Patriot vs Kingstone
Patriot vs Kingstone
Zdravim vas, chcel by som sa vas spytat, ktore ramky do notebookov su lepsie...patriot alebo kingstone. Chcem si rozsirit pamat na notebooku Asus 1215n na 4 GB... Nikde nemozem zohnat Kingstone 2x2 GB 1333Mhz. Jedine co mozem zohnat je 1x2 GB Kingstone 1333Mhz. Aj by som si kupil zvlast ( po jednom ) 1x2 GB a 1x2 GB len neviem ci by nebol problem s kompabilitou medzi sebou alebo ci by boli nejake problemy..ci je lepsie zohnat sadu 2x2 alebo mozem kupit kazdu zvlast.
Vopred dakujem
Vopred dakujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Patriot vs Kingstone
...môžeš aj každú zvlášť...osobne si myslím, že lepšie budú Kingston, ale v tomto si počkaj ešte na názory iných...môžem sa pliesť...
Ak kúpíš presne tie isté, tak by nemal byť problém.
Inak osobne som tiež za Kingston.
Inak osobne som tiež za Kingston.
Kingstone to je nieco ako cinska napodobenina Adiaids?
Ale inak mas fuk, ci kupis Kingston, alebo Patriot. Patriot je u nas sice menej znama a rozsirena znacka, avsak nicim za Kingston nezaostava. Zober parametricky a cenovo najvyhodnejsi model.
Ale inak mas fuk, ci kupis Kingston, alebo Patriot. Patriot je u nas sice menej znama a rozsirena znacka, avsak nicim za Kingston nezaostava. Zober parametricky a cenovo najvyhodnejsi model.
Takze hovorite,ze znacka je jedno aka a este sa vas chcem spytat na rozdiel medzi CL 7 a 9...cim vacsie tym lepsie?
,JARKUS napísal:Takze hovorite,ze znacka je jedno aka a este sa vas chcem spytat na rozdiel medzi CL 7 a 9...cim vacsie tym lepsie?
je to presne naopak
Dakujem vam za odpovede 
To CL7 a 9 je casovanie Ram to si moc nevsimaj.dolezitejsia je frekvenciaJARKUS napísal:Takze hovorite,ze znacka je jedno aka a este sa vas chcem spytat na rozdiel medzi CL 7 a 9...cim vacsie tym lepsie?
Na to si ako prisiel?To CL7 a 9 je casovanie Ram to si moc nevsimaj.dolezitejsia je frekvencia
Oba parametre su dolezite. Priepustnost dana frekvenciou pamati i latencia sa odraza v cene modulov.
V praxi su rozdiely minimalne, ale tvrdit, ze frekvencia je dolezitejsia ako latencia nie je na mieste.
Ved dobre ja to berem,ale naco to bude jemu dobre?Staci mu skludom vediet ze ma zobrat napr. 2×2GB do dual kanalu s f.1333Mhz(Kingston,patriot) a je to.Hadam nebude taktovat a pozmenovat pritom casovanie. 
-
cornflake858
Expert
ja by som kupil patriot kamarat kupoval 2x1gb kingston a jeden modul bol nefunkcny a vraj 100% kvalita a testovane 
-
Daniel9911
Professional
tak ja som radšej za Corsair,, Patriot som ešte nemal , ale Kingston hej a po dvoch rokoch sa mi vypálila. Teraz som si kupil Corsair zatial žiadny problém
Patriot a Kingston su skoro totozne len patriot je menej znama znacka.Corsair su tiez velmi dobre mal som uz vsetky tieto znacky a problem nebol.
kingston
zmenu frekvencie/casovania bezny user nepostrehne
zmenu frekvencie/casovania bezny user nepostrehne
-
slipknot1506
Light Star
ak si sa este nerozhodol ... do pozornosti ti davam tento http://www.alza.sk/patriot-4gb-kit-ddr3 ... 137290.htm
s kingstonom mam len pozitivne skusenosti patriot som nemal tak neviem
http://pccko.sk/zna%C4%8Dkov%C3%A9-pam% ... p-c9851486
urcite by som vzal tieto a nespekuloval, pripadne zobrat nejake Adaty
urcite by som vzal tieto a nespekuloval, pripadne zobrat nejake Adaty
-
slipknot1506
Light Star
hej ale ak pc este pouzivas na hranie hier ...tak ja by som odporucil ten patriot co som ti poslal s CL7
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto asi nebudu do notebooku ci? 
-
slipknot1506
Light Star
+ tam mas aj lahky hlinikovy chladic ja drahsi len o daco vise 10