Ako slusne naznacit dievcatu, aby sa krajsie obliekalo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimmy007
Novice
Novice

Re: Ako slusne naznacit dievcatu, aby sa krajsie obliekalo?

Príspevok od používateľa jimmy007 »

no je to siedmačka má 14 rokov takže zš :D a zo zadu som myslel tým oblečením no a ospravedlnte môj pravopis ale stáva sa :)
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No tak to sa jej určite nestaraj do oblečenie, ja som napr. nosila sukne v nižšej ZŠ, potom som prestala a potom dakedy až v devinke som znova začala.
A nech sa oblieka aj primerane veku, a jasne, to jej asi ani nemáš za čo kúpiť oblečenie. A neviem, toto je asi skôr taká ešte detská láska, ale budiš.

ako tá kofola "keď ju miluješ, nie je čo riešiť".
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

14 rokov?

ty mas podla pravopisu 13 takze velmi do nej nevyskakuj lebo dostanes po drzke a cau pa :lol:
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

v takom veku to zbytocne riesis, nechaj ju nech sa oblieka ako sa oblieka
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A čo takto jej to povedať komplimentom? Napr. že má veľmi pekné nohy či zadok a že je škoda to schovávať za vyťahané oblečenie. Alebo že ide leto a veľmi by sa ti na nej páčila nejaká trendy suknička či košielka. Ona sa poteší, že si všímaš jej telo a že sa ti páči a bola by hlúpa, ak by ti neurobila týmto spôsobom radosť.
Ak má prísneho otca, tak netreba hneď siahať po ultrakrátkych sukničkách či tielkach s výstrihom po pupok. Žensky a pekne sa dá obliekať aj decentne. A ak je to otázka peňazí, dnes je už ponuka na trhu taká veľká, že pekné trendy oblečko zoženieš aj za pár eur.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Jimmy:Ty kluku jeden...ja v jej veku...panecku..chodila som tiez len tak :lol: Vlasy na stred,sveter hnedy,mencestraky siroke jak na fregate plachty...Ona este na to pride,ze sa da obliect aj nieco ine.
Teda jak povedali Forsaken s M4arekom :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:D

Takéto veci vôbec nerieš.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

zuzkazuzka napísal:A čo takto jej to povedať komplimentom? Napr. že má veľmi pekné nohy či zadok a že je škoda to schovávať za vyťahané oblečenie. Alebo že ide leto a veľmi by sa ti na nej páčila nejaká trendy suknička či košielka. Ona sa poteší, že si všímaš jej telo a že sa ti páči a bola by hlúpa, ak by ti neurobila týmto spôsobom radosť.
No neviem, po mojich skusenostiach so zenami, neexistuje cesta bez konfliktu. Ked totiz zene povies, ze ma krasne oci, zmyselne pery, nadherne vlasy a chutne uska - zamraci sa a opyta sa: "co sa ti nepaci na mojom nose??"

//aha, no 14r je 14r, to som prepiskol, to nie je zena
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

zuzkazuzka áno už to vidím, ako 14 ročné decko to vraví svojej 14 ročnej frajerke... Nech radšej sa držia za ruky, pretože o týždeň sa rozídu...

Jimmy - Kašli nato... Môže chodiť aj nahá vtáka si u nej neohreješ, takže kľudne nech má na sebe aj mech ;)
BTW - Vidím, že ti slovenčina veľmi nejde.... Ale ako to je s matematikou 14 rokov a siedmačka ? Neviem, ja som mal 15 v deviatom... Skús to ešte raz prerátať ;)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ved jej povedz medzi recou, co sa ti paci (pripadne na druhych) konkretne a spytaj sa jej, ci by nieco take nosila. alebo jej rovno povedz ze v tom ci onom by vyzerala .. (dopln si :)) uvidis, ako zareaguje, ci bude otvorena zmene, alebo ju proste oblieka jej tatko :D s tym kupovanim neviem.. cely satnik jej vymenit nemozes a ked si raz oblecie suknu od teba, tak efekt bude minimalny. ale ked mas chut, energiu a PENIAZE, tak si ju oblec ;)

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2011, 0:24)
ale fakt v tvojom veku..nevymyslas velmi?? :D
jimmy007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jimmy007 »

No ja som bol z ňou v obchode o kúpila si čo chcela a teraz jej to už fakt pristane tak vdaka za rady...

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2011, 6:55)
Janio napísal:zuzkazuzka áno už to vidím, ako 14 ročné decko to vraví svojej 14 ročnej frajerke... Nech radšej sa držia za ruky, pretože o týždeň sa rozídu...

Jimmy - Kašli nato... Môže chodiť aj nahá vtáka si u nej neohreješ, takže kľudne nech má na sebe aj mech ;)
BTW - Vidím, že ti slovenčina veľmi nejde.... Ale ako to je s matematikou 14 rokov a siedmačka ? Neviem, ja som mal 15 v deviatom... Skús to ešte raz prerátať ;)
Oná má 14r len mala odklad v škôlke pre to nevychádza :)
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

ty si mal tiez odklad v skolke. a jasliach. a porodnici.

inak 8/10 mr.troll :3
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Predpokladam ze uz jej taha na 15 a nema ani len gelove nechty, to sa s nou rovno rozid.
maros7777
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maros7777 »

neries co si oblieka, ale ries svoj pravopis! to sa neda absolutne citat. ako mozes pisat by s makkym i??? ved to nemoze napisat ani clovek s IQ 50. prepac ak som ta urazil, ale je to fakt totalna katastrofa.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tato dnesna mlades ,sarmatne dzeciska len pi*ov*** roba ,fajca hresa ,na sprostosci mysla ,na tych hlavach sa to toca ,augustin marian .... :lol: daj si facku a neries kraviny ,nemozes s nej spravit v 14tich rokoch zenu ,to sa proste neda ,je to decko a deckom este minimalne 4 roky bude, no to uz ani jej meno nebudes vediet tak sa tym netrap :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

NECITAL SOM NIC IBA 1 PRISPEVOK
1-mas kolko 14 rokov ???
2- chodte spolu nakupovat, moju ex som naucil sa obliekat sa :-D ona bola dieta taborov a obliekala sa jak chlapec ked sme sa rozchadzali robila uz hostesku a modelku a nefim co vsetko proste vzdy ked sme sli spolu nakupovat ja som povedal ano nie a vacsinou som jej skor vyberal stay ja a skusala si ich v kabinke casom sme kupili prve lodicky a jak siel cas tak som z nej spravil uplnu samicu ma to tu chybu ze potom si ju vsimaju selijake individua a ted ma proste ineho :-D FAIL
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Maros no to by si sa čudoval... :D
cORP - Myslím, že vo väčšine ide rozum vekom, ale niekto už má v 16-17 rokoch rozum, takže deckom by som ho nenazíval
Runes - Nj, má 14... Inak vieš, ako sa vraví: Za dobrotu na žobrotu... Keby bola teraz, ako pionier - bola by tvoja :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Keď sa jej to páči a Tebe nie, tak jej daj pokoj. Nájde si niekoho, ktorému sa to bude páčiť. Sloboda vo výbere. Nie patriarchát. :D
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

jimmy007: a čo by si robil ty, keby ti ona povedala že sa jej neuveriteľne páčia elegantní muži v saku - vymenil by si svoj šatník za spoločenské oblečenie? tričká za košele, botasky za lakovky? prípadne by si si dal ušiť oblek na mieru?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

uff je rozdiel medzi chalanom v riflach a babou v riflach mne napr tiez pride prastene ked si baba raz zacas neda daku suknicku s topikom abo satocky ab otak proste baby by sa mali snazit vyzerat pekne :-/
Napísať odpoveď