PZP Allianz vs. UNION
Re: PZP Allianz vs. UNION
Skus si vypocitat nove PZP.
Imho, PZP je cista loteria, nakolko poistovne si to mozu menit, ako chcu. Tazko povedat, ktora poistovna ake podmienky stanovi na dalsie roky.
Na veci ohladom aut a motorizmu mame predsa tuto sekciu, nie?
Imho, PZP je cista loteria, nakolko poistovne si to mozu menit, ako chcu. Tazko povedat, ktora poistovna ake podmienky stanovi na dalsie roky.
Na veci ohladom aut a motorizmu mame predsa tuto sekciu, nie?
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A kolko zastresuje Kooperativa? Lebo teraz, co sme presli do Unionu tak nas zastresuje az 5 mil. Euro
ludia neviete do kolkych dni je povinna poistovna vratit dopoistne pri zruseni pzp?
zdravim, chystam sa zmenit poistovnu, ale prave citam ze vypoved je nutne zaslat min. do 6 tyzdnov od vyrocia poistneho, v mojom pripade 11.08.2010, mate s tym niekto skusenosti? znamena to ze mi uz vypoved neuznaju?
-
hojko
Site Admin
Presne tak, treba to oznamit 6 tyzdnov vopred, takze mas smolu. V pripade zakonnej poistky je to mozno aj jedno, ale ak by slo o havarijnu poistku, tak je riesenie odhlasit auto na 1 den z evidencie, ukazat im papier, zrusit poistku, zaplatit za prihlasenie a vybavit novu havarijnu poistku.
Inak pred asi tyzdnom ci dvomi jedna znama vravela, ze jej prisiel list, ze je dlhorocna klientka, ze jej pripravia akciu k poisteniu atd... a ked dosla po case zakonna poistka na auto, tak bola vyssia o 10 eur, pricom nemala ziadnu skodovu udalost ci nehodu. Preto hned v ten den sla do poistovne, ze uz len z principu to zrusi, avsak nestihla to, pretoze ten list s novou poistkou jej poslali v takom termine, aby to nestihla zmenit. Tak sa na to vykaslala. Urcite by vsak stalo za to, aby tento jej problem ohlasila na Slovensku asociaciu poistovni a rovnako aj Slovensku obchodnu inspekciu.
Inak pred asi tyzdnom ci dvomi jedna znama vravela, ze jej prisiel list, ze je dlhorocna klientka, ze jej pripravia akciu k poisteniu atd... a ked dosla po case zakonna poistka na auto, tak bola vyssia o 10 eur, pricom nemala ziadnu skodovu udalost ci nehodu. Preto hned v ten den sla do poistovne, ze uz len z principu to zrusi, avsak nestihla to, pretoze ten list s novou poistkou jej poslali v takom termine, aby to nestihla zmenit. Tak sa na to vykaslala. Urcite by vsak stalo za to, aby tento jej problem ohlasila na Slovensku asociaciu poistovni a rovnako aj Slovensku obchodnu inspekciu.
no mne presne tak...tiez mi prisiel papier so sekom vcera, pricom vyrocie poistneho mam 11.8, tiez si pockali a neposlali mi to ani nahodou 6 tyzdnov vopred
dobre tak nic no, dakujem 
aj vam zvysili pzp ? mne zo 130 na 140 aj natom chce stat zdierat
// hojko: mam v trubke ci s tym nieco ma stat alebo nema.. pzp by malo byt fixne
// hojko: mam v trubke ci s tym nieco ma stat alebo nema.. pzp by malo byt fixne
-
hojko
Site Admin
Trussardi: Co s tym ma stat???
Trussardi napísal:aj vam zvysili pzp ? mne zo 130 na 140 aj natom chce stat zdierat
práveže je dobre že neni fixne, aspon si navzájom poistovne môžu konkurovať a tlačiť ceny dole
ja nechapem čo sa stažujete že vela platite ked ste lenivy isť do každej poistovne si dať vytlačiť ponuku a stou ponukou isť zas do druhej a povedať : aha toto mi dali hentam , viete mi ponuknuť niečo lepšie ? a ja ti ručím že ti daju výhodnejšiu ponuku a stou výhodnejšou ked pojdeš zase do dalšej , prípadne do tej prvéj tak aj tam dostaneš zase ešte lepšiu ponuku , možno zabiješ pol dňa ale naposledy známy takto ušetril na 2.5 litri 80€ ročne
Treba hlavne zjednavat a ked chce clovek za kazdu cenu usetrit tak proste vsade si nechat spravit cenu a prist do svojej poistovne a povedat, ze ked mi date takuto cenu ako oni, tak zostanem, inak odchadzam. Ale zalezi to hlavne od vodica. S neskusenymi, mladymi alebo takymi co maju vela nehod sa nikto bavit nebude. PZP sa da aj v Allianzi vypocitat na webe na PZP kalkulacke, ale vzdy je lepsie ist do predajne alebo za poistovakom a skusit to zjednat.
Ja som PZP aj havarijné vyriešil tak, že som oslovil niekoľko maklérov, aby mi nacenili poistenia a potom som si vybral z ich ponúk.
1,3 69KW 96PS 80€/ročne komunalna poistovna