MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Hanlon poslúži ako obetný baránok ale zlú hru hráčov brať do úvahy nebude nikto 
Presne tak, mnoho ľudí stále žije v ilúzii, ktorú podporujú hlavne média, ale aj komentátori. Dnes som to pozeral na Čechoch, lebo ten Gašpar sa nedá počúvať, otrasné heroizovanie, úplne mimo realitu.
17: Ty sa spamätaj z toho zlého sna, veď II. tretina bola presne na úrovni II. tretine s Čechmi. Raz sme boli vpredu a mali nejaké 2 šance, keď sme mali presilovku, inak totálna drvička, chvíľami totálne bezradní, ani sme nevedeli vyhodiť puk.
Inak, celkovo odporúčam (aj keď už je to passé) pozerať na Čechoch, oni aj vedia presne pomenovať to, kde strácame, kde robíme chyby. Ani sa nečudujem niektorým jedincom, že tu píšu to, čo píšu. Podmienkou je, že musia byť slabomyseľní, ale inak najväčšiu rolu zohráva to, že im vymýva mozog tá demagógia, ktorá stále hovorí o nás, ako o nejakých majstroch, ako o nejakých ašpirantoch na niečo, čo je pritom úplne mimo realitu.
17: Ty sa spamätaj z toho zlého sna, veď II. tretina bola presne na úrovni II. tretine s Čechmi. Raz sme boli vpredu a mali nejaké 2 šance, keď sme mali presilovku, inak totálna drvička, chvíľami totálne bezradní, ani sme nevedeli vyhodiť puk.
Inak, celkovo odporúčam (aj keď už je to passé) pozerať na Čechoch, oni aj vedia presne pomenovať to, kde strácame, kde robíme chyby. Ani sa nečudujem niektorým jedincom, že tu píšu to, čo píšu. Podmienkou je, že musia byť slabomyseľní, ale inak najväčšiu rolu zohráva to, že im vymýva mozog tá demagógia, ktorá stále hovorí o nás, ako o nejakých majstroch, ako o nejakých ašpirantoch na niečo, čo je pritom úplne mimo realitu.
-
17
Light Professional
Tak do dnesnej II. divizie (vtedajsia C-skupina) len sotva zostupime. Nemyslim si, ze v najblizsich rokoch co i len opustime elitnu kategoriu MS. Ako som uz v tejto teme spominal, nikdy v ziadnom sporte slovaci nedokazu dobre zahrat, ked su pod tlakom a vela sa od nich ocakava (mentalita).t0m4s3 napísal:Nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie. Este si pamatam na zapasy v C-Skupine, aj tam mozme hrat
Umiestnenie Slovenska na poslednych MS
2006 - 8
2007 - 6
2008 - 13
2009 - 10
2010 - 12
Treba niekoho kopnut do ksichtu aby si uvedomil, na co realne ma Slovensky hokej?
Buduci rok asi nikto nebude ocakavat nejaky uspech, verim, ze sa ukazu nove MLADE tvare a budeme v pozicii, ze mozeme len prekvapit a prave vtedy podla mna vieme zahrat. Takze, uvidime.
A ano, treba niekoho nielen kopnut do ksichtu ale mu este nakopat prdel. Menovat nikoho nebudem (e.g. Juraj Siroky, pozn. 17).
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mi-chau to povedal uplne presne...
-
t0m4s3
Admin
Ja som od Hanlona prve 2-3roky necakal ziadne uchvatne vysledky. Cakam, ze ma nejaku predstavu o hre a tu reprezentacii vstepit nie je otazka piatich zapasov. Lenze ak si zobere na MS prestarnuty team, tak komu to chces vstepovat? Ja viem, Slovaci by ho prizabili keby nezobral niektore akozehviezdy (ktore hrali na sampionate uplnu pi*u - vid. cely prvy utok). Teraz je vidiet, ze vysledkovo by to iste uhrali aj mladici a pozitivum by bolo, ze by nabrali nejake skusenosti. Takto sa zase mavne rukou, pozvaljue sa prehra na vsetko mozne aj nemozne a buduce MS ideme do turnaja opat ako kandidati na medailu, ze?
-
yoggy
súhlasím každý iba nadáva na Hanlona atď. a nikto nepozerá na hráčov veď to sa nedá trénovať takých k***tov čo im niečo povie a oni si robia aj tak po svojomMomo46 napísal:Hanlon poslúži ako obetný baránok ale zlú hru hráčov brať do úvahy nebude nikto
Maximálny súhlas , toto isté som povedal po zápase , veľmi pekné zhodnoteniet0m4s3 napísal:Ja som od Hanlona prve 2-3roky necakal ziadne uchvatne vysledky. Cakam, ze ma nejaku predstavu o hre a tu reprezentacii vstepit nie je otazka piatich zapasov. Lenze ak si zobere na MS prestarnuty team, tak komu to chces vstepovat? Ja viem, Slovaci by ho prizabili keby nezobral niektore akozehviezdy (ktore hrali na sampionate uplnu pi*u - vid. cely prvy utok). Teraz je vidiet, ze vysledkovo by to iste uhrali aj mladici a pozitivum by bolo, ze by nabrali nejake skusenosti. Takto sa zase mavne rukov, pozvlajue sa prehra na vsetko mozne aj nemozne a buduce MS ideme do turnaja opat ako kandidati na medailu, ze?
Hlavne, keď naša 18tka zostúpila do Bčka, tak v najbližších rokoch to mladým pôjde ako po masle..17 napísal:
Tak do dnesnej II. divizie (vtedajsia C-skupina) len sotva zostupime. Nemyslim si, ze v najblizsich rokoch co i len opustime elitnu kategoriu MS. Ako som uz v tejto teme spominal, nikdy v ziadnom sporte slovaci nedokazu dobre zahrat, ked su pod tlakom a vela sa od nich ocakava (mentalita).
-
17
Light Professional
Inak, neopchopim co stale robia pri repre Hossa starsi a Pokovic. Drzia sa tam jak klieste. Alebo este lepsi vyraz: paraziti. Marcel Hossa podla mna v repre nema co hladat a je tam len vdaka tatinkovi. Treba sa ich zbavit a cim skor.
Ale ako kandidátov na medaile nás pasovali len tie posrané médiat0m4s3 napísal:Ja som od Hanlona prve 2-3roky necakal ziadne uchvatne vysledky. Cakam, ze ma nejaku predstavu o hre a tu reprezentacii vstepit nie je otazka piatich zapasov. Lenze ak si zobere na MS prestarnuty team, tak komu to chces vstepovat? Ja viem, Slovaci by ho prizabili keby nezobral niektore akozehviezdy (ktore hrali na sampionate uplnu pi*u - vid. cely prvy utok). Teraz je vidiet, ze vysledkovo by to iste uhrali aj mladici a pozitivum by bolo, ze by nabrali nejake skusenosti. Takto sa zase mavne rukov, pozvlajue sa prehra na vsetko mozne aj nemozne a buduce MS ideme do turnaja opat ako kandidati na medailu, ze?
-
Soviet
Darca
Rok 2011 a stale to iste
Soviet: No obavam sa, ze to bude aktualne aj na buduci rok 
-
Soviet
Darca
Byt GOlonkom, ktory ma prachy, by som si to zaplatil ako reklamu na tu kocku na stadion cez zapas..Hned by sa urobilo okolo toho celeho vacsie halo..
V pondelok sa dúfam rozlúčime s turnajom výhrou a potom si vychutnám kvalitný hokej. Rusi sa dúfam rozbehnú a budeme mať finále Kanada - Rusko. Česi dúfam vypadnú, nebudem im fandiť ani keby čo. Českí športovci od hokejistov až po futbalistov sú mi nesympatickí, hlavne "vďaka" ich namyslenosti a povýšeneckosti.
3x dúfam, som zvedavý, ktoré z nich sa naplní
3x dúfam, som zvedavý, ktoré z nich sa naplní
Nejaký pondelok ma už totálne nezaujíma, asi to ani nebudem pozerať, škoda času. Aj tak vidím, ako nás vyklepú, veď si spomeňme na tých 6:0.
To video hore je úplne výstižné.
No, ale 2 roky staré. Čo z toho sa za ten čas zmenilo? Ak nepočítam Vinca a jeho požičaný zhorený Mercedes, tak ničhughito napísal:Nejaký pondelok ma už totálne nezaujíma, asi to ani nebudem pozerať, škoda času. Aj tak vidím, ako nás vyklepú, veď si spomeňme na tých 6:0.
No však práve to, že staré, ale stále sa nič nezmenilo a presne všetko platí. A to už ani nie je zamyslenie, to je nejaký vyšší stupeň.
A všimli ste si, že takých ako Golonka už ani nepozývajú do štúdia ? Asi nejaký príkaz zhora (Široký), lebo on vždycky kritizoval, resp. hodnotil hru tak, aká bola. Dneska títo Lintneri a spol. to je na grc. Čím ďalej tým viac som týmto všetkým znechutený.
A všimli ste si, že takých ako Golonka už ani nepozývajú do štúdia ? Asi nejaký príkaz zhora (Široký), lebo on vždycky kritizoval, resp. hodnotil hru tak, aká bola. Dneska títo Lintneri a spol. to je na grc. Čím ďalej tým viac som týmto všetkým znechutený.
Čo sa z toho zmenilo? Hovno, Slovenská reprezentácia hrá tak na hovno ako pred 2 rokmi