MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa Drago »

Sovjet: neviem, celu vinu na Hanlona by som urcite nezvaloval, koho tu uz vyberes na trenovanie repre? kazdy, co nieco znamenal pre slovensky hokej uz trenoval (Filc, Hossa, Golonka, Sterbak, Supler), teda vazne netusim, kto by mal byt jeho nastupcom
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

predpokladany vysledok zapasu s Danmi - 0:1

logicky
3:4
2:3
1:2
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

:arrow: :(
Prílohy
sklamanie 2011.jpg
sklamanie 2011.jpg (60.46 KiB) 889 zobrazení
panzer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa panzer »

Hmm a teraz si možeme kričať že my sme tu doma... =/
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne teda fakt prekvapuje, ze sme az takito slabi. Ale to je dan za 2002 odvtedy mame kazdy rok pocit, ze mame na zlato. Treba to cele prestavat a vratit sa na uroven timov, ktore sa vopchaju do top 8 popri favoritoch. Jedine pozitivum vidim v tom, ze z dna sa da stupat iba smerom hore.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

a mozu sa oholit
Sovjet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sovjet »

Drago: Ja viem, že všetci trénovali, ale určite nedám Kanaďana už len s princípu, s mentality ale čo už. Inak Hanlon všade kde bol, bol neúspešný. Už tam mal trénovať dáky Čech, sám povedal Říha žeby mal záujem, alebo Čada to sú tréneri, ktorý pôsobili na Slovensku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Popravde, konecne sa ukazalo a podciarknute domacim sampionatom, kde realne sme s nasimi top starymi hracmi.. Mozno sa aj daky ten lad pohne v tom slovenskom hokeji.
mi-chau napísal:Mne teda fakt prekvapuje, ze sme az takito slabi. Ale to je dan za 2002 odvtedy mame kazdy rok pocit, ze mame na zlato. Treba to cele prestavat a vratit sa na uroven timov, ktore sa vopchaju do top 8 popri favoritoch. Jedine pozitivum vidim v tom, ze z dna sa da stupat iba smerom hore.
Inak tomuto raz neviem pochopit. Kazdy rok takmer horsi konciac sa nadavanim fanusikov a vsetkych a na zaciatku MS dalsi rok, ideme byt zas majstrami..Co dokazu urobit media je nehorazne..
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

mi-chau napísal:Mne teda fakt prekvapuje, ze sme az takito slabi. Ale to je dan za 2002 odvtedy mame kazdy rok pocit, ze mame na zlato. Treba to cele prestavat a vratit sa na uroven timov, ktore sa vopchaju do top 8 popri favoritoch. Jedine pozitivum vidim v tom, ze z dna sa da stupat iba smerom hore.

nepovedal by som, ze sme na dne.. :|
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Achjo :( Sklamanie. Ťažko povedať, kde nastala chyba. Či je to kvôli trénerovi, či kvôli vysokému veku hráčov, ktorí nestíhali s mladšími súpermi, premotivovanosť alebo na hráčov príliš zapôsobilo domáce prostredie...

Celé naše účinkovanie na MS by som prirovnal k pokazenej prevodovke na aute. Išli sme max. na trojke, nie a nie preradiť na vyšší stupeň. Tento tím mal rozhodne min. na štvrťfinále, ak nie aj na semifinále. Som sklamaný hlavne z Maja Hossu od ktorého určite všetci očakávali oveľa viac, ako predviedol na MS.

Podľa skúseností očakávam, že Hanlon ako hl. tréner skončí. Nemôžem povedať, či on môže za neúspech nášho tímu, ale asi bude pre nejaké vyššie vedenie najjednoduchšie označiť jeho, za hl. príčinu neúspechu.

Som smutný z toho, ako sa tieto MS pre nás končia, zvlášť po tom, keď sa hrajú u nás. Ale čo narobíme, život ide ďalej, je to len hokej. Či sa bude reprezentácii dariť alebo nie, budem im fandiť stále a nebudem na nich nadávať, ako niektoré individuá.

Chalanom by som chcel poďakovať za to, že to ani v jednom zápase nevzdali a naozaj sa snažili. Veľa z nich sa chcelo rozlúčiť dôstojne s repre, keďže ako niektorí avizovali, tak po týchto MS v nej končia. Nejakou útechou pre nás môže byť to, že Široký končí ako prezident v SZĽH a dúfajme, že tam príde niekto, kto začne riešiť súčasnú situáciu v našom hokeji. Ako vidíme, tak hokej u nás bohužiaľ upadá, rok-dva a skončí generácia hráčov, ktorí ju dlhé roky ťahali.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Skoda dnesneho zapasu, myslim, ze prvu, ale najma druhu tretinu sme hrali vyborne. Drzali sme puk a mali sme hernu prevahu. Az prisla tretia tretina, gol a hned sme sa zosypali ako domcek z karat. Keby sme vyuzili aspon jednu dalsiu rpesilovku, v ktorych sme si vytvorili sanci dost mohlo to byt uplne inak. Je rozdiel ci padne gol na 1:1 alebo na 2:0. Co uz, polemizovat co by bolo keby bolo nebudem, lebo to uz nebude. So sampionatom koncime. 4 prehry o jeden gol, nestastny sampionat pre nas. Nebolo to najhorsie, ale mohlo to byt aj ovela lepsie. Na finale tipujem Kanadu s Ceskom a vyhra Kanada.

Do skakavenia kamarati. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

17 napísal:Skoda dnesneho zapasu, myslim, ze prvu, ale najma druhu tretinu sme hrali vyborne.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

17 napísal:Skoda dnesneho zapasu, myslim, ze prvu, ale najma druhu tretinu sme hrali vyborne. Drzali sme puk a mali sme hernu prevahu. Az prisla tretia tretina, gol a hned sme sa zosypali ako domcek z karat. Keby sme vyuzili aspon jednu dalsiu rpesilovku, v ktorych sme si vytvorili sanci dost mohlo to byt uplne inak. Je rozdiel ci padne gol na 1:1 alebo na 2:0. Co uz, polemizovat co by bolo keby bolo nebudem, lebo to uz nebude. So sampionatom koncime. 4 prehry o jeden gol, nestastny sampionat pre nas. Nebolo to najhorsie, ale mohlo to byt aj ovela lepsie. Na finale tipujem Kanadu s Ceskom a vyhra Kanada.

Do skakavenia kamarati. :)
17 robis si snad prdel s tou druhou tretinou?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No Tak nic teda. Sklamania. Treba vymenit vedenie omladit hracov, horsie to byť už nemože, jedine, že o zachranu.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nepzerali sme iný hokej? Veď druhá tretina bola pre nás totálnym šťastím, tam sme boli na ich polke tak cez tú jednú presilovku...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zajtra vyjde bulvár a celá verejnosť bude tliachať o slovenskej mentalite, ktorú Kanaďan nemôže pochopiť. Ach jaj..
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Smejte sa, moj nazor a pohlad na nasu hru mi nezoberiete a mozete sa aj roztrhat. :P Tak ako sa vy smejete z mojich reci, tak sa aj ja smejem z vasich.

Jak mali ste, LoL.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie. Este si pamatam na zapasy v C-Skupine, aj tam mozme hrat :)

Umiestnenie Slovenska na poslednych MS

2006 - 8
2007 - 6
2008 - 13
2009 - 10
2010 - 12

Treba niekoho kopnut do ksichtu aby si uvedomil, na co realne ma Slovensky hokej?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Niekto berie tie sra*ky z NČ alebo Aktualít aj vážne? Zbytočné sa niečím takým zapodievať. Prečítam si to, zasmejem sa nad demenciou autorov, pomyslím si "Aha, tak ty si ten pravý fanúšik, ale vlastne za také k*tiny si platený, že sa čudujem" a to je asi tak všetko. Aby mali nejakú čítanosť, tak boli schopní napísať čokoľvek. Bulvár no...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o tom som pisal kus vyssie t0m4s3, ze posledne roky sa umiestnujeme na zadnych prieckach a pritom kazdy rok celkovo media dokazu spravit z nas favoritov atd a vymliest narodu rozumy z hlav. Kym ludia zacnu mat vlastny rozum a neocakavat kazdy rok zlato z 2002ho, tak sa vela toho nezmeni. Teraz budu na Hanlona a niielen jeho natlaky z kazdej strany, tak snad zhodi capicu aj ked ma zluvu do 2014. Moc v nasej krajine sanci nebude mat.
Napísať odpoveď