Potreboval by som nejake ukazkove technologicke postupy na obrabanie suciastok (sustruzenie, frezovanie, vrtanie, brusenie...) Ak mate nieco take k dispozicii a viete mi to poskytnut, budem vam vdacny.
Technologicky postup
Technologicky postup
Strojari, urcite vas tu nie je malo 
Potreboval by som nejake ukazkove technologicke postupy na obrabanie suciastok (sustruzenie, frezovanie, vrtanie, brusenie...) Ak mate nieco take k dispozicii a viete mi to poskytnut, budem vam vdacny.
Re: Technologicky postup
Dik, toto je najznamejsi technologicky postup, ktory som nielenze nasiel, ale aj 50x od inych dostal
Svojho druhu na nete azda jediny, preto som sa obratil na forum, lebo by som rad videl aj ine druhy suciastok takto porobene.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
čo konkretne potrebuješ vedieť?..určovanie podmienok?..alebo chceš ak chceš viem ti dať predlohu vo worde ktorú si môžes vytlačiť a spraviť postup aj ručne moj postup ti nedám zbytočne by som ti ho daval lebo aj tak som len "strojar" a z toho postupu som schytal asi 3 ..tak načo ta mýliť..ak yb si chcel neičo viac napiš nebudem to dávať tu na fórum..
Ak by si to náhodou ešte potreboval..
- Prílohy
-
- Technologický postup - hriadeľ.docx
- (223.57 KiB) 1207 stiahnutí