pokec, irc alebo súkromné správy. My tu flame nechceme, sme diskusné fórum. Kto má problém diskutovať na úrovni, nech sem neleziezeky napísal:Čisto tému na flame keďže je dosť rozšírený a mohla by to byť aj sranda.
Čo nové by ste privítali na fóre?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Ja navrhujem presunutie témy Problemy s hamachi? Rieste tu! do hier. Alebo vytvorenie odkazu tejto témy v kategórii Hry.

-
G0lDiER_
King
Ta tema je beztak uz dobre mrtva a vsetci sa tam pytaju a nikto neodpoveda.
-
audiotrack
VIP
asi preto, že nikoho nebaví riešiť to čo tam je už 100 krát vyriešené. Takže je to chyba tých čo sa pýtajú že nevedia zadať pár slov do vyhľadávania v téme
pri hladani vyrazov je aky casovy limit pre dalsie hladanie?
nedalo by sa do oznamenia 'Ospravedlňujeme sa, ale teraz nemôžete vyhľadávať. Skúste to o niekoľko minút.' vlozit odpocitavadlo na dalsie mozne hladanie?
vela krat sa mi stane, ze neodhadnem cas a stlacim f5 a zas mi to vyhodi to oznamenie, a zas musim cakat odznova.
//dakujem. spravim si script.
nedalo by sa do oznamenia 'Ospravedlňujeme sa, ale teraz nemôžete vyhľadávať. Skúste to o niekoľko minút.' vlozit odpocitavadlo na dalsie mozne hladanie?
vela krat sa mi stane, ze neodhadnem cas a stlacim f5 a zas mi to vyhodi to oznamenie, a zas musim cakat odznova.
//dakujem. spravim si script.
-
lekoklatik
VIP
nie je to moc dlho. Ja to vidim na 3-5sec.
Podľa mňa zbytočná práca pre audia, nakoľko by tam to odpočítavanie asi len prebliklo...
Ja sa akurát pozerám na názov tejto témy. Mám za to že je to jedna z najdôležitejších
tém a bez interpunkcie a ten slovosled? wut?
Nepremenujete? : )
"Čo nové by ste privítali na fóre?"
"Čo by ste privítali na fóre?"
//audiotrack: zmenené
Podľa mňa zbytočná práca pre audia, nakoľko by tam to odpočítavanie asi len prebliklo...
Ja sa akurát pozerám na názov tejto témy. Mám za to že je to jedna z najdôležitejších
tém a bez interpunkcie a ten slovosled? wut?
Nepremenujete? : )
"Čo nové by ste privítali na fóre?"
"Čo by ste privítali na fóre?"
//audiotrack: zmenené
-
hojko
Site Admin
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
sharky-no: 10 sekund.
-
weroro
Flash coder
Ahoj. Nepremýšľali ste niekedy nad https hojko.com ? Stáva sa mi dosť často, že sa na net pripájam na čierno v jednom podniku (tak ako aj teraz), majiteľ nemá aktívne pripojenie (neplatí to), ale zariadenie na príjem a vysielanie wifi má. Riešim to tak, že sa pripojím pomocou web proxy cez https, ale to má obmedzenia, napr. nemožnosť vkladania smajlíkov kliknutím na nich pri písaní príspevku.
-
Soviet
Darca
Netreba na https certifikat verifikovany celosvetovo ci jak to je? Inaksie by ti nabehla v prehliadaci, ze nebezpecna stranka a ci chces vstupit, alebo nie.
Nevyznam sa v tom, ale tak sa mi to zda..
Nevyznam sa v tom, ale tak sa mi to zda..
-
audiotrack
VIP
to by bolo potrebné zakúpiť ssl certifikát. Nemám prehľad o cenách, ale myslím že sumy sú okolo 150€/rok na doménu (bez subdomén). A keďže príjmy fóra sú nizke (sem tam niekto klikne na adsense ale to sa ani rátať nedá, a maximálne ak sa objaví jedna-dve reklamy do roka), máme čo robiť aby sme vôbec udržali chod fora (serverovňa, linka...). Boli by to náklady navyše, a myslím že veľa ľudí by to nevyužilo lebo veľa ľudí ani nevie čo to je
-
hojko
Site Admin
Spravit protokol https s vlasnym certifikatom by nemal byt problem, ucel bezpecnosti to splni a prekazat to snad nebude nikomu. No je to skor otazka na masterdeada.
-
masterdead
SysAdmin
No, SSL certifikat problemom nie je. Problem je beh fora na dvoch protokoloch.
-
Soviet
Darca
To s tym presmerovanim sa nemoze doriesit? Ked je clovek neprihlaseny a prezera daku temu, a chce sa prihlasit, ze by sa aj vyjadrit, tak ho hodi na homepage a nie tam, kde bol. Dost do vie cloveka miestami nastvat 
Staci dat 3x Spat v prehliadaci a potom refresh stranky a si tam kde si bol a prihlaseny
Viem, je to krkolomne riesenie, ale aspon nieco 
-
Soviet
Darca
No veru krkolomne..Hlavne, ked sa prepinam medzi proxy a nie proxy a tam ma automaticky odhlasi a tak, tak to cloveku ide na nervy
na niektorych to maju a je to na nezaplatenie, takze isto by to tu nepadlo na zradcu 
-
hrban
Addict
ja by som privítal, keby sa fórum trošku optimalizuje pre mobilné prehliadanie (myslím mobilom), proste keď sa chcem mrknúť na hojko cez mobil tak prenesiem razom aj 10MB a to je dosť pri cenách paušálov a dátových obmedzeniach
a ešte ak by sa dalo spraviť aby som si mohol moderátorov pridať do zoznamu nepriateľov, mám taký pocit že by som si tam pár pridal
a ešte ak by sa dalo spraviť aby som si mohol moderátorov pridať do zoznamu nepriateľov, mám taký pocit že by som si tam pár pridal
-
audiotrack
VIP
veď tu máme tapatalk pre mobily. Aký máš mobil?
-
hrban
Addict
N95 a prehliadač opera mini
-
G0lDiER_
King
tak mas smolu, tapatalk pre symbian nieje.
-
audiotrack
VIP
http://www.symbian-freeware.com/download-tapatalk.htmlG0lDiER_ napísal:tak mas smolu, tapatalk pre symbian nieje.