Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
javatar
Hardcore addict
Re: Dealextreme
vratit by to mali na paypal - cekni ci to tam mas.. ak nie tak tak im napis ohladom refundovania
ale ja som isiel cez tu tretiu metodu ja nemam paypal ucet ja som isiel cez to kde je visa card kde iba dam cislo karty a ten kod a tu expiraciu . a kam im mam napisat nikde som nenasiel ich niaky email.
Lebo odtial co mi poslali mail ze je zrusena tak tam je ze neodpovedat.
Lebo odtial co mi poslali mail ze je zrusena tak tam je ze neodpovedat.
-
javatar
Hardcore addict
asi jedine cez toto http://services.dealextreme.com/ no a na ucet/kartu ti asi tie peniaze poputuju dlhsie
a co mam napisat do toho ako to ma vyzerat vobec? netusim
-
javatar
Hardcore addict
no pre tvoj issue ani velmi netusim... asi by som klikol na hociktore a opisal situaciu... nabuduce si sprav paypal
ja som napisal na to store credit a napisal som im toto Hi,I cancel this order 0509MLH3. Please send back my money to card with pay this order. Thank you. moze byt?
-
javatar
Hardcore addict
Chlape ty si traged - sa ma pytas ci moze byt? Pockaj kym ti odpisu a necakaj ze tie peniaze pojdu naspat tak rychlo ked si to platil dnes rano - daj tomu tak 2-3 dni.
Tak som traget ked to strho s maminej karty a skoro ma zajeba****
a to bola ich chyba lebo oni mali chybovu stranku. 90e neni taka mala ciastka aby som to neriesil. lebo sa moze stat ze mi to neposlu a som v pi*i.
-
javatar
Hardcore addict
Lenze ich odpoved a prevod penazi naspat neaky cas zaberie - kontroluj si kazde rano a potom poobede ucet (internet banking hadam mas). Hned po chybovej stranke si mal kontrolovat a nie refreshovat ako dement.
Ja som myslel ze to nepreslo tak som este raz a ptm 2 sms dosli naraz. sak ked dojdu love dojde sms. Ale aspon ked mi poslali mail ze je to zrusene tak mohli tam dat aj rovno termin dokedy poslu penaze naspet potom by neboli stresy.
-
javatar
Hardcore addict
OMG
ono sa ti snazim vysvetlit ze tu transkackciu uz mozno aj stornovali ale ty si nedas povedat ze sa to na tvojom ucte neobjavi hned po stornovani!!! napisal si tak teraz cakaj, viac urobit nemozes!
Sak ja chapem. A ty si mal tiez takuto skusenost? S vratenim penazi?
-
javatar
Hardcore addict
Ja pouzivam paypal a nikdy som si nenechal nic vyplatit na kartu takze nie.
ok snad mi to vyplatia. A ked ne da sa podat tresne oznamenie zo slovenska na nich ne ?
90 eurami sa nikdo na policii zaoberat nebude a aj ked by to bolo viac, tak vymozitelnost od nejakej azijskej spolocnosti je minimalna.
No ale keby som dal na obchodnu inspekciu, by sa to riesilo podla mna aju minule v televiznich novinach to bolo a riesili
to
to
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Slovenska obchodna inspekcia? Na firmu v HK? Dobre ty 
jaj tak co sa da tobit potom ked mi to neposlu??
Nič, jediná poistka je použiť PayPal a to si ty nepoužil takže nič...
-
javatar
Hardcore addict
Tak som si pogooglil veci ako "dealextreme scam" a "dealextreme not refund" a ako tak citam tak im pis kym ti to neposlu naspat - ak sa tak niekedy stane, holt za chyby sa plati. Byt tebou zhanam brigadu na leto...