Paušál alebo karta?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
sabynka
Amateur
Amateur

Paušál alebo karta?

Príspevok od používateľa sabynka »

Aký telefón je výhodnejší - na paušál alebo na kartu?
Používam telefón - ako budík :D , sem-tam nejaká sms a v prípade nutnosti zavolať.
Teraz mám paušál, ale zdá sa mi, že občas tam mám naúčtované veci, kt. ani neviem, čo sú a stále sa chodiť s nimi hádať sa, ma už nebaví...
Čo je teda lepšie?
benitoSVK
Light Expert
Light Expert

Paušál alebo karta?

Príspevok od používateľa benitoSVK »

No ak používaš mobil len tak ako píšeš tak asi jednoznačne kredit,načo paušál;-)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Paušál alebo karta?

Príspevok od používateľa javatar »

Ak orange tak pausal start
Ak o2 tak o2 fer
ma vobec t-mobile neaky pausal s mesacnym poplatkom 0€ a cenami vyhodnejsimi ako predplatena karta?

pasual ma vyhodu ze ti nedojde kredit (aj ked to moze byt aj nevyhoda lebo potom clovek prevola za vyhodnejsie ceny viac ako by minul pri kredite) a ak nevezmes mobil tak sa neviazes na dobu urcitu a ma zvacsa vyhodnejsie ceny ako predplatena karta

vyhody kreditu oproti vyssie spomenutemi mi nenapadaju...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

lenže kredit ti po čase prepadne, ak si nedobiješ.. takže ak si dobiješ za čo ja viem 7€ a a za 3 mesiace minieš euro, tak 6 ti prepadne... takže si treba pravidelne dobíjať... ja mám o2 fér a aj keď som si myslel že prvá faktúra pojde do nebies, tak som skončil pri 95 centoch.. takže pre mna výhodné a lepšie riešenie kredit...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no tak ak prevolá niekto 1€ za 3 mesiace tak telefon asi ani nepotrebuje, stačí len drobne na tel. búdku
Napísať odpoveď