Janio napísal:A pískali Slováci, alebo Rusi ?
MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Podla mna mal dat halaka dole ked dostal 3 gol
no nic stalo sa
Od Hanlona sa hráči naučia iba angličtinu, tvrdí Golonka
Od Hanlona sa hráči naučia iba angličtinu, tvrdí Golonka
Tak nech nás riadi Golonka 
Golonka us caka na psoleny vydych
ale ako tak pozeram vazne Hanlon mo teamu nepomaha vie iba kricat krcit papiere a nic viac keby tak mal rozmum vazne da halaka dole ved to bolo su aj naneho vela a bolo by to bud alebo podla mna skor bud !
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No lebo Rusi rozmyslaju a ich trener zvolil velmi dobre vymnou brankara, ale aj tak by sa podla mna moc toho nezmenilo, nakolko v tretej tretine nase strely boli priamo do brankara.. Mozme si zato sami a co uzPascalwb napísal:Od kedy Rusi vymenili brankara tak to islo dole. Keby tam nehali hentocho tak dame par golov este, aspon jeden. OCh hrali dobre no, len to chce viac strielat v presilovkach nie tolko nahravat az stratime puk.
Soviet asi tak pred ms kazdy pisal ten a ten chce ist na ms z nhl a somariny a ked su tam nikto nic nehra ! Mozno keby ima dali krajsi honorar tak by zacali hrat 
trosku som sklamany, prvu tretinu sme hrali uzasne, strely 15 : 4 hovorili za vsetko, skoda ze sme v tom tempe nevladali a ze Halak nemal svoj den. snad skoncime do prvej osmicky.... fakt som veril ze s nasim Slovenskym srdcom zaatakujeme na medajly
A kedy mal halak svoj den ? (mal plne vajcia vela tenoval vecer dosiel unaveny nemal cas na kocku,honit sa mu nechelo a tak to dopadlo )
Dzuri prosím ťa prestaň sa vyjadrovať v téme kde sú väčšinou ľudia ktorí vedia čo hovoria
Rád by som videl Golonku trénovať , od neho by sa hrači naučili len tupé príhody z jeho kariéry 300 BC
Kritizovať vie naozaj každý a on v tom dokonca vyniká
O zápase sa napísalo dosť a s väčšinou súhlasím , minule to bolo vynikajúca tretia tretina teraz zase škoda tretej tretiny
S Čechmi to bude zasa zaujímavé
Rád by som videl Golonku trénovať , od neho by sa hrači naučili len tupé príhody z jeho kariéry 300 BC
Kritizovať vie naozaj každý a on v tom dokonca vyniká
O zápase sa napísalo dosť a s väčšinou súhlasím , minule to bolo vynikajúca tretia tretina teraz zase škoda tretej tretiny
S Čechmi to bude zasa zaujímavé
Ja stále dúfam, že sa zopakuje podobný scenár, keď po olympiáde v r. 2002 boli hráči zatracovaní, ale na MS sa vzbúrili
Teraz však majú na to oveľa menej času a o všetko sa rozhodne v piatok a v sobotu v zápasoch s Čechmi a Fínmi 
ked so mvidel zapas s rusmi tak vravim ze nemame sancu... alebo vlastne mame ak pridame a nebudu napodobnovat supera... ale hrat naplno 3 polcasi... drzim palce.
-
DanielDevil
Addict
troch polčasov sa nikdy nedočkáš 
V piatok hrame s Cechmi ci Finmi? Sa asi este rozhodne, co? V piatok som v CR a nechcem dostat popapuli 
//S vitazom vzajomneho dnes vecer, takze drzim Finom
//S vitazom vzajomneho dnes vecer, takze drzim Finom
Myslím, že najhoršie čo ti hrozí je výsmech.mi-chau napísal:V piatok hrame s Cechmi ci Finmi? Sa asi este rozhodne, co? V piatok som v CR a nechcem dostat popapuli
-
guess.whoo
Redeemer
jo lenze si pozri vykony obran cechov aj finov. rusi maju ten isty problem ako my. slaba obrana a nepodrzal ich ani brankar.Header napísal:
a my niesme rozbehnuty ? ja si myslim ze nakopnute je to dobre....len zatial ziadne vysledky no
Fini vyhrali vcera s Lotyšmi na najazdy... nemyslim ze boli v tom zapase nejako exta rozbehnuti
jak tu uz bolo povedane... mozme vyhrat nad kazdym...hra sa od 0:0...
Nj, ja si pri hokeji rad zanadavam na adresu superov, ked prehravame .. nuz a ked to zrazu okolo teba vsetko stichne, zle je..begbeee napísal:Myslím, že najhoršie čo ti hrozí je výsmech.
-
Betarik
Professional
Musime pochopit ze nasi hraci na to uz nemaju ....
To video je z roku 2008.. Podľa mňa zostava, akú máme na MS na to ešte naozaj má. Čo bude o rok a ďalej sa neodvážim predvídať. Nehrali sme zle ani s Nemcami ani s Rusmi, chýbalo nejaké to šťastie. Ja stále verím v postup a že v ďalšom zápase to naši zlomia 
-
Betarik
Professional
ak cesi dnes vyhraju a zlutuju sa nad nami a daruju nam aspon bodik tak mozno troska verim aj ja ....
// IRONIA .....
// IRONIA .....
omg..vacsiu hlupost si snad ani nemohol napisat...preco by sa mali nad nami zlutovavat a nieco nam darovat...
ked nasim neveris tak sem nelez! alebo radsej nepis taketo voloviny
//az toto bolo ironicky, tak potom nemas absolutne zmysel pre ironiu
ked nasim neveris tak sem nelez! alebo radsej nepis taketo voloviny
//az toto bolo ironicky, tak potom nemas absolutne zmysel pre ironiu