Kopirovanie z C na D
Kopirovanie z C na D
zdravim, ked chcem presunut zlozku z plochy do zlozky, ktora je na D tak mi stale prekopiruje. Ctrl nedrzim. Robi to stale ked presuvam medzi particiami, ale na kluc/kartu. Neviete ako sa to da vypnut?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopirovanie z C na D
...nedá...možno úpravou kľúčov v registroch...
Presun sa robí iba na danom disku, na iný ide vždy o kopírovanie. Pokiaľ to chceš preniesť, potom so stlačenou klávesou. Je to užitočná funkcia, aby užívateľ neprišel neopatrnosťou o dáta.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jarda.j - akou klávesou?
SHIFT
Dakujem chalani, mate u mna 
Rádo sa stalo. Originály dát nechávaj na HDD alebo napaluj na CD/DVD RW, aj USB kľuče sa kazia alebo strácajú. Alebo zavirovávajú.
ako mne ide o to, ze kopu veci co mi kamarati posielaju cez skype a pod. si ukladam na plochu aby som sa k nim rychlo dostal, a potom ich triedim kos-moja zlozka a ked ich dam do mojej zlozky tak mi ostanu na poloche a pri vacsom pocte suborov sa stracam. Jasne ze ked ide o dolezite veci zalohy si robim sam, manualne
Na plochu sa neukladá. Dávaj to alebo do "stažených", alebo do "dokumenty" a na plochu daj odkaz. Tak, ako keby si to robil do zošita - prehľad a triedenie, Názov zložky, ináč sa brzo stratí prehľad.