoje konšpiračné teórie a tvrdenia nejaké dôkazy, alebo to robia iba z princípu štýlom "because we can"? Ak napádajú Osamovu smrť, určite tam jeden z nich musel pri tom byť a musí ho poznať osobne a vedieť, že je nažive, ako inak svoje kydy odôvodnia? Amíci sa odvolávajú na testy DNA, na správy z tajných služieb a kománd, ktoré síce tiež nemusia byť stopercentná pravda, ale aspoň na niečom môžu stáť.
boze, zase konspiracie... podla mna je to celkom logicke, ze ho spalili a vyhodili do mora. skratka a jednoducho preto, aby sa jeho hrob nestal putnickym miestom. rovnako nechapem dovod, preco by si mali jeho smrt vymysliet... zvlast po takom dlhom case. dufam, ze mi to niekto vysvetlite (a neprosim odkazy na clanky z propu a pod., lebo to mam fakt v pi*i citat).
btw hughito ohladom wtc: oficialna verzia je podlozena faktami, dokazmi a bola konzultovana stovkami odbornikov celeho sveta ... a dava 1000x vacsi zmysel ako ktorakolvek dementna konspiracna teoria co som videl (zvlast loose change, ktora je hlavnym zdrojom vedomosti vacsiny konspiratorov a zaroven domacich odbornikov na statiku, metalurgiu, aviatiku a bohvie co este).
btw hughito ohladom wtc: oficialna verzia je podlozena faktami, dokazmi a bola konzultovana stovkami odbornikov celeho sveta ... a dava 1000x vacsi zmysel ako ktorakolvek dementna konspiracna teoria co som videl (zvlast loose change, ktora je hlavnym zdrojom vedomosti vacsiny konspiratorov a zaroven domacich odbornikov na statiku, metalurgiu, aviatiku a bohvie co este).
Obama nechce zverejniť fotky mŕtveho bin Ládina? Za to, že jeho tvár (telo?) je znetvorené? Výhovorka. Tak nech zakáže horory, kde sú telá znetvorené oveľa oveľa viac.
Je to všetko zaujímavé. Ja som však naďalej zástancom toho, že zo strany USA je to od 9/11 až po bin Ládina len lož. Teraz, keď je podľa USA mŕtvy a takto hrdo to vyhlásili do celého sveta, ponúka sa mi otázka, či sa s ním nejako dohodli. Sú rôzne teórie ako napr. že bin Ládin bol agentom CIA alebo spolupracoval s USA.
Inak by mu nebránilo natočiť nejaký dôveryhodný dôkaz, že žije.
Každopádne si myslím, že sa pravdu nikdy nedozvieme.
Je to všetko zaujímavé. Ja som však naďalej zástancom toho, že zo strany USA je to od 9/11 až po bin Ládina len lož. Teraz, keď je podľa USA mŕtvy a takto hrdo to vyhlásili do celého sveta, ponúka sa mi otázka, či sa s ním nejako dohodli. Sú rôzne teórie ako napr. že bin Ládin bol agentom CIA alebo spolupracoval s USA.
Inak by mu nebránilo natočiť nejaký dôveryhodný dôkaz, že žije.
Každopádne si myslím, že sa pravdu nikdy nedozvieme.
virus.
No mne sa to také jasné nezdá, veľa sme o tom diskutovali v príslušnej téme, môžeš prispieť.btw hughito ohladom wtc: oficialna verzia je podlozena faktami, dokazmi a bola konzultovana stovkami odbornikov celeho sveta ... a dava 1000x vacsi zmysel ako ktorakolvek dementna konspiracna teoria co som videl (zvlast loose change, ktora je hlavnym zdrojom vedomosti vacsiny konspiratorov a zaroven domacich odbornikov na statiku, metalurgiu, aviatiku a bohvie co este).
-
chlapec10
Addict
a predpokladam ze ked uverejnia fotku, tak protiargument bude ze to je photoshop
ked uverejnia video ako hadzu zabalene telo do mora, tak protiargument bude ze to mohlo byt len zavazie....
vazne by ma zaujmalo co konspiratori chcu ako dokaz.... a jasne, mali by chytit osamu sami...
ked uverejnia video ako hadzu zabalene telo do mora, tak protiargument bude ze to mohlo byt len zavazie....
vazne by ma zaujmalo co konspiratori chcu ako dokaz.... a jasne, mali by chytit osamu sami...