MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
uvidime zajtra, cesi by nas mohli podcenit, resp. by mohli zakopnut bo im prsi do nosov, a pre nasich by to bola riadna vzpruha. Verim im, lebo urcite budu chcet nieco dokazat. Kazdopadne, zajtra to bude riadny zapas, aj keby sa nam nepodari vyhrat, atmosfera, bojovnost och
uz sa teraz tesim.
žiadne také... zajtra vyhráme nad šťastkármisharky-no napísal:... aj keby sa nam nepodari vyhrat...
tam zrovna niemajooo napísal:sorry, ale ze by bola v tom videu nejaka extra atmosfera...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tam vela atmosfery nieje. Na pripravnom proti bielorusku sli asi 5x dookola stadiona za sebou mexicke vlny, 3x pocas celeho zapasu a to uz bola ina atmosfera a krasa sledovat
Mne skôr češi lezú na nervy svojím non-stop vyplakávaním:
a) šatňa je malá, ale Jágr so svojou veľkou riťou zaberie 2 miesta
b) strava v hoteli je zlá - akoby to bolo na tripe niečo výnimočné, holt Jágr si mal tiež zobrať svoju maminku, ktorá mu varila počas 20 ročnej kariéry v NHL
c) museli čakať pár minút na tréning, kým sa slováci odídu z ľadu. Ono by to podľa nich aj bolo OK, ale nikto iný si to nemôže dovoliť a Slováci to zneužívajú
d) znížili sme českému tímu kvótu voľných vstupeniek na zápas so Slovenskom (nie zrušili iba znížili), to je hotové spiknutie a kto si to prečítate tak z Rolínka srší síra a popol...
http://hokej.idnes.cz/rolinek-slovaci-d ... j-2011_cig
Nepovažujem sa za nejakého antičecha a osobne si skôr vychutnám hokej v podaní akéhokoľvek mužstva, ale týmto mi češi začínajú parádne dvíhať cukor.
a) šatňa je malá, ale Jágr so svojou veľkou riťou zaberie 2 miesta
b) strava v hoteli je zlá - akoby to bolo na tripe niečo výnimočné, holt Jágr si mal tiež zobrať svoju maminku, ktorá mu varila počas 20 ročnej kariéry v NHL
c) museli čakať pár minút na tréning, kým sa slováci odídu z ľadu. Ono by to podľa nich aj bolo OK, ale nikto iný si to nemôže dovoliť a Slováci to zneužívajú
d) znížili sme českému tímu kvótu voľných vstupeniek na zápas so Slovenskom (nie zrušili iba znížili), to je hotové spiknutie a kto si to prečítate tak z Rolínka srší síra a popol...
http://hokej.idnes.cz/rolinek-slovaci-d ... j-2011_cig
Nepovažujem sa za nejakého antičecha a osobne si skôr vychutnám hokej v podaní akéhokoľvek mužstva, ale týmto mi češi začínajú parádne dvíhať cukor.
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja len dúfam že vydržia všetkým nervy na tom vzájomnom zápase. Písal som to už pár strán dozadu. Tieto majstrovstvá sú trošku iné ako tie predchádzajúce a Slováci so svojim zápalom kričať počas minúty ticha Slovenskooo alebo pískať počas Ruskej hymny, úprimne si prajem, že ten zápas zvládnu.
begbee: to su vyjadrenia jednotlivcov, nemozes to zovseobecnovat. Dokonca aj na blesk.cz je v diskusiach vidiet vela pozitivnych nazorov na slovenskych hokejistov v tom zmysle, ze vzdy, ked vypadli cesi, tak dalej fandili nam. Len u nas castejsie vidim, ze niektori slovenski fanusikovia by asi radsej fandili Madarsku ako Cesku, comu nerozumiem.
P3Bo: nemas z tej minuty "ticha" nejake video? Zapas som nevidel a na stiahnutych zaznamoch to nie je. Cital som totiz, ze prvi zacali kricat slovinski fanusikovia a niektori z nasich sa potom nenechali zahanbit, co je vsak tiez nevhodne, ale lepsie ako keby zacali prvi.
P3Bo: nemas z tej minuty "ticha" nejake video? Zapas som nevidel a na stiahnutych zaznamoch to nie je. Cital som totiz, ze prvi zacali kricat slovinski fanusikovia a niektori z nasich sa potom nenechali zahanbit, co je vsak tiez nevhodne, ale lepsie ako keby zacali prvi.
A počuješ niečo podobné aj od iných mužstiev?
David Petrasek (SWE)
David Petrasek (SWE)
Mikko Koivu (C) (FIN)"Páči sa mi tu. Nastúpil som v Steel Aréne aj v dvoch prípravných zápasoch proti Slovensku tesne pred majstrovstvami sveta, prostredie mi preto nie je neznáme. Mesto je pekné, aréna nádherná. Na zápasy chodí aj dosť fanúšikov, takže môžem smelo povedať, že švédsky tím má rád Košice."
„Hotel aj strava sú na úrovni. Ľad aj šatne sú prvotriedne. Starajú sa tu o nás skutočne príkladne. Zatiaľ si to tu užívame.“
Ale to su maniere Jagra, ja som pisal skor o celkovej atmosfere medzi fanusikmi, osobne pohnutky hracov neriesim. Stravu si mozu objednavat presne na mieru (tusim Kanadania si zelali jedlo bez kysnuteho cesta, lahke zakusky, atd.), takze kazdy si moze vybrat a ked to niekomu nevyhovuje, tak je to jeho problem.
-
t0m4s3
Admin
To, ze Cesi nam fandia sa akurat tak docitas v diskusiach, pretoze napisat moze ktokolvek-cokolvek. Ked si ale zajdes do akejkolvek ceskej hospody na zapas ked hraju Slovaci, tak Cesi fandia vzdy druhemu muzstvu. Pretvarky neskutocne.
Tak kolko z vas fandilo Česká republika - Lotyšsko ?
ja osobne nie tak to je a tak to aj bude
Ked sa hral zapas Česká republika - Lotyšsko prechadzal som sa pomeste a ked dali Lotyši gol tak kricalo cele mesto ze gooool
a ked dali gol Češi kazdy nadaval !
Ked sa hral zapas Česká republika - Lotyšsko prechadzal som sa pomeste a ked dali Lotyši gol tak kricalo cele mesto ze gooool
t0m4s3: skor by som povedal, ze v diskusiach nemaju dovod pretvarovat sa, skor by som mal tendencie neverit ked mi to hovori niekto osobne 
dzuri: no ja som im fandil, ale ako pozeram, tak som asi vynimka
dzuri: no ja som im fandil, ale ako pozeram, tak som asi vynimka
-
t0m4s3
Admin
Neviem kade ty chodis Gothar ale asi si slepy ked nevidis tu pretvarku. Ja vzdy poviem na plnu hubu, ze Cechom nikdy fandit nebudem
-
Vigor
King
Tak toto je gooooool
. Jedine chory clovek moze taketo veci riesit a hladat taketo suvislosti.
http://hokej.idnes.cz/slovak-jurcina-dr ... j-2011_cig
http://hokej.idnes.cz/slovak-jurcina-dr ... j-2011_cig
Tak asi som, ale v podstate je mi to jedno
Fandim nasim a ked vypadnu, tak je pre mna prirodzene fandit Cechom a nehanbim sa za to.
-
DanielDevil
Addict
Tak ja ako väčšina fandím našim, keď hrajú česi fandím súperovi, aj keby hrali s výberom Juhoafrickej republiky, to mi je jedno
Ale každopádne ak by to naším nevyšlo (ale stále verím že postúpia) tak budem fandiť tradične Fínom a Švédom 
//tak sorry že nefandím tým čo ty
ale šak ak ti tá mínuska pomohla k uspokojeniu tak som aj za ňu rád 
//tak sorry že nefandím tým čo ty
Krokodíl to dobre zhodnotil.
Našťastie ma to už opustilo, lebo je to dosť primitívny a zakomplexovaný názor nás, Slovákov. Najviac ma zahanbilo, keď som zistil, že Česi nám fandia hneď po nich a vždy (samozrejme, výnimky sa nájdu, ale trend je takýto).
Kedysi som bol aj ja presne takýto istý. Proste, keby hrali Česi aj s neviem kým, tak fandím tým druhým. Aj vo futbale, aj všade.Tak kolko z vas fandilo Česká republika - Lotyšsko ?ja osobne nie tak to je a tak to aj bude
Ked sa hral zapas Česká republika - Lotyšsko prechadzal som sa pomeste a ked dali Lotyši gol tak kricalo cele mesto ze goooola ked dali gol Češi kazdy nadaval !
Našťastie ma to už opustilo, lebo je to dosť primitívny a zakomplexovaný názor nás, Slovákov. Najviac ma zahanbilo, keď som zistil, že Česi nám fandia hneď po nich a vždy (samozrejme, výnimky sa nájdu, ale trend je takýto).
-
sanchez112
Novice
dneska verim ze dame cechom co si zasluzia
Tak pri tomto vtipe som si spomenul na cesky utok ktory sem pisal audiotrack (Klika, Stesti, Nahoda) 
Sestava slováků na dnešek:
útoky:
SMOLA - ROZHODCA - VYHOVORKA
ČESKÝMINDRÁK - ZÁVIST - MAĎARSKÝMINDRÁK
DOFRASA - BOŽE MÓJ - VELKÁ SMOLA
TAKMER - KEBY - BOHUŽIAL
a obrany:
NESKORO - VEDLA,
NIKTONÁSNEMÁRÁD - SPIKNUTIE,
SAMÁSMOLA - PECH.
No a v bráně je jedničkou
DIERA a záda mu kryje VAČŠIADIERA
No uvidime ako to dopadne, snad nasi vyhraju, bolo by to pekne, ale velmi tomu neverim
Cesi budu hrat tiez ako doma a mozno budu mat v hladisku aj viac fanusikov.
Sestava slováků na dnešek:
útoky:
SMOLA - ROZHODCA - VYHOVORKA
ČESKÝMINDRÁK - ZÁVIST - MAĎARSKÝMINDRÁK
DOFRASA - BOŽE MÓJ - VELKÁ SMOLA
TAKMER - KEBY - BOHUŽIAL
a obrany:
NESKORO - VEDLA,
NIKTONÁSNEMÁRÁD - SPIKNUTIE,
SAMÁSMOLA - PECH.
No a v bráně je jedničkou
DIERA a záda mu kryje VAČŠIADIERA
No uvidime ako to dopadne, snad nasi vyhraju, bolo by to pekne, ale velmi tomu neverim