Notebook HP DV6-3260EC
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Notebook HP DV6-3260EC
Zdravim aky mate nazor na tento NB ?
Procesor Intel Core i5-480M 2,66 Ghz
4GB ram DDR3
500 GB HDD
grafika ATI radeon HD6550 1GB,
Procesor Intel Core i5-480M 2,66 Ghz
4GB ram DDR3
500 GB HDD
grafika ATI radeon HD6550 1GB,
Re: Notebook HP DV6-3260EC
Nebrať. HP Pavilion sú najhoršie notebooky čo sa týka kvality a spoľahlivosti. Parametrovo je fajn, to je tak všetko.
Asi ako sa ti vydari,ci nie? Ja mam 2 Pavilliony uz vyse 3 rokov a bez jedinej chybicky.Teraz som si dokonca dokupil SSD disk a je to super.Nechyta sa na to ziaden novy notas.Sapo napísal:Nebrať. HP Pavilion sú najhoršie notebooky čo sa týka kvality a spoľahlivosti. Parametrovo je fajn, to je tak všetko.
To skor by som povedal na Asusy,ale asi aj zalezi ako sa ti vydari.
To je síce pekné, že máš 2 paviliony, ale je x ľudí, ktorý majú s Pavilionmi problémy. Sú to jednoducho najkazovejšie notebooky. Kvalitou a spolahlivosťou sú Paviliony podobné Acerom.
Skôr by som sa pozeral po iných značkách (Lenovo, Toshiba, Sony, Dell atď) ako HP, a keď už HP, tak ProBook.
Skôr by som sa pozeral po iných značkách (Lenovo, Toshiba, Sony, Dell atď) ako HP, a keď už HP, tak ProBook.
tiez ti neodporucam Pavilion, nie je to vydarena rada notebookov
Ano je pravda že paviliony sú kazove aj kamarad ma a tiež mal problemy - vraj mali chybu na zakladnych doskach, ktoru HP nevedelo dlho odstranit, ale vraj nove paviliony uz tuto chybu nemaju.
Ale aj tak by som bral skorej Probook, sám mám ProBook4510s a zatial ani krive slovo na spolahlivost. HP je podla mna dobrá značka. No ako tu kolega pisal že LENOVO no tu si daj dosť pozor lebo kvalitne lenovo je asi tak 700 € a vyššie lebo tie rady okolo 500 € su skoro same shity od Lenova takže asi tak, Sony je mrtte predrazene, Asus taky zlaty stred.
Ale pokaziť sa ti môže hociaky notas, zalezi aky chytiš 
netreba az tak pozerat na znacku, kazda znacka ma vydarene a aj menej vydarene modely. Mal som jedno lenovo za 750€ a bol to shit co sa tyka konstrukcie, potom som mal Acer za podobnu cenu a ten bol na tom podstatne lepsie ako to Lenovo ale mal zas ine chyby.
Takze vybrat si konkretny model a pozistovat niekde po nete, z recenzii a osobnych skusenosti ako je na tom ten konkretny model alebo modelova rada.
Takze vybrat si konkretny model a pozistovat niekde po nete, z recenzii a osobnych skusenosti ako je na tom ten konkretny model alebo modelova rada.
kamos si kupil pavilion a po 2 tyzdnoch mu zacal nabiehavat blue screen /ramky/, ja som mal pavilion a tesne po uplynuti 2 rokov odisiel uplne, druhemu kamosovi po mesiaci odisla doska...
-
johny541
King
Taktiež mám zle skúsenosti s Pavilionom. Tuším rada DV6000. BSOD vyhadzoval každú chvíľu a strašne sa prehrieval. Plus za tú cenu žiadna výhra, čo sa týka konfigurácie. (nekupoval som ho ja)
-
mihalswk
Medium Professional
a ostatne NB od HP su tiez zle alebo len tento model ?
Ja by som neodporúčal celú radu Pavilion. ProBook je OK.