Stronghold: Crusader -> hranie cez hamachi !
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
daniel1212
Light Expert
-
daniel1212
Light Expert
Nefugnuje crusader
Ahoj...mam taky problem s crusaderom ze ked si ideme zahrat cez hamachi tak mi najde siet ale ked dam join vrati ma to do windowsu a vypise program stronghold prestal pracovat...nevedel by niekto pomoct??prosim a dakujem
Re: Stronghold: Crusader -> hranie cez hamachi !
Presne tento istý problem mam aj ja s kamošom, ale mam tucha že je to OS ja mam XP a on ma Vistu ... mam kamosša čo ma XP a s ním to fičí jedna radosť ... tak ak niekto vie tak pls reply. 
Uff vcera som to skusil s kamosom tiez ked sme sa pripajali bud ja alebo on tak to Crashlo...Takze ak by niekto vedel pomôcť bol by som rad
Treba mať rovnaké verzie hry (najlepšia je taká, ktorú len skopčíš na disk a vôbec neinštaluješ, môžeš ju hrať i s USB a podobne), ešte lepšie úplne totožné verzie hry. A pre istotu vypnuté firewally na všetkých mašinách, aby nerobili zlobu (naozaj vypnuté, nie povolené výnimky). Potom by to malo ísť bez problémov.
Možno je to naozaj tou Vistou, i keď predpokladám že nie, skúsil by som inú verziu hry. Ja s kamošmi sme to už hrali piati, pričom tam boli zastúpené asi 4 druhy OS a všetko to fičalo v poriadku.
Možno je to naozaj tou Vistou, i keď predpokladám že nie, skúsil by som inú verziu hry. Ja s kamošmi sme to už hrali piati, pričom tam boli zastúpené asi 4 druhy OS a všetko to fičalo v poriadku.
Dobre, tak verziu mam na 100% rovnakú ale nie takú ktorú sa da prenášať je to taka ktorú musiš nainstalovať ale naštastie mam aj takú čo sa dá.. poslem mu ju cez torrent...Muffi dakujem K+
Zdravím mohli by ste mi prosím poradiť ako by som nastavil nejaké iné rozlíšenie v hre ako je stanovené lebo sú tam len 2 a ja mám veľký monitor a potom je to všetko také blbé a kockaté.
-
slipknot1506
Light Star
dajte neaky funkcny server dik
Zahrá niekto obyčajného Strongholda Crusadera? Ak máte niekto záujem, OZVITE SA na skype: jakub.hlasica