Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Keď sa ti sťahujú cez prehliadač súbory, tak si ho úplne nevypol aj keď si zatvoril okno. Takže možno tam je pes zakopaný. Ja som to skúsil u seba, podľa tvojho opisu a mne sa otvorí domovská stránka aj keď na pozadí sťahujem.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nj teraz sa mi dotahali filmy a uz to ide ako ma ...Goten napísal:Keď sa ti sťahujú cez prehliadač súbory, tak si ho úplne nevypol aj keď si zatvoril okno. Takže možno tam je pes zakopaný. Ja som to skúsil u seba, podľa tvojho opisu a mne sa otvorí domovská stránka aj keď na pozadí sťahujem.
lenze ked taham tak nie.. ale to nevadi da sa zvyknut ...
omylom som nieco stlacil a preplo mi na taku plochu ikonu vlavo hore .. ako to vypnem dam spet
-
PhYs0c
King
možnosti -> hlavná ponuka
Ahojte, vopred sa ospravedlnujem ak to tu uz bolo spominane, ael som hrozne casovo vytazeny aby som stihal preluskat vsetky komenty. Prave som si installol FF 4.01 a vzdy mi po zatvoreni a naslednom otvoreni FF otvori posledna spustena stranka + mi vyhodi novu kartu s oznamom ze som si uspesne aktualizoval na 4.01! Uz to ale zacinam lutovat.
ako sa da dosiahnut aby mi to priblble okno
nenabehovalo a aby sa mi zobrazovala pri otvoreni FF domovska stranka? Vopred dakujem 
Mne to funguje perfektne. Pokiaľ nemáš čas, tak sa vráť na predchádzajúcu verziu, a až budeš mať čas, tak sa tomu venuj.
Odinstal a návrat na FF 3.6.12 alebo koľko to bolo.
jarda.j napísal:Mne to funguje perfektne. Pokiaľ nemáš čas, tak sa vráť na predchádzajúcu verziu, a až budeš mať čas, tak sa tomu venuj.
a nevyhadzuje Ti tale stranku o tom ze si si aktualizoval? a otvori Ti vzdy domovsku stranku, aelbo poslednu zobrazenu?
Iba po nainštalovaniu. Potom už nie. A robil som upgrade na veľa počítačoch. Všade rovnako, iba po nainštalovaniu. Tak, ako u nových doplnkov FF. A robilo mi to aj pri prechodoch FF na vyššie verzie.
-
PjotR1
Expert
Zdravím mám problém včera som si dal aktualizovať Firefox dnes zapnem pc kliknem na ikonu FF a vualá toto mi to spravilo
čo s tým ? písmená sú úplne rozmazané nevidieť absolútne nič !
Ja z toho FF ochoriem uz!
Po sklamani z FF 4 som sa vratil na 3.6, no teraz ked mam otvorenych viac kariet a dam zatvorit okno, zavrie mi vsetky karty, predtym mi sa ma pekne opytal ci ich ma ulozit a zavriet alebo iba zavriet. Dost som to vyuzival, za napomocnu odpoved k
Dakujem 
-
martinez13
Light Professional
jozinko: Nástroje > Možnosti > Karty > Upozorniť ma pri zatváraní viacerých kariet
toto mam zaskrtnute, napriek tomu to robi..martinez13 napísal:jozinko: Nástroje > Možnosti > Karty > Upozorniť ma pri zatváraní viacerých kariet
napis about:config suhlas so zmenami a hladaj tieto polozky
browser.tabs.warnOnClose
browser.warnOnQuit
browser.warnOnRestart
browser.showQuitWarning
a vsetky nastav dvojklikom na true
browser.tabs.warnOnClose
browser.warnOnQuit
browser.warnOnRestart
browser.showQuitWarning
a vsetky nastav dvojklikom na true
Potreboval by som poradiť. Vo forefoxe mi zle funguje flash ale doteraz išiel dobre blbne nejaké 2-3 dni na niktorých stránkach ako mojevideo.sk mi nejde vôbec video a na youtube.com to vyzerá takto: obrázok
Neviete čo sa mohlo stať keď mi to šlo dobre? Už som aj preinstaloval flash player a nič v google chrome to nerobí tam to ide dobre.
Poradte dík
Neviete čo sa mohlo stať keď mi to šlo dobre? Už som aj preinstaloval flash player a nič v google chrome to nerobí tam to ide dobre.
Poradte dík
-
PhYs0c
King
mimochodom pre tych co im zamrzala 4ka firefox ako mne, nastavil som obmedzit velkost vyrovnavacej pamate na 50MB z povodnych 1024MB
odtedy nezamrzla ani raz 
-
hojko
Site Admin
maco54: Takto podobne vyzeraju stranky Google (AdSense), ked je zapnuty AdBlock plugin a nie je udelene vynimka pre vypnutie, resp. zle nastavenie filtrov.
A na iných pc mi to nerobí iba na mojom.
Tak čo by som mal spraviť ? Preinstalovať pomohlo by ?
Tak čo by som mal spraviť ? Preinstalovať pomohlo by ?
-
Soviet
Darca
Hmm skus vymazat cache v prehliadaci..Alebo si to uz skusal?
dík pomohlo to keď som vymazal cache
už to frčí
Ahoj, mam taky problem, z nicoho nic sa mi firefox 4 pri spusteni hadze do nudzoveho rezimu, co celkom velmi vadi, ako viem spravit aby sa mi spustil normalne?? ani ked do cmd dam firefox -p tak mi pusti nudzovy.dakujem