http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 7%2BUeM%3D
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Lutujem, že som nepribil za 200 eur...ale to by už aj na mňa veľa bolo
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to bola tutovka dna Cesi..pekny tiket
Dneska je na programe dalsia tutovka..........Fini 
-
PhYs0c
King
založil som si účet na betfair.com ale vôbec nechápem tomu princípu stávkovania..vedel by mi s tým niekto poradiť?
nemajú tam ako u nás 1 X 2 ale takto:
nemajú tam ako u nás 1 X 2 ale takto:

-
Sagittarius
Guru
No najjednoduchšie vysvetlenie je, že v stĺpci Výhra sú 1 2 X a stĺpci Prehra sú ich opozitá, čiže X2 1X a 12. A najlepšie momentálne kurzy sú modrou, resp. ružovou.
A na tie nezvýraznené kurzy sa dá vkladať? mne to príde že to nezvýraznené je niečo ako trend kurzu...teda ako sa kurz uberá a zvýraznená hodnota je tá aktuálna. Ale je to celé divné 
-
mfp
Medium Star
urcite nie, ved si pozri ake su tam kurzySagittarius napísal:No najjednoduchšie vysvetlenie je, že v stĺpci Výhra sú 1 2 X a stĺpci Prehra sú ich opozitá, čiže X2 1X a 12. A najlepšie momentálne kurzy sú modrou, resp. ružovou.
-
PhYs0c
King
aha saggitarius uz chapem dik
a co tam znamenaju tie sumy v € ?
lenze sa mi nezda jedna vec..na remizu je kurz 4.9 a na 12 je 5 kurz? to podam obe udalosti za 100€ a jedna vyjde nie ?
lenze sa mi nezda jedna vec..na remizu je kurz 4.9 a na 12 je 5 kurz? to podam obe udalosti za 100€ a jedna vyjde nie ?
A nemajú tam niekde help? Lebo toto je fakt divoké.
-
Sagittarius
Guru
No tie kurzy na "Nevýhru" fungujú trocha inak. Ale na kurz môžte vsadiť na hocijaký. Napr. keď si poviete, že vsadíte na Slovensko s kurzom 5,00 10 €, tak sa musí nájsť niekto, kto vsadí proti Slovensku s kurzom 5,00 aspoň 10 € (resp. viacerí súčte). Ale pri tých kurzoch na "Nevýhru" to nie je tak, že keď dáte 10 € na 5,00 vyhráte 50 €. Keď napíšete 10 € do okienka na Nevýhru je to suma, ktorú chcete vyhrať a systém vypočíta koľko máte vsadiť.
mam este dve 5€ poukazky na bet-at-home, piste SS
uz nemam. ked budu dalsie, poslem tym, co mam v inboxe + pripadne dam info
uz nemam. ked budu dalsie, poslem tym, co mam v inboxe + pripadne dam info
Dnes tutovka . SVK - FIN ? 2 ?
Určite nie. 
Na Finov nemame ani nahodou.Len dufam ze to neskonci poriadnou nakladackou
/Pre kolegu s karmou len tolko,ze toto je tema o stavkovani, takze poznamka ''ci si hovorim slovak'' nie je namieste.Kazdopadne chalanom dnes budem drzat palce,ale nemam velke oci.
/Pre kolegu s karmou len tolko,ze toto je tema o stavkovani, takze poznamka ''ci si hovorim slovak'' nie je namieste.Kazdopadne chalanom dnes budem drzat palce,ale nemam velke oci.
Tiež si myslím, že Fíni vyhrajú a rozhodnú o svojom postupe do štvrťfinále. Treba uvažovať realistický, v každom zápase na MS sme inkasovali gol z presilovky, navyše natrafíme na mužstvo, ktoré malo pred zápasom s ČR presilovku na úrovni 50 % a vzhľadom na našu obranu si myslím, že také 2 goly nám strelia len v presilovej hre (Fíni sú rýchli a naša obrana hraje strašne staticky, takže fauly na našej strane budú v dvojnásobnom počte ako v zápase s ČR). Navyše Fíni majú dobré poskladané mužstvo, od brankára až po útok, v ktorom bude hviezdiť technicky dobre vybavený Juhamatti Aaltonen z Magnitogorsku. Stačí ak si spomenieme na olympiádu, kde sme pred 3. tretinou vyhrávali 3:1 a skončilo sa to 3:5 pre Fínov....a tradične ak dostaneme gol ako prví, tak budeme musieť otvoriť hru, čo bude voda na mlyn Fínov a pri našej deravej obrane (nepredpokladám zlepšenie) nejaký ten brejk Fíni už len zakončia. Jediné pozitívum zo zápasu proti ČR bolo, že Halák už chytil aj niečo naviac, ale ani to už nestačilo. Tiež treba zobrať do úvahy tlak, ktorý bude na pleciach našich hokejistov, pretože tí musia, Fini môžu. Ja si na nich asi za nižší vklad aj stavím....kurz 2,25 sa mi zdá celkom lákavý 
btw. ak by náhodou 2, či viac minúty pred koncom bol nerozhodný stav, tak Halák bude musieť opustiť bránu, pretože v predlženi by sme hrali už iba o 2 body a získať by sme mohli max. 5 bodov (v súčte zo zápasom s Dánmi)...naopak Fíni by si ziskom jedného bodu za remízu splnili povinnú kvotu pre postup a v záverečnej hre bez brankára by nám šuchli gol na rozlúčku. Takže z tohto pohľadu naši musia hrať od začiatku na víťazstvo, nemôžu čakať ako v zápase s ČR a práve preto je kurz 2,25 skvelý, proste remíza zo slovenského pohľadu byť nemôže, čiže v stavke vyvstáva možnosť 1 alebo 2
btw. ak by náhodou 2, či viac minúty pred koncom bol nerozhodný stav, tak Halák bude musieť opustiť bránu, pretože v predlženi by sme hrali už iba o 2 body a získať by sme mohli max. 5 bodov (v súčte zo zápasom s Dánmi)...naopak Fíni by si ziskom jedného bodu za remízu splnili povinnú kvotu pre postup a v záverečnej hre bez brankára by nám šuchli gol na rozlúčku. Takže z tohto pohľadu naši musia hrať od začiatku na víťazstvo, nemôžu čakať ako v zápase s ČR a práve preto je kurz 2,25 skvelý, proste remíza zo slovenského pohľadu byť nemôže, čiže v stavke vyvstáva možnosť 1 alebo 2
-
Scorpion90
King
Nehrat dnes Finov by bol hriech, aj ked by to nevyslo, kurz 2.26 je ako z rozpravky a proste sa musi hrat!
len aby sa vam tí Fíni aj nepomstili...
Slováci budú tiež hrať z posledného, hráme doma čiže podpora hľadiska bude ako stále úžasná, Hanlon dúfam už dnes niečo vymyslí aby sme vyhrali
Slováci budú tiež hrať z posledného, hráme doma čiže podpora hľadiska bude ako stále úžasná, Hanlon dúfam už dnes niečo vymyslí aby sme vyhrali
Vsadil som na tých Fínov 15 €uro ... majú určite väčšiu pravdepodobnosť výhry nad Slovákmi 
dokonca aj korytnačka rozhodla, že prehrajeme s Fínmi, ale s Dánmi rozhodne vyhrajeme 
-
PhYs0c
King
ja som vsadil za 5€ na Fínov vrátane predľženia