Ono je to asi parafráza vtipu o C.Ronaldovi a Messim.DanielDevil napísal:Jaromír Jágr: "Boh ma poslal na Zem aby som hral hokej"
Marián Hossa: "Ja som nikoho neposielal!"
MS v hokeji, Slovensko 2011
-
Sagittarius
Guru
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
-
17
Light Professional
Mne je jedno ci vyhrame s alebo nad Finskom... Hlavne musime vyhrat, pre mna zamna nech sa to napise aj over Finland.konyk87 napísal:
Sorry za OT, ale čo je toto za nezmyselné používanie predložiek??? "kedy hráme nad Fínskom?", "čo keď Fíni prehrajú nad Rusmi?"
hrať a prehrať sa dá iba s ("kedy hráme s Fínskom?", "čo keď prehrajú Fíni s Rusmi?", ...
nad sa dá iba vyhrať... ("Česi vyhrali nad Slovákmi...")
Chcel som to dať do gramatického okienka, ale tam chodia na 99% len ľudia, ktorí to nepotrebujú a takíto experti tam ani nepáchnu...
BTW: hrat sa da aj PROTI.
Ked sme pri Messim, tak sa pozri(te) na toto:
http://sport.aktuality.sk/clanok/111788 ... barcelona/
Chudak stary pomateny... Cesku repre prirovnavat k Barcelone.
-
Sagittarius
Guru
V skupine o záchranu to bude ešte zaujímavé, ktoré dva tímy zajtra vyhrajú, sa zachránia, ktoré prehrajú vypadnú...
Co poviete na toto?
"v Poker terminologii dal Hanlon all-in... bude to zniet trocha divne ale nasi si uvedomili co mozu urobit... zapas s Ceskom sme pustili... viem znie to hlupo ale je to tak... svedci o tom fakt ze Gaborik alebo Demitra hrali v poslednej tretine nieco okolo 4 minut... a v inych tretinach to tiez nebolo viacej. Nasi to urobili preto lebo aj keby sme vyhrali s Cechmi nepomohlo by nam to lebo musime vyhrat s Finmi, keby sme porazili Cechov to by sme museli hrat na 100% a dnes by nasi boli unaveni a s Finskom by sme prehrali a nemali by sme sancu postupit... tak preto nasi naj. hraci oddychovali a sustredia sa na tento dnesny zapas."
poslal mi to kamarat, neviem odkial to ma..
"v Poker terminologii dal Hanlon all-in... bude to zniet trocha divne ale nasi si uvedomili co mozu urobit... zapas s Ceskom sme pustili... viem znie to hlupo ale je to tak... svedci o tom fakt ze Gaborik alebo Demitra hrali v poslednej tretine nieco okolo 4 minut... a v inych tretinach to tiez nebolo viacej. Nasi to urobili preto lebo aj keby sme vyhrali s Cechmi nepomohlo by nam to lebo musime vyhrat s Finmi, keby sme porazili Cechov to by sme museli hrat na 100% a dnes by nasi boli unaveni a s Finskom by sme prehrali a nemali by sme sancu postupit... tak preto nasi naj. hraci oddychovali a sustredia sa na tento dnesny zapas."
poslal mi to kamarat, neviem odkial to ma..
zmysel to dáva ale pochybujem že Hanolon rozmýšľal nad all inom 
Hanlon romyslal ? ach tak to dnes dopadne 
Ja tomu chcem verit.. tak strasne 
-
Sagittarius
Guru
To by mohol urobiť len v prípade, že by sme to v tom prípade mali vo vlastných rukách. Ale nemáme. Aj keď si myslím, že Rusi s Ovečkinom a bez Nabokova vyhrajú, ale zase na to sa spoliehať nemôžeme.
A ešte raz musím spomenúť, že Dáni svojou strelou na 3:4, pri ktorej sa Nabokov zrazil nezachránili, len Rusov, ale hlavne Bykovovu hlava ako trénera reprezentácie, lebo ten kvôli Nabokovovi nezobral Bryzgalova...
-
17
Light Professional
Nabokov je syto derave, nepochopim, ze ho Bykov postavil napriek chabym vykonom a zlej sezone (nechytal). Ano, dnes s Finmi vyhrame, tipujem 5:3 a Danov uz len nejako dokopeme. Skoda blbeho casu, hrat o 12:15 to nie je nic moc, najma, ked sa to v praci nebude dat pozerat. A osobne si myslim, ze Rusi nad Finmi vyhraju, ich forma graduje.
Podla mna ak boh da
ze dnes vyhrame v pondelok vela fanusikov do skoly nepojde
tak by mohol novy cas dat zase ospravedlnenky 
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Inak teraz v dueli pre dvoch na STV-čke dobre skritizoval Polák Hanlona. Ale má pravdu, Hanlon to bere ako prácu on tým hokejom u nás nežije. Je to niečo ako keby sme si zavolali skvelého kuchára z Toronta a dali by sme mu spraviť halušky. Furt ich spraví naša stará mater lepšie.
Tak dnes musime vyhrat.... posledna sanca nasa....

Rusom už v zápase s Fínskom o nič nepôjde , tak prečo by mali mrhať so silami. Podľa mňa sa budú šetriť na štvrťfinále ( a nemôžeme im nič vyčítať , my by sme urobili to isté ).
A naopak ak Fíni s nami prehrajú , tak v tom zápase s Ruskom budú hrať naplno.
Teoreticky ešte môžeme postúpiť , ale ja tomu dávam nádej tak 1%
Rusi sa kôli nám nepozabíjajú , aby sme my postúpili.
Edit
A navyše Rusi budú mať v nohách ťažký nedelňajší zápas s Českom a Fíni budú v nedeľu oddychovať , takže v pondelkovom zápase s Ruskom budú oddýchnutí narozdiel od Rusov.
Vidím to proste blede. Rozhodujúci zápas bol asi ten s Nemeckom , tam keby sme to boli vyrovnali , tak to už otočíme. Teraz je už pozde špekulovať ...
Edit
A navyše Rusi budú mať v nohách ťažký nedelňajší zápas s Českom a Fíni budú v nedeľu oddychovať , takže v pondelkovom zápase s Ruskom budú oddýchnutí narozdiel od Rusov.
Vidím to proste blede. Rozhodujúci zápas bol asi ten s Nemeckom , tam keby sme to boli vyrovnali , tak to už otočíme. Teraz je už pozde špekulovať ...
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale pojde, nebudu chciet skoncit 4 a narazit na Kanadu 
aby vypadli s Kanadou ako píše Kubo? Či to si nevedel?ramaya napísal:Rusom už v zápase s Fínskom o nič nepôjde , tak prečo by mali mrhať so silami. Podľa mňa sa budú šetriť na štvrťfinále ( a nemôžeme im nič vyčítať , my by sme urobili to isté ).
V každom jednom zápase ide aspoň o niečo...
Mýlite sa Rusko hrá o 16:15
A Kanada-Švédsko a Česko-Nemecko sa hrá večer o 20:15 , takže súperov si budú vyberať tí čo hrajú večer o 20:15
A Kanada-Švédsko a Česko-Nemecko sa hrá večer o 20:15 , takže súperov si budú vyberať tí čo hrajú večer o 20:15
-
Sagittarius
Guru
Ale Rusi môžu byť ešte aj prví a myslím, že budú mať o čo hrať, síce o menej ako Fíni, ale nemyslím si, že to Fínom pustia len tak...
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Meteorologická výstraha pre západné Slovensko: Vo večerných hodinách môžu padať Fíni 
Práve som sa vrátil zo zápasu Nórsko - Kanada. Som trochu sklamaný, ani nie z hokeja ale hlavne z návštevnosti. Štadión bol zaplnený tak na 50% a to logicky vyústilo aj do slabšej atmosféry.
Nakoľko sa v Košiciach nehrajý vyraďovacie boje a taktiež ani naša repre, ozaj asi nie sú až také atraktívne pre divákov. Škoda, od zápasu MS som od divákov čakal trochu viac.