Adobe Illustrator Cesty
-
xjojox2246
Star
Adobe Illustrator Cesty
ako urobim v Adobe Illustrator lezatu osmicku ale iba jednou cestou?? // jednym tahom? //
Re: Adobe Illustrator Cesty
Bezierovymi krivkami - Pen tool. Pomoz si vodiacimi linkami a prichytavanim o ne (CTRL+U), pre dokonalu presnost.
.. kedze ocakavam otazku typu "coze?" nakreslil som ti jednotlive kroky. Cervene kruzky znazornuju miesta kam kliknut, sipky znazornuju ako po kliknuti "tahat" dotycnicu bezierovej krivky. Ak ti velkost, vyska, ci sirka nevyhovuje, mozes sa s tym do lubovole pohrat klasickou deformaciou objektu po nakresleni.
.. kedze ocakavam otazku typu "coze?" nakreslil som ti jednotlive kroky. Cervene kruzky znazornuju miesta kam kliknut, sipky znazornuju ako po kliknuti "tahat" dotycnicu bezierovej krivky. Ak ti velkost, vyska, ci sirka nevyhovuje, mozes sa s tym do lubovole pohrat klasickou deformaciou objektu po nakresleni.
-
xjojox2246
Star
ale mi to potrebujeme ze urobit lezatu osmicku 4 bodmi, 2bodmi a JEDNYM BODOM
a to akurat neviem jednym bodom
a to akurat neviem jednym bodom
Naozaj netusim co chces, ale bod je bod. Jeden bod bude stale jednym bodom a nespravis z neho ani usecku, lebo to uz by boli minimalne 2 body. Tiez si treba uvedomit to, ze tieto krivky sa vytvaraju pomocou dotycnic. Najmensi pocet bodov (dotycnic) pre najjednoduchsiu osmicku, su 2. Menej sa neda.
Ak myslis tahy, tak toto je jednym tahom. Ale fakt netusim, ako sa da lezata osmicka vytvarat 4mi tahmi. Budto sa vymacknes zrozumitelne, alebo ti tazko niekto pomoze
Ak myslis tahy, tak toto je jednym tahom. Ale fakt netusim, ako sa da lezata osmicka vytvarat 4mi tahmi. Budto sa vymacknes zrozumitelne, alebo ti tazko niekto pomoze
-
xjojox2246
Star
nechapem ako to ucitelka chcela teda
neviem vravela ze logicky a ze kto to zisti tak ma 1 
no nwm
no nwm
Ked k tomu zistis viac, daj vediet, zaujima ma, co vlastne chcela po vas