MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa Adry »

Ach boze... zase ti "slovenski fanusikovia"... vyhravame, dobre ze si na celo nedaju slovensky znak vytetovat jak sa maju zblbnut... pride kriza a kazdy ide pomaly obcianstvo menit. Ja nasim aj dalej verim, fandim a dufam. Nehovorte ze nato nemaju lebo opak je pravdou. Proste nam chyba trocha hokejoveho stastia...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm nechapem tie vyjadrenia hracov, naco take kraviny aj vravia.
"Musíme čo najviac strieľať. Treba zacláňať brankárovi a vyvinúť čo najväčší tlak. Potom môžu góly padnúť."
Vsak hraju x rokov hokej, tak taketo veci predsa hokejisti davno vedia, ako sa goly davaju. Tri zapasy im trvali, aby to znovuobjavili?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čo iné maju povedat, ked sa ich media pytaju na recept na súpera, pripadne v čom by mohli zlepšit svoju hru? Nech novinari kladu zaujimave otázky a potom aj tie rozhovory budu zaujímavé. Jeden športový reportér musí mať prehľad o hre, historii turnajov, pôsobení hráčov, významné události v kariere hrača, ktorého sa pýta. Potom aj môže klásť zaujímavé otázky, poronávať situácie, výkony, paradoxy, štatistiky atď.

Ja už tie media ani nečítam, lebo naších sa pýtajú, čomu pripisuju chybu a zahraničných zasa, že ako sa im páči mesto. WTF?
-Tak určite, tie presilovky musíme hrať lepšie. Tak určite mesto je pekne, ale zatial som nemal čas ho vidieť. Ďakujem za rozhovor.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Súhlas naši reportéri sú tragédia. Stále dookola tie isté frázy a stupídne otázky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja sa skor cudujem tym fanusikom ze vobec su ochotni vycalovat za ten listok tolko penazi a potom sa tam tlacit v rade,nechat sa obchytavat od nejakeho SBSkara a nakoniec sediet skrceny na tych mini sedatkach.. a potom nazad, po vyprasku nasich, cakat pol hodinu na zastavke, lebo zaparkovat auto nie je kde..proste neber to :D :|
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tam ide aj o tu atmosferu..ta na stadione je velmi kvalitna :) Niekomu staci to..Ale popravde ja by som zato nedal tolko prachov..Na pripravnom som bol, aby som vedel aky je to stadion a viac nie. Tie fanzony taktiez nula bodov, milion ludi a k pivu wsa clovek ani nedostane poriadne..Doma, alebo v malej krcmicke si to clovek vychutna s kamosmi najlepsie..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

gogo že si nezažil poriadny zápas či hokejový alebo futbalový.
Takýto KINGSHIT môže napísať fakt len totálny blb... bez urážky
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Chalani majú pravdu , už len keď chodím na hokejové zápasy Nitry je to nenormálne dobrá atmosféra a toto sa ani porovnať nedá :) Pokým nevyskúšaš nehovor :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Uuuuu xD Ja som na hokeji bol nie raz a na štadión by som za tie peniaze nešiel možno za lacnejšie áno ale celý ten systém kde z teba ryžujú na každom kroku sa mi nepáči.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hokej naživo je hokej naživo, to sa nedá porovnávať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Filipito

nezazil, priznavam, hokejovy fanusik az tak velmi nie som. Ja som napriklad spokojny ked si ho pozriem doma, v pohodli, s nohami natiahnutymi pred seba.. ale uznavam ze atmosfera na stadione musi byt super :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ak teraz Fíni prehraju nad čechmi , a mi porazíme Fínov,a Dánov tak potom vlastne z čechmi môžme aj prehraj a ideme dalej nie ? kedže budeme mať s Fínmi po 6 bodov ale budeme mať snimi víťazný zápas , alebo sa to už počíta inak ? ako to je ?

samozrejme fíni by museli prehrať aj z rusmi a aj z nemcami ?
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Zapas FIN - CZE, co na to hovorite? Pre nas bude vyhodnejsie, ak vyhra kto? Inak, co poviete na to, ze mame Danov namiesto Lotysov? Ja ked som videl, ako hrali Lotysi s Cechmi, tak som si "prial" Danov. Aj ked, viem(e) ako sme s Danmi naposledy dopadli... :|

Zaxman: rozhoduje vitaz vzajomneho zapasu? Zeby? A nejde to nahodou podla bodov, resp. skore, ak je rovnaky pocet bodov? A ak je skore rovnake tak rozhoduje... ranking? Zeby?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak prenás je lepšie ked fíni prehraju, a danov zdoláme, musíme, tu sa hra naplno, už ide o všetko, ja si myslim že ani proti nemcom ani proti rusom sme nehrali na kraji svojich síl, až na posledne minuty samozrejme

//no v skupine rozhodoval vzájomny zápas , ale neviem ako to je teraz ?!
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

17: zapas bol celkom dobry...svizny a rychly...Cesi mali zopar dobrych sanci..ale zatial este len 1 tretina...uvidime co povedia rozhodcovia na ty šarvatky pri konci tretiny....osobne by som si prial asi radsej Fínov....mam dojdem ze s CR by sme mali zase zviazane ruky :sneaky:

co s tyka LAT:DEN som rad ze postupili Dani...Lotyši mali viacej z hry a aj proti Finom dokazali celkom bojovat...Dani mi pridu na tychto MS taky nemastny neslany...takze som rad ze ich budeme mat prave my

ten debakel 6:0 ci 6:1 co sme dostali si myslim ze sa uz nezopakuje :)
17
Light Professional
Light Professional

No sledoval som zapas LAT - DEN a lotysi boli veru lepsi, preto ma potesilo, ze postupil ten stastnejsi, resp. pre nas skor zdolatelnejsi. Majte ma za blazna, ale ja verim, ze vyhrame vsetky 3 zapasy v osemfinale. ♥
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Francúzi upozornili na zle vymerané bránkoviská v Steel aréne. A reakcia na sme.sk?

"Do Košičanoch nebudze nygdo rypac, šidzem centimetre francuzom vadzi, ale by sebe mali kupic mapu bo namišto do Košicoch ľeceli do Krakowa. Eščik raz sebe tote žabožrutske papuľe otvorja ta pojdu hrac na parkovisko pret štadion a nuka ich nepuscime ani s ľiskami."

a čo z toho vyplýva? že francúzsky brankár sa počas zápasov musel riadne nudiť keď študoval bránkovisko...to, že chýba 7cm to mu vadí, ale že išli navyše 250km, to je v poriadku..
17
Light Professional
Light Professional

No, ono to je podla mna skor taky paradox, ze prave Francuzi si to vsimli... A ze isli cez Krakov je snad jedno nie? Ved naokolo blizsie. :) Mozno chceli navstivit povestne polske trhy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

jasne ze si to vsimli, 7cm je dost vela, brankari zameriavaju smerom k stredovej ciare takze je to vidno..
17
Light Professional
Light Professional

Aha, 7cm, tak preto tolko zrdiek nastrelujeme... :/
Napísať odpoveď