Nazdar.
Mám menší problém a to nestabilný ping v hrách ako je TF2, LoL alebo L4D2. Niekedy je ping aj 30 a potom skočí aj 1500+ no a nemám najlepší internet takže by som sa nečudoval tomu až tak. Ide o to že keď si zmeriam ping na DSL.cz alebo Pingtest.net, hlási mi to 0% packet loss, priemerný ping 33ms a jitter (neviem čo to je, prosím o vysvetlenie) 9ms. Antivírus mám, PC preskenovaný aj SpyBotom + kontroloval som aj HiJackThis, nič podozrivé.. Nejaké nápady?
http://www.pingtest.net/result/39897388.png
Zlý ping v hrách..záhada?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Zlý ping v hrách..záhada?
Toto robí aj mne. Musím reštartovať router. Vždy pomôže.
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hm, ja mám wifinu s pci kartou a na router nemám dosah
-
Tailor
Medium Star
To je problem servera, hraj na SVK a severoch ktore su pri SlovenskuQerten napísal:Nazdar.
Mám menší problém a to nestabilný ping v hrách ako je TF2, LoL alebo L4D2. Niekedy je ping aj 30 a potom skočí aj 1500+ no a nemám najlepší internet takže by som sa nečudoval tomu až tak. Ide o to že keď si zmeriam ping na DSL.cz alebo Pingtest.net, hlási mi to 0% packet loss, priemerný ping 33ms a jitter (neviem čo to je, prosím o vysvetlenie) 9ms. Antivírus mám, PC preskenovaný aj SpyBotom + kontroloval som aj HiJackThis, nič podozrivé.. Nejaké nápady?
http://www.pingtest.net/result/39897388.png
-
Qerten
Medium Star
Keďže pri prehľadávaní hier mali aj cz/sk servery ping do 1500, nemyslím že to bolo diaľkov servera.
Dnes ale vypadol internet, resp. router na ktorý sa pripájam pomocou wifi nebol dostupný asi 4hod a z toho usudzujem že tam niečo vymieňali/nastavovali/opravovali, pravdepodobne sa im niekto sťažoval pretože teraz som skúsil browse hry a ping vypadal ok.
Testnem to a potom napíšem čo a ako.
Dnes ale vypadol internet, resp. router na ktorý sa pripájam pomocou wifi nebol dostupný asi 4hod a z toho usudzujem že tam niečo vymieňali/nastavovali/opravovali, pravdepodobne sa im niekto sťažoval pretože teraz som skúsil browse hry a ping vypadal ok.
Testnem to a potom napíšem čo a ako.
Je to tvoja konektivita, logicke. Mam 5GHz wifi (predtym 2,4) a i tak niekedy dostavam lagspikes. Uplne normalne pri wifi. Dost to ale nastve, kedze okrem toho, ze mas ping 3000ms a viac, niekedy aj hra napr. na 6 sekund uplne vypadne (connection lost to server).
skus nainstalovat inSSIDer ci nie su na okolo nejake wifi siete na tvojom istom kanali to moze potom dost pekne rusit ked je na okolo vela sieti a jitter je neziaduca odchylka konkretne pre pc siete je to kolisanie velkosti opozdenia paketov
Co sa tyka Windowsu 7 a lagu v online hrach:
0.Odporucam vytvorit bod obnovy ak by sa nieco pokakalo
1.Otvorit regedit
2.Najst HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
Tam by mal byt riadok network performance throttling, defaultne nastavenie je 10; kliknut pravim na network performance throttling/Modify a prepisat na hodnotu FFFFFFFF kliknut na ok (na pravo od toho riadku by malo zobrazovat tuto hodnotu 0xFFFFFFFF)
3.Restartovat PC
Malo by to pomoct pry tychto hrach:
(Team Fortress 2 (TF2), Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Counter Strike Source (CS:S, CSS))
Heroes of Newerth (HoN)
Call of Duty Series (CoD), possibly including Modern Warfare
Overlord Series (Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord 2)
Viacerym to pomohlo s lagom v tychto hrach ale nezabudajte ze vsetko robite na vlastne riziko
0.Odporucam vytvorit bod obnovy ak by sa nieco pokakalo
1.Otvorit regedit
2.Najst HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
Tam by mal byt riadok network performance throttling, defaultne nastavenie je 10; kliknut pravim na network performance throttling/Modify a prepisat na hodnotu FFFFFFFF kliknut na ok (na pravo od toho riadku by malo zobrazovat tuto hodnotu 0xFFFFFFFF)
3.Restartovat PC
Malo by to pomoct pry tychto hrach:
(Team Fortress 2 (TF2), Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Counter Strike Source (CS:S, CSS))
Heroes of Newerth (HoN)
Call of Duty Series (CoD), possibly including Modern Warfare
Overlord Series (Overlord, Overlord: Raising Hell, Overlord 2)
Viacerym to pomohlo s lagom v tychto hrach ale nezabudajte ze vsetko robite na vlastne riziko