MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
No a co, o 15 rokov ked budem velky a bohaty a opat sa tu bude hrat dobry hokej s novymi odchovancami si budem moct dovolit listky a budem v tej hale ked vyhrame opat zlato 
Heh, nepreháňajme zas. Reálne to je 6-10 miesto s veľkým potenciálom prekvapenia.hughito napísal:Absolútny hnus, mizerný výkon. Už si priznajme: nepatríme medzi žiadnu elitu, patríme od max. 8. do 12. miesta. Tam patríme.
Nevieme si nahrať, trapné nahadzovanie pukov, hneď všetko stratené. Nič, mizéria. Česi si s nami robili čo chceli ! - keď potrebovali zabrali a školili nás ako malých chlapcov.
Už mi lezú na nervy tie hymny o krajine víťazov - akých ? Že sme pred 50 rokmi raz vyhrali ? Veď posledných 7 rokov hráme hovn0. Samé hymny, reklamy, aj tí moderátori, dokoncia aj hostia (Lintner ma vytáčal) ma už štvú. Stále sa vytvára o nás nejaká ilúzia, pritom sme slabí, niekde na úrovni Francúzov.
Dúfam, že po tomto šampionáte, celá stará garda (Stumpel, Demitra, Satan, Zedník etc) ukončia repre kariéru
BTW nemyslíte, si že ukončenie repre kariéry bude dobrý krok? Ja si myslím, že by to naštartovalo určité veci, takpovediac z donútenia a bola by to posledná veľká vec, čo by títo hokejisti mohli pre nás spraviť.
asi len tolko.
hravali sme aj dynamickejsie :\ co uz....
hravali sme aj dynamickejsie :\ co uz....
- Prílohy
-
- ach.png (28.69 KiB) 719 zobrazení
rados mi presne vytrhol slova z jazyku
všetcia tu len pi**** , ale keby vyhrame tak by ste už vraveli niečo ine , doteraz si pametam ako v 2002 ked zrazu bolo finále bol každý skalný fanúšik lebo sme vyhrali , a každý sa bil do hrude, ale ked treba povzbudiť pri nie najlepšom stave tak slovak si povie: mam v pi.. aj tak to už doje***
vyhrame s finmi aj danmi a pojdeme dalej aby ste praskli od nervov !!!!
všetcia tu len pi**** , ale keby vyhrame tak by ste už vraveli niečo ine , doteraz si pametam ako v 2002 ked zrazu bolo finále bol každý skalný fanúšik lebo sme vyhrali , a každý sa bil do hrude, ale ked treba povzbudiť pri nie najlepšom stave tak slovak si povie: mam v pi.. aj tak to už doje***
vyhrame s finmi aj danmi a pojdeme dalej aby ste praskli od nervov !!!!
-
17
Light Professional
Slovac nikdy dobre nezahra, ked je pod tlakom. Staci sa pozriet na MS v hadzanej. Po vydarenom a prekvapivo dobrom umiestneni z minuleho roka sme si tento rok (sportova verejnost, media) nastavili latku prilis vysoko (tusim to bolo umiestnenie 7.-5. miesto). A bola z toho blamaz. Aj kvalifikacia na MS 2010 vo futbale. Pred nou by len malokto tvrdil, ze postupime z prveho miesta, boli sme v pozicii, ze mozeme len prekvapit a my sme aj prekvapili. A hokej tak isto. Formoval sa tim, prislo par zvucnejsich mien a uz sme sa videli vo finale ako majstri sveta... Tym padom na nas bol vyvijany enormny tlak, navyse domace prostredie a ocividne pod tlakom nevieme hrat. Buduci rok od nas nebude skoro nikto nic cakat, bude sa dat hrat uvolnenejsie a ja predpokladam uspech. Tento rok nam stastie neprialo, nestastne sme prehrali 3 zapasy. Predpokladam, ze zapasy s Finskom a Danskom vyhrame, lebo teraz uz malokto veri v postup. A az by sme postupili, to bude maly-velky zazrak.
Vsetko z mojej strany, dopisania.
Vsetko z mojej strany, dopisania.
Nám by najviac pomohlo, keby sme vypadli z A-čka do B-čka. Potom by sa možno začalo niečo meniť. Veď keď sa na to pozrieme, my nemáme žiadnu novú generáciu a títo hráči ako Demitra, Šatan, Hossa, Gáborík, Nagy, atď. stačia akurát na toto.
To je aj tým, aké funguje skostnatelý slovenský hokejový zväz, len papaláši a korupcia, liga slabá, nie sú peniaze, hrá sa v starých šopách. Talenty sú len tí, ktorých rodičia na to majú.
To je aj tým, aké funguje skostnatelý slovenský hokejový zväz, len papaláši a korupcia, liga slabá, nie sú peniaze, hrá sa v starých šopách. Talenty sú len tí, ktorých rodičia na to majú.
To som nenapísal. Ale je trápne, keď niektorí takýmto spôsobom kydajú na slovenskú reprezentáciu. Chalani sa snažia, keby mali u prdele celé MS a výsledky, tak polovica z nich na MS ani nepríde.jamesiq napísal:Treba ich chvalit ked nic nehraju...
Z časti sme si mohli za výsledok sami (druhý gól Čechov, kedy Jarovi prepadol puk cez lapačku a chytil nešťastný smer, rovno do brány), ale "pomohli" aj rozhodcovia, kedy tretí gól Čechov nemal podľa mňa platiť, keďže Eliáš stál v bránkovisku a žiaden z našich hráčov ho tam nedotlačil. Nebyť týchto dvoch momentov, zápas by sa vyvíjal inak.
a višna ? podhradsky ? stumpel ? handzuš a mnoho iných ? či si vymenoval len tých čo si vydel v reklame na nejaky sprej ?hughito napísal:Nám by najviac pomohlo, keby sme vypadli z A-čka do B-čka. Potom by sa možno začalo niečo meniť. Veď keď sa na to pozrieme, my nemáme žiadnu novú generáciu a títo hráči ako Demitra, Šatan, Hossa, Gáborík, Nagy, atď. stačia akurát na toto.
s druhou vetou plne súhlasim
Typické, ty asi nie si pri zmysloch. Len som čakal, kto prvý toto napíše.Z časti sme si mohli za výsledok sami (druhý gól Čechov, kedy Jarovi prepadol puk cez lapačku a chytil nešťastný smer, rovno do brány), ale "pomohli" aj rozhodcovia, kedy tretí gól Čechov nemal podľa mňa platiť, keďže Eliáš stál v bránkovisku a žiaden z našich hráčov ho tam nedotlačil. Nebyť týchto dvoch momentov, zápas by sa vyvíjal inak.
Česi mali celý zápas pod kontrolou, hrali si čo potrebovali, keď sme náhodne zrovnali na 1:1 tak nás tak stlačili, že som neveril, že sme vydržali tú druhú tretinu na stave 1:1. Česi boli minimálne o 2 triedy lepší tím, vo všetkom.
Výsledok 3:2 je v podstate zázrak.
zaxman: Cieľom môjho príspevku nebolo vymenovať všetkých, džízs. To, čo som sa snažil napísať, si snáď pochopil.
Suhlasim, len to bude niekolko rokov trvat a pocas toho si kvalitny hokej neuzijeme. Stve ma to o to viac, ze hokej je jeden z mala sportov, ktory ma bavihughito napísal:Nám by najviac pomohlo, keby sme vypadli z A-čka do B-čka. Potom by sa možno začalo niečo meniť. Veď keď sa na to pozrieme, my nemáme žiadnu novú generáciu a títo hráči ako Demitra, Šatan, Hossa, Gáborík, Nagy, atď. stačia akurát na toto.
K zapasu s CZ: bolo to prekvapivo vyrovnane, cakal som vyraznejsiu prehru. Pripadalo mi to, ze nasi aj zmenili styl hry, ten by mohol proti Finom zafungovat, snad sa zadari.
Prehánaš, keby to tak bolo tak nehráme minulý rok na olympiáde o bronz ktorý nám ušiel pomedzi prsty s takmer identickým kádrom.hughito napísal:Veď posledných 7 rokov hráme hovn0. Samé hymny, reklamy, aj tí moderátori, dokoncia aj hostia (Lintner ma vytáčal) ma už štvú. Stále sa vytvára o nás nejaká ilúzia, pritom sme slabí, niekde na úrovni Francúzov.
Ale k tohtoročnému výkonu, mizerné. Češi o triedu lepší, myslím že nenájdu tento rok premožiteľa
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nechajte ma do zajtra možno do pondelka žiť v ilúzii, že zdoláme Fínov, potom Dánov a Rusi vyhrajú nad Fínmi. Inak veštica Theodora (či ako sa volá) povedala, že budete štvrtí, ak nie nech dookola opakuje "vzor 58".
Inak dúfam, že aspoň raz dáme prvý gól my. Lebo toto je neskotočné. Inak ozaj asi máme na to 8 - 12 miesto.
Inak dúfam, že aspoň raz dáme prvý gól my. Lebo toto je neskotočné. Inak ozaj asi máme na to 8 - 12 miesto.
hughito, neviem či ty sám si nepovedal par strán dozadu , že rozhoduje počet gólov a nie to kto ako hral , ak si to nepisal ty tak sorry
ale keby to rátame takto , tak aj proti nemcom aj russom sme si zaslúžili vyhrať
ale keby to rátame takto , tak aj proti nemcom aj russom sme si zaslúžili vyhrať
To snáď nemyslíš vážne.bolo to prekvapivo vyrovnane
zaxman: Ale bavíme sa o tomto zápase a hlavne o tom, že sme prehrali tretíkrát, zatiaľ čo sme dokázali poraziť len Slovincov.
A celkový trend (až na ZOH) je už roky takýto.
-
t0m4s3
Admin
Uz pred majstrovstvami bolo pravdepodobne, ze Cesi zahraju paradne. Ak pojdu cez stvrtfinale, tak ich vidim vo finale. Kanada silny utok, ale obrana ziadny zazrak. Potrapit ich mozu tradicne Svedi. Tipujem finale CZE-SWE.Dunlop napísal: Prehánaš, keby to tak bolo tak nehráme minulý rok na olympiáde o bronz ktorý nám ušiel pomedzi prsty s takmer identickým kádrom.
Ale k tohtoročnému výkonu, mizerné. Češi o triedu lepší, myslím že nenájdu tento rok premožiteľa
rados ty si jeden z tych fanúšikov, hráme perfektne ale nevyhráme nič....
Prehrali nevedeli hrať, robili chyby či ofenzívne alebo defenzívne, persilovky 0 bodov.
Kebyže by vyhrali tak by som ich chválil ale to by museli hrať iný hokej...
Prehrali nevedeli hrať, robili chyby či ofenzívne alebo defenzívne, persilovky 0 bodov.
Kebyže by vyhrali tak by som ich chválil ale to by museli hrať iný hokej...
Ty si Slovák, či Čech? Alebo komu vlastne fandíš? Lebo píšeš po slovensky, ale asi len píšeš.hughito napísal:Typické, ty asi nie si pri zmysloch. Len som čakal, kto prvý toto napíše.
Česi mali celý zápas pod kontrolou, hrali si čo potrebovali, keď sme náhodne zrovnali na 1:1 tak nás tak stlačili, že som neveril, že sme vydržali tú druhú tretinu na stave 1:1. Česi boli minimálne o 2 triedy lepší tím, vo všetkom.
Výsledok 3:2 je v podstate zázrak.
zaxman: Cieľom môjho príspevku nebolo vymenovať všetkých, džízs. To, čo som sa snažil napísať, si snáď pochopil.
My sme náhodne vyrovnali na 1:1? Strela Nagya cez spleť tiel bola náhoda? Asi každý ROZUMNÝ hráč by v takomto momente vystrelil, pretože Pavelec vôbec nič nevidel, čo dokázal aj záber od chrbta Nagya, puk pekne zapadol do brány. Treba strieľať stále a odhocikiaľ. Nemci aký tretí gól dali dnes proti Fínom? To bola náhoda, a nie hento...
-
Soviet
Darca
Zaxman: Kus sa zobud a daj si studenu sprchu..Si jasny adept na ludi, ktory robia MS horsimi, ako by mohli byt. Chces tam vidiet hracov z NHL o ktorych vies asi tak len mena a to, ze su z NHL a tam davaju goly. Hra sa tam pritom uplne iny hokej, uplne inak takticky a niektory ani nemaju formu. Bohuzial, keby prislo do medii, ze Hanlon nezobral na MS Halaka, alebo hociktoreho hraca z NHL, lebo nema formu, tak by ho drbnuta slovac ukamenovala. Niektory hraci by nemusli vobec hrat na MS a bezproblemov by ich to malo mladych nahradilo. Ti sa viacej snazia, kedze im ide aj o karieru v buducnosti a predvedu niekedy viacej ako postavanie a nevyrazne vykony bez formy. Hlavne, ze potom nadavju ludia, ze nemame mladych, ale ked nemaju ani na MS priestor, tak kde sa maju ukazat. V slovenskej "extralige", kde pes zdochol? Skoda, ze Hanlon pocuva skor ohlasy medii a inych, nez by zobral hracov, ktory maju formu a ktory by v spolocnosti hracov z nhl, ktory maju formu (cize nie vsetci) uhrali istotne viac.
-
Janio
Zablokovaný
rados nepoviem, ak by sme niečo hrali... Od od 2002 sme nezahrali nič... Ešte vždy ich treba chváliť ?
To, že som Slovák musí znamenať, že pôjdem vlnou krajiny víťazov ? Ja to vidím reálne.
Nechcel som dehonestovať Nagyho gól, áno, treba strieľať, skúšať, ale bol to taký gól z kategórie náhodných. Česi dali tiež také, ale okrem toho mali x vypracovaných akcií, z ktorým im to nepadlo. My nie.
Nechcel som dehonestovať Nagyho gól, áno, treba strieľať, skúšať, ale bol to taký gól z kategórie náhodných. Česi dali tiež také, ale okrem toho mali x vypracovaných akcií, z ktorým im to nepadlo. My nie.