Stavkovanie
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
BaH vyzaduje scan obcianskeho preukazu pri vybere, alebo nieco s pasom. Ak das falosne meno peniaze nevyberies
co hovorite na zapas fulham vs liverpool, ja si myslim ze jasna 2
-
DanielDevil
Addict
Ktorá stránka je najlepšia na také stávkovanie "only4fun"...?
-
PAuLi3
Darca
to nemas jedno? si mozes na kazdej stranke stavit "len tak" zesi natukas zapasy a ulozis si tiket, ja osobne si skusam na doxxbet
Ved je, chcel som len vediet ktorú odporúčate...
ja som skusil tipos, a vyzera to v pohode..
-
17
Light Professional
Ja som uz co-to podal vo fortune, vacsinu online a nemozem sa stazovat (az na tikety, ktore nevysli
). Najma zamrzel exemplar, kde nevysiel jeden zapas, vyhra bola trojciferna a zacinala trojkou.
Chcel by som skusit Nike s tou akciou, ak nevyjde jeden tip, tak vratia 2-nasobok vkladu. Alebo aj tam budu nejake "male pismenka"?
Chcel by som skusit Nike s tou akciou, ak nevyjde jeden tip, tak vratia 2-nasobok vkladu. Alebo aj tam budu nejake "male pismenka"?
-
Sagittarius
Guru
No hej. Najmenej 6 zápasov, každý z kurzom nad 1,50 a myslím, že aspoň tip na MS.
-
PhYs0c
King
akú stávkovú odporúčate ? čo sa týka bonusov, možnosti vkladu cez internetové peňaženky hlavne MoneyBookers... v tom Betfairy ma to jednoducho nebaví, síce som za 2dni tam prišiel k dvojnásobku vkladu ale ten systém rozpisu stávok mi vôbec nevyhovuje a tak vyberám peniaze a chcem ísť inam...
-
DanielDevil
Addict
už to tu bolo....a vždy sú tam tie malé písmenká17 napísal:Ja som uz co-to podal vo fortune, vacsinu online a nemozem sa stazovat (az na tikety, ktore nevysli). Najma zamrzel exemplar, kde nevysiel jeden zapas, vyhra bola trojciferna a zacinala trojkou.
Využite akciu MS Bonus v Niké:
- podajte si tiket s minimálne 6 zápasmi
- každý z nich musí mať minimálny kurz 1,5
- a aj keď vám nevyjde jeden tip, vrátime vám dvojnásobok vkladu
Akcia MS BONUS platí od 29.4. do 15.5. 2011
netvrdim, ze odporucam, ale bet-at-home ma konto hosta, kde si mozes tipovat, vsadit (1000€ napr ...) a zapamatat/ulozit si cislo tiketu. potom si ho iba kontrolujes, nemusis si to nikde pisat po papierochsten32 napísal:Ktorá stránka je najlepšia na také stávkovanie "only4fun"...?
a mozno aj ine stavkove cosi podobne maju
Skus tipujes za body ! beterz . com
-
pegasusss
Light Professional
no tipol som 3 z MS 2 zo zámoria a 4 take futbalove istoty no newm ako co bude .... 
Uff to máš dosť divoké pozerám, tých švédov by som si vôbec nebol istý a NHL je sama o sebe divočina predivoká. 
Detroit musí doťahovať na San José čo znamená dosť ťažký zápas kde oba tými pôjdu na 100% a Tampa v štvrťfinále dosť prekvapila takže neviem či by som tak jednoznačne šiel proti. To je len môj názor
Detroit musí doťahovať na San José čo znamená dosť ťažký zápas kde oba tými pôjdu na 100% a Tampa v štvrťfinále dosť prekvapila takže neviem či by som tak jednoznačne šiel proti. To je len môj názor
-
pegasusss
Light Professional
minule som dal detroit a vyhral tak dufam ze ma nesklame 
.... ale zatial madrid mi vychadza ....
.... ale zatial madrid mi vychadza ....
tie posledne dva som dal aj ja, vysli mi a s 0.50 som vyhral 1.44eroman3338 napísal:vcerajsie tipy plus nieco na dneska
mas dalsie tipy?
dakujem
-
pegasusss
Light Professional
madrid a detriod mi vysli jo .....
dneska cakam na majstrovstvá že ako sa to vyvynie a k tomu chorvatska a ukrajinska liga ....
dneska cakam na majstrovstvá že ako sa to vyvynie a k tomu chorvatska a ukrajinska liga ....