Free signer

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Romo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Free signer

Príspevok od používateľa Romo »

Zdravim, chcel by som sa spytat ako si mam uspesne aktivovat sw do mobilu nokia n8 skusam to cez tento program ale mejde to navod som dodrzal podla m.youtube.com/watch?gl=US&hl=sk&client=mv-google&v=GQ-P6tTAe6M lenze ked chcem nainstalovat aplikaciu tak uz zrazu akobz to slo lenze potom vypise ze nemozno nainstalovat aplikaciu od nedoverihpdneho dodavatela.......diky...
Shifty
Expert
Expert

Re: Free signer

Príspevok od používateľa Shifty »

Skus viac unsigned aplikaci a pokial to bude robit pri kazdej, mas zly certifikat. Pokial to bude robit iba pri tejto, mas smolu a pravdepodobne ti pomoze len hack. Najlepsie je ale asi dodrziavat pri certifikovani pri tom programe - ostranit stary certifikat (moznost remove sign), nasledne ocertifikovat cistu app. To moze pomost.
Dalej mozes skusit certifikovat app cez PC, pomocou programu myslim ze signsis sa volal.

Je mala sanca ze ti to pomoze, ale ja mam uz vselijake skusenosti.

Vela stastia so Symbianom a Nokiou bojujucim proti uzivatelom :smt006 .
Romo
Expert
Expert

mam kusok problem skede tie dva subory ktore som oznacil hviezdickami??....som z toho debil uz :smt081
Prílohy
ScreenShot1.JPEG
Shifty
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Shifty »

Profile/EMEI - zadas tvoj EMEI, tzn. seriove cislo ktore najdes po natukani do mobilu kodu: *#06# (tam kde pises telefonne cisla) potom by ti to malo automaticky samo vybehnut.
DevCert: Subor s priponou .cer, ten subor ktory mas v lavo na ploche s tym odznakom ci co to je
KeyFile: Sybor s priponou .key, to je ten na lavo s tymi kockami
Key: Kluc k .key suboru, pokial nejaky existuje a pokial neexistuje nezadavas
Output filename settings - nie moc podstatne, iba ide o pomenovanie vystupneho suboru.
Remove 'unsigned' from filename - odstrani z nazvu slovicko "unsigned" pokial sa nachadza
Delete Source File - zaskrtnes, pokial chces aby ti zanechalo iba vystupny subor a povodny, neocertifikovany, ti odstrani
Input sis(x): neocertifikovana aplikacia - cesta k nej
output sis(x): cesta kde chces ulozit vystupnu, ocertifikovanu aplikaciu

Tlacitko SignSIS! pre ocertifikovanie, tlacitko Verify! predpokladam ze overi, ci je kluc a certifikat v poriadku a ci je pre tvoj EMEI. Cize pokial by ti vypisalo chybu, mas zly certifikat alebo nieco ine.

//edit, jaj sakra pockaj, zle som pochopil, to nieje tvoj screenshot. Ty chces zohnat certifikat. Ten si musis spravit u cinanov. Napisem ti kratky navod:

chod na stranku: http://cer.opda.cn/en/?module=index&action=register
zaregistruj sa tam, je to uplne zadarmo, dokonca ani nemusis zadavat pravdivy e-mail pokial nechces, nemalo by ta to nijak ovplyvnit nakolko to nepotrebuje potvrdenie registracie. potom sa prihlasis, to tam najdes.
Kliknes potom na velke zlte tlacitko hore s napisom "apply cer", zadas model tvojho telefonu, dvakrat tvoj EMEI (ako zistis emei som popisoval hore), Remark tam je jedno co zadas, to sa iba prida do nazvu suboru.
Potom potvrdis tym tlacitkom pod formulatorm. Zobrzi sa ti tabulka, pricom jeden zo stlpcov ma nadpis "state". Musis pockat asi pol dna kym ti vytvoria certifikat, myslim ze niekedy to moze trvat aj kratsie ale to je nepodstatne, proste si pockas a ked tam bude zelena fajocka tak tam budes mat odkazy na stiahnutie .key a .cer suboru pre tvoj mobil. A to je vsetko, stiahnes iba ked to tam bude. v buducnosti sa mozes prihlasit cez tento link: http://cer.opda.cn/en/?action=login
Romo
Expert
Expert

funguje to.....dakujem :)
Napísať odpoveď