Ma to niekto doma? Kolegovia ma strasia, ze aj ked budeme denne menit podstielku, ze ten puch tam bude. A ja nechcem otvorit dvere a dostat facku od smradu macacieho mocu
Macka v byte
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Macka v byte
Priatelka ma nahovara na macku do bytu. Nie som nejak proti tomu, macky sa mi pacia, no bojim sa, ze po case nam zacne smrdiet byt.
Ma to niekto doma? Kolegovia ma strasia, ze aj ked budeme denne menit podstielku, ze ten puch tam bude. A ja nechcem otvorit dvere a dostat facku od smradu macacieho mocu
Re: Macka v byte
urcite sa sem pride vyjadrit jeden moj znamy, ale ja ako nestranny pozorovatel mozem povedat, ze u nich je smrad maximalne tak po cerstve vykonanej potrebe aj to len zriedka, puch je najmensi problem, skor ma trapi ze dovtedy som ani nevedel ze som alergicky na macky, u starkej, starkeho od malicka som sa hral s maciatkami mackami a nic. u neho som do 15 minut spuchnuty s cervenymi ocami a ledva dycham, chod si pre istotu spravit testy, v byte je to ina kava no a druhy najhorsi zapor su chlpy, su vsade a lepia sa na satstvo. treti a taky mensi uz je rozsypana podstielka a krmivo ale ak macku milujes tak ti to bude asi jedno. Kupte si rybicky 
-
Holubar
Darca
akvarium mam, to je tak na paradu, ale ta moja chce nieco maznave a pritulne. Psa odmietam, lebo sa mi s nim nechce chodit von, macka je celkom fajn adept.
Je mozne, ze zoberieme nejaku do docasnej opatery na skusku a potom uvidime.
Je mozne, ze zoberieme nejaku do docasnej opatery na skusku a potom uvidime.
Ja mam doma 3 macky. Stym smradom byva zriedkavo problem ale neviem co to ten kocur poje. Je to vsak neprijemne. Ale je moznost kupit kryty kaďak a tam ten smrad ostane len v budke. Popripade este na balkon dat kadak.
-
Soviet
Darca
Byval som v podnajme, kde mali 3 macky a nikdy viac. Nielen obcasny smrad a vykadenie mimo toho kryteho zachodu, ale aj chlpy vsade, kde sa clovek pozrie. Clovek dal vyprat tricko a kym uschlo na zinke, tak malo chlpy spat. Ked chce macicku, tak sa jej zahraj ty nanu. Toto by som moc neodporucal do bytu.
pred tyzdnom som zhanal kamoske macku, mal som ju v byte asi 4 hodiny a bol som z nej dost na nervy, vsade liezla, 2x som ju vytahoval spoza skrine a 10x spoza monitora (mala cica) nic som nemohol robit lebo som na nu musel davat pozor kde zas vlezie
najlepsie ked zaspala
bol som strasne stastny ked som sa s nou rozlucil ale teraz mi uz trosku chyba ked si pozeram fotky a tak

-
kukiak
Addict
a nebral by som si asi malinke cistokrvne maca, ktore nevies aku bude mat povahu ked vyrastie, lebo z nej mozes mat tak peknu ozdobu na skrini. Ber si macku z utulku, kde vies co ma za povahu. My mame doma v 2izbovom byte momentalne macky 3, dokopy maju 11 noh a 5 oci.. ale to je na inu temu
. Mama ma ako zalubu zachranovanie a potom umiestnovanie maciek v novom domove http://www.mackysos.sk/ . Mne uz lezu na nervy, prehana to, zacinam mat k nim velmi negativny vztah 
Hlavne zobrať nejakú, ktorá nepĺzne
K nám sa pritúlala taká menšia biela a chlpy z nej sú všade. Tmavšie oblečenie nepomôže pred praním ani otočiť na stranu, ktorou sa nenosí, proste všade sú tie biele chlpy
Kreslo za PC, klávesnica, postel, deka...everywhere.
Ja mam ku mackam kladny vztah. Nevymenil by som ich za nic. Sice musim casto robit doma poriadok ale macicky milujem.
rados915
tá z tvojho avataru?
tá z tvojho avataru?
Áno, presne tá
nove pracky BEKO maju nejaky novy system co vychytava chlpy, ak by ste mali zaujem, resp. prave kupovali pracku