Uzavreté sluchatka do 200€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Uzavreté sluchatka do 200€

Príspevok od používateľa DAMON88 »

takže hladám niake sluchatka velkostou porta pro alebo Bowers and wilkins P5 ktore maju slušný zvuk do 200 €.
nechem štuple a otvorené tiež nie. takisto nechcem sluchatka s aktivnim potlačenim okoliteho hluku kedže ako som mohol už počuť ma to neprianivý dopad na zvukový prednes celkovo. avšak an druhej strane by bolo dobre aby izolovali okolity zvuk + aby nehrali do priestoru ako napr. spominane porty.sluchatka budem využivať hlavne v MHD tak preto.
takže očakavam niake tipy budem rad za všetky.
a doplnim že štuple nechem preto pretože mi jednoducho nieje príjemné mať niečo dlho pichnuté v uchu

//autoeditácia príspevku (04 Máj 2011, 20:42)
našiel som si Sennheiser PX 360 stoja sice len okolo 100€ ale podľa recenzí hrajú slušne a to že mam rozpočet 200 neznamena že ho musim celý minuť :D čo na ne hovorite ma niekto niake osobne skusenosti ? počul ich niekto ?
->slavo<-
Addict
Addict

Re: Uzavreté sluchatka do 200€

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Sennheiser PX 360 su velmi dobre ja mam sice HD 555 tie su take vačšie a som maximalne spokojny
Značka sama osebe je velmi kvalitna maju velky vyber a jednoznačne odporučam .
Kamarat ma PX 200 tiež je spokojny tie 360tky budu este lepsie takže pokial vahaš nevahaj a kupuj .
MOžno by som si ich este na tvojom mieste vyskušal v nejakom electre pokial maš možnost .
POkial pojdes nahodou
V )Bratislave okolo Avionu tak tam je Electroworld tam maju taky Sennheiser kutik neviem ake tam maju modely , ale maju tam novinky a daju sa tam aj vyskušat bud s vlastnou mp3 alebo na panely vyberes
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nekupuj. Najdu sa aj lepšie. Navyše PX 360 su na prenosne sluchadla už dosť veľke.
Pokiaľ maš taky rozpočet aky maš, by som odporučil priplatiť 20€ a kupiť už Beyerdynamic T50p: http://sk.sluchatka.net/132-beyerdynamic-t-50-p/. To je už highend medzi prenosnymi sluchadlami. A pokiaľ nie, aj tak sa najdu podstatne lepšie modely ako PX 360.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

AKG Q460 :) Neviem si ich zatial vynachvalit. Ale nemusia vyhovovat kazdemu..
Ryan Giggs
VIP
VIP

Napriklad aj tie. Ale pokiaľ ide len o kvalitu zvuku su to vyhodene peniaze v tom zmysle, že u nich doplacaš len za dizajn a za meno Quincy Jones. Hraju totiž tak isto ako K450, ktore su skoro o polovicu lacnejšie.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ryan Giggs napísal:Nekupuj. Najdu sa aj lepšie. Navyše PX 360 su na prenosne sluchadla už dosť veľke.
Pokiaľ maš taky rozpočet aky maš, by som odporučil priplatiť 20€ a kupiť už Beyerdynamic T50p: http://sk.sluchatka.net/132-beyerdynamic-t-50-p/. To je už highend medzi prenosnymi sluchadlami. A pokiaľ nie, aj tak sa najdu podstatne lepšie modely ako PX 360.
prave nad tými T50p so mrozmyšlal no počuvam hlavne elektronicku hudbu a podľa recenzí tá zrovna na nich nehraje dobre... inak sa mi páčia vo všetkych smeroch

//autoeditácia príspevku (05 Máj 2011, 21:25)
Tie Q460 vyzerajú zaujmavo
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ta recenzia nie je o tom zeby to elektroniku nehralo dobre. Len ostatne zanre to zahra lepsie. Pokial nemas napocuvane nic lepsie tak budes nadseny aj nimi.
Ako som pisal vyssie, ak netrvas na dizajne q460 tak k450 hraju skoro za polovicu rovnako.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak vidim to nakoniec predsa len na tie T50p po prečítaní zopár recenzii na nete si myslim že je to super voľba.
nevie niekto popr. či sa nedajú niekde v BA aj vypočuť ? v BIS audiu ich myslim nemaju
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pochybujem že niekde budu. V tomto sme za opicami. Človek si ani nemôže vyskušať niečo, za čo da pomaly pol vyplaty.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak ak by BIS audio bol dovozca nebol by problem skuŠal som tam P5ky a eŠte naike ine bez problemov ak ich maju.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Keď si po ne zbehneš do čiech, tak by sa možno dali vyskúšať prostredníctvom headphones.cz. Ale napíš tam určite vopred a informuj sa.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Bis je svetla vynimka. Ale aj to tam toho maju na vyber malo.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to je pravda že tam toho nieje moc ani P5 nemali v obchode ale objednávali ich takže som sa potom zastavil. do čiech sa mi kvôli tomu nechce isť asi budem veriť recenziám, verím že Beyerdinamicami nič nepokazím :)

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2011, 18:09)
akurat pozeram a na SVK je dovozca BaSys čo mam kusok tak tam v pondelok zbehnem a popýtam sa uvidím čo sa dá vymyslieť :D

//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 21:52)
nakoniec po tom ako som si vypočul beyerdynamic som usudil že to nieje to prave orechove pre mňa a kupil som pre mňa osobne nezname UltraSone pro 550.
su podstatne vačšie na cele ucho ale hraju vyborne a do priestoru ich takmer nepočuť čo som dosť prekvapený.
z beyerov som bol dosť sklamaný hlaavne konštrukcia(kábel) namňa pôsobil až priam komicky kedže podobný kábel majú moje štuple AKG k330 do každého sluchadla zvlášť kým tu bol kábel takejto hrúbky vedený priamo od jacka z prehravača.
celkovo sú beyer velmi malinké a ani mi poriadne nesedeli na ušoch a nemal som z nich dobrý pocit.
skúšal som v Platane v BA nakoniec kedže v BaSyse niaksi zlyhala koordinacia a sluchatka niaksi nemali v predajni napriek tomu že keď som im pisal mi pisali že ich majú.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ultrasone prave nepatria k špičke. Ale zle nie su. Každopadne ak si spokojny, tak je to jedno.
Napísať odpoveď