MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
No vzhľadom na vzájomnú bilanciu a formu nášho týmu sa dá predpokladať najhoršie
, ale serme na predpoklady a myslime na víťaztvo. Už sa na zápas teším aj keď si ho pozrem asi len cez stream stv alebo až zo záznamu 
33 prehier 7 vyhier nic neznamena videl som teamy ktore mali 12 prehier 0 vyhier a vyhrali 
Tak tento zapas si dovolim tvrdit, ze bude mat najlepsiu atmosferu zo vsetkych zakladnych skupin a osemfinale. Bude to dolezity zapas hlavne pre nasich, toto proste musime vyhrat, ak nie tak sancu na nas postup mozme brat len z teoretickeho nadhladu a to bude hanba, ked sa takyto mancaft ako my doma, s hviezdnou zostavou nedostane ani medzi najlepsiu osmicku.
Nemci s Rusmi mali pred zápasom bilanciu 0-31. A vyhrali.Rubiki napísal:No vzhľadom na vzájomnú bilanciu a formu nášho týmu sa dá predpokladať najhoršie, ale serme na predpoklady a myslime na víťaztvo. Už sa na zápas teším aj keď si ho pozrem asi len cez stream stv alebo až zo záznamu
To ale Nemci hrajú slušne celý šampionát zatiaľ, čo sa o nás povedať nedá 
No uvidíme, zatiaľ tá forma u nás je dosť zlá. Snáď dnes vyhrajú
No uvidíme, zatiaľ tá forma u nás je dosť zlá. Snáď dnes vyhrajú
No snad uz konecne prekvapia.
V skole sa mi dostal do ruky Novy cas
, a radsej som ho ani nemal otvarat, okrem vselijakych k****, tam bolo cele ako sme slaby ze nevyhrame ze sme skoncili a taketo. STavil by som sa, ze keby sme dnes vyhrali, na dalsi den ich budu ospevovat.
V skole sa mi dostal do ruky Novy cas
Tak tak dufam ze za tie 2 dni volna nieco natrenovali
boze us nech je 20:15

-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No neviem ci natrenovali, ked mali volno 
Ako tu niekto povedal. Cesko padne na hubu, lebo mu prsi do nosa. Nemozem citat tie spravy...
http://hokej.idnes.cz/slovak-jurcina-dr ... j-2011_cig
http://hokej.idnes.cz/rolinek-slovaci-d ... j-2011_cig
http://hokej.idnes.cz/slovak-jurcina-dr ... j-2011_cig
http://hokej.idnes.cz/rolinek-slovaci-d ... j-2011_cig
pani myslite ze by som este niekde zohnal listky na dnesny hokej?
rozmyslal som ze by som isiel skusit pred stadion, ale bojim sa ze mi daju fake.
btw - ked uz, za kolko by sa dal zohnat?
rozmyslal som ze by som isiel skusit pred stadion, ale bojim sa ze mi daju fake.
btw - ked uz, za kolko by sa dal zohnat?
-
mfp
Medium Star
Skus, pod 100,150 nekupis
to myslis vazne ? jeden znamy mi vravel, ze tam predavaju listky dost pod cenu pretoze to nejde predať.. (ale nieco mi v hlave vravelo ze to je asi blbost
..)
Bratranec predával lístky na Slovensko - Nemecko za 50€ kus, asi 8 dní pred zápasom. Takže na poslednú chvílu z ruky do ruky to určite pod 100 nebude. PS: taktiež by som sa asi bál "fejkov"...
no mozno to na tom videu nie je nejako poznat, ale mozem potvrdit, ze atmoska bola super. Lepsia ako na Slovensko:Nemecko.Soviet napísal: No tam vela atmosfery nieje. Na pripravnom proti bielorusku sli asi 5x dookola stadiona za sebou mexicke vlny, 3x pocas celeho zapasu a to uz bola ina atmosfera a krasa sledovatAle tak zdarma sa clovek potesi, ked vyhra vstupenku
LOL!
ani sa necudujem...

-
mfp
Medium Star
citujem z clanku na HPAwattar napísal:to myslis vazne ? jeden znamy mi vravel, ze tam predavaju listky dost pod cenu pretoze to nejde predať.. (ale nieco mi v hlave vravelo ze to je asi blbost..)
"Keď sme sa tak prešli medzi ľuďmi, zahrali sme sa na záujemcov o vstupenky na zápas Česko – Slovensko.
Nuž, 270,- Eur, po krátkom rokovaní 200,- Eur, ale za menej by nám inak sympatickí Fíni vstupenku nedali. Ak túžite po účasti na zápase Slovensko -Česko, zariskujte, pripravte si „zopár“ bankoviek a možno sa na vás usmeje šťastie."
spolužiak mi vravel že na nezaujímavé stretnutia sa dali lístky zohnať za 15€
dalsia pikoska od cechov
ani si neviete predstavit ako chcem aby sme vyhrali
ani si neviete predstavit ako chcem aby sme vyhrali
-
P3Bo
Guru wannabe
ty kokso sledujete niekto ger-fin ?