vyjazd sanitky, kedy ho poistovna nepreplaca?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ja.ck
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vyjazd sanitky, kedy ho poistovna nepreplaca?

Príspevok od používateľa ja.ck »

ahojte, potreboval by som info od dakoho, ak tu je niekto taky, co sa vyzna a vedel by mi povedat, kedy poistovna neprepláca výjazd sanitky. stalo sa mi v pondelok zranenie a niekto zavolal sanitku, co by asi nebol problem, ale bol som aj opity, tak neviem ci mam alebo nemam teraz ocakavat prichod mastneho uctu od poistovne. diki moc za help :? :? :? :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: vyjazd sanitky, kedy ho poistovna nepreplaca?

Príspevok od používateľa Fabo »

Nevidim dovod preco by opitost mal byt dovod na neposkytnutie bezplatnej lekarskej pomoci... a keby aj, fukal si? Brali ti krv? Maju ako dokazat ze si bol opity?
ja.ck
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Nevidim dovod preco by opitost mal byt dovod na neposkytnutie bezplatnej lekarskej pomoci... a keby aj, fukal si? Brali ti krv? Maju ako dokazat ze si bol opity?

jj, jasne ze mi brali krv na alkohol v nemocnici. ja som sa dozvedel, ze by to malo by t ta, ze vyjazd sa nepreplaca iba ak si zranenie, alebo hocico proste sposobi clovek sam zamerne. to by znamenalo, ze nepreplaca ked sa clovek sam spije do nepricetnosti, ale to by nemal byt moj pripad. aj kedneviem, neviem jak to je presne brane, preto ma zaujima ci s tym niekto nema skusenosti, alebo ci nevie niekto citovat zakon, lebo ja som to v ZZ hladla marne.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

preco by ti to nemala poistovna preplatit? ze sa tymto vobec aj zaoberas... zaplatit ti to nedaju.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Môj spolužiak na Silvestra mal 3,2 promile a bol aj 3 dni v nemocnici... Všetko mu zaplatila poisťovňa, inak by ho to vraj stalo 350 000 SK. Takže neboj sa, a s takou somarinou sa ani nezaoberaj ;)
ja.ck
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

diki mic lude moji, :D len viem, ze kamarat raz cvakal asi 20 litrov este v korunach, tka mam trochu stresy. ale kedze asi 5 ludi mi aj mimo aj tu povedali ze pohode, tak hned mi je lahsie pri srdci. diki za info. ak mi predsalen dojde ucet nahodou, tak vam dam vediet, aby ste sa mohli stresovat dakedy mozno :D :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a nabuduce nepi ;-)
ja.ck
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:a nabuduce nepi ;-)
toto sa neboj, nemam ani 15 ani 17 rokov :D uz mam nejaky ten patek odpiteho, aj ked to tak teda v pondelok nevyzeralo :D toto bol epic fail raritny moj :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Prinajhoršom by si sa odvolal na to, že ty si žiadnu sanitku nevolal.... To by čo bolo ? Keby si zlomím ruku a niekto zavolá sanitku - pritom by som išiel na chirurgiu aj sám, záchranári by ma poslali niekam a o týždeň mi príde šek zaplatiť 600 €
AF13
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AF13 »

Absolutne nic sa nestane a je jedno ci niekto zavola sanitku a pride len jedna alebo pride cela stanica zo siestimy sanitkami. Vyjazdy zachrannej zdravotnej sluzby sa pokutovat z dovodu zneuzitia vyjazdu nedaju!
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

AF13: nemohol si počkať ešte tie dva mesiace, aby si otvoril tému presne po dvoch rokoch?
Napísať odpoveď