MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa ramaya »

Halák na týchto MS nechytil nič na viac a dnes si dal dokonca vlastný gól na 1:2 , puk mu vypadol z lapačky rovno do brány. Nedarilo sa mu veľmi ani v NHL , nechápem prečo nechytal radšej Lašák , ktorý má fantastickú formu. Hanlon si asi berie príklad z Bykova , ten tiež tlačí do brány Nabokova , ktorý nič nechytá.

Chýbali nám 4 obrancovia z olympiády - Chára , Mesároš , Sekera , Lintner.
Ďalej Kopecký a mám taký dojem , že aj starý Pálffy by zahral o triedu lepšie než Marcel Hossa alebo Ružička. Ja som toho hráča ešte v reprezentácii nevidel nič zahrať , ale má tam otecka a slávneho brata , takže miesto má isté.
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Janio napísal:rados nepoviem, ak by sme niečo hrali... Od od 2002 sme nezahrali nič... Ešte vždy ich treba chváliť ?
Vždy ich treba chváliť (veď sú naši), je len na nich kedy začnú poriadne hrať. Oni ani zle nehrajú, len niečo im chýba a niečo ich zväzuje... Inak v 2003 sme hrali dobre a na Vancouver si asi zabudol...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Janio napísal:rados nepoviem, ak by sme niečo hrali... Od od 2002 sme nezahrali nič... Ešte vždy ich treba chváliť ?
už sa opakujem... Sledoval si OH vo Vencouveri 2010?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

bezpochyby tam mal byt aspon jeden mlady a dravy utok..nie je o com
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

to hughito: Gothar myslel asi vysledok zapasu, nie celkovu hru. Nebolo to raz, co nas Cesi rozstrielali na sitko.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Filipito napísal:rados ty si jeden z tych fanúšikov, hráme perfektne ale nevyhráme nič....
Prehrali nevedeli hrať, robili chyby či ofenzívne alebo defenzívne, persilovky 0 bodov.
Kebyže by vyhrali tak by som ich chválil ale to by museli hrať iný hokej...
Uf, počkaj. Ukáž mi jeden môj príspevok, kde som napísal, že hráme perfektne. Sa nahľadáš :)

Ja som ten fanúšik, ktorý nebude nadávať na reprezentáciu len preto, že sa jej nedarí a nemá výsledky. Viem a som si na 120 % istý, že hráči nechávajú na ľade všetko a že ich naozaj sere, že nevyhrávajú.

Naopak, ja mám zasa pocit, že príliš čítate slovenské denníky a spravodajské portály, ktoré, ako už tu bolo spomenuté, očakávajú od repre medailu a výkony za hranicami možností hráčov.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Mozeme byt radi, ze sme prehrali len o gol.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nezabudol som na 2010, ale ako nám unikla medaila pomedzi prsty... Tak isto, ako zápasy tohto roku
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

rados: Nikto nenadava na nich, ze su zebraci a podobne. Ale ked vidim zapas a v nom hrat hracov, ktory by tam vobec nemuseli byt, tak je cloveku luto, tych ktory sa snazia a davaju do toho vsetko. Serie to kazdeho, vsak nevyhrali. To aj teba naserie, ked ides hrat s kamosmi na ihrisko futbal a vasa banda prehra. To je taka rec ako neviem co :)
Necitam spravy (max nadpisy), ale zato vidim veci trochu objetivne..A toto prirovnavanie, ze ked vyhravaju fandime a ked nie nefandime je uz otrepane a odveci. Budem chvalit, lebo som pravy fanusik a pritom vidim, ako je hokej svk v prdeli?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nechávajú všetko ? Pozri si ten zápas ešte raz a zameraj sa to, ako nastupovali do rozohrávky od vlastnej brány Česi a ako my. Už len v tej rýchlosti a nasadenosti uvidíš rozdiel.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tu sa nedá povedať ani to, že sme nemali šťastie... Pretože sme mohli v kľude skončiť 4:2, keby niekto z nás neodbil puk preč... A keby netrafili Česi tyč
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hughito: zdalo sa mi to pocas celeho zapasu, ale pozorne som sledoval iba zaver tretej tretiny, takze to moze byt skreslene :)
Nasi prehrali so ctou, dokazali dat Cechom 2 goly, okrem nich dostali na celom sampionate iba jediny. Len uz sa zas objavuju reci o tom, ze nas poskodil rozhodca, atd. Na to sa da povedat len to, ze si nevsimli nasich 6 hracov na lade pocas 15tich sekund a tiez ten Nagyho naraz, pri ktorom sa sam zranil, by si podla mna kludne zasluzil 2 minuty, takze rozhodcovia pomohli obom stranam primerane.
rados915
Guru
Guru

Aha, tak idú na pol plynu a hrajú tie zápasy len tak, aby sa nepovedalo. Veď sme sa tento rok udržali v hlavnej skupine, to je hlavné. Berme to ako Francúzi, pre ktorých je udržanie sa v hl. skupine ako zlato :) Tak jupí teda, NČ, Aktuality a pod. žvásty môžu napísať, že máme "zlato". No nie je to super? :)

Achjaj... :|

// A ešte som zabudol. Veď ten šampionát je vlastne u nás, tak prečo takto "na hovno" (ako by ste to nazvali vy) nezahrať práve doma, pred vlastnými fanúšikmi.
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Myslím si, že kritika nieje úplne oprávnená veď sme prehrali tieto tri zápasy o jeden gól. A neviem či mal platiť ten Eliášov tretí gól, lebo to bolo na hrane hráča v bránkovisku a ešte aj drbol do Haláka.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Pekny zapas cakal som odnas viac no nevadi stava sa 3 gol podla mna platit nemal no niesom rozhodca a nic natom nezmenim ceske stastie sa ukazalo aj dnes ! hoc hrali lepsie 10 min z 20 hrali v nasom utocnom pasme no halak sa snazil ! skoda dufam ze zajta to finom ukazeme :) a v pondelok polovica studentov ma volno kedze sa hra na obed :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Reči o rozhodcoch, to je už úplne zúfalstvo.

My sme si vytvorili taký menší tlak možno dvakrát za zápas, kým Česi si ho vytvorilo kedy chceli a najviac to bolo vidieť vtedy, keď sme dali na 1:1 a Česi, ktorí dovtedy hrali tréningovým tempom začali hrať. To bola mela až takmer do konca, na konci druhej tretiny sme mali nejakých 40 sekúnd tlak aj my.

Proste, nebolo to vyrovnané, boli oveľa lepší, aj keď vyhrali len 3:2.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Este k tomu 3 golu Eliasa nas hrac stal v brankovisku tak ten rozhodca dobre nepukol tak psikal no Elias tam mohol este aj zatancovat rozdrbat halakovi hlavu a ani 1 rozhodca si nic nevsimol a dobre ze menili 3x strelca golu :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

rados915 napísal:Aha, tak idú na pol plynu a hrajú tie zápasy len tak, aby sa nepovedalo. Veď sme sa tento rok udržali v hlavnej skupine, to je hlavné. Berme to ako Francúzi, pre ktorých je udržanie sa v hl. skupine ako zlato :) Tak jupí teda, NČ, Aktuality a pod. žvásty môžu napísať, že máme "zlato". No nie je to super? :)

Achjaj... :|

// A ešte som zabudol. Veď ten šampionát je vlastne u nás, tak prečo takto "na hovno" (ako by ste to nazvali vy) nezahrať práve doma, pred vlastnými fanúšikmi.
som sám ktorý ti nechápe?
rados915
Guru
Guru

Filipito napísal: som sám ktorý ti nechápe?
Asi hej no, keď si sa jediný ozval.

Click
hughito
Redeemer
Redeemer

Zatiaľ najviac sympatický hráč je určite Nagy, to som nečakal. Už sa mi zdal akýsi stratený, lebo on vždycky patril k tej kvalitnejšej časti nášho kádru, vždy dával aj nejaké tie góly. A teraz sa vrátil späť vo veľkej forme.

Absolútne sklamanie - Hossa. Toho by mali hneď zajtra naložiť na vlak a poslať čím skôr do Trenčína, aj s tatkom (ktorý sa tam drží ako had, neviem, čo tam furt robí).
Napísať odpoveď