heslaa

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
phatres1994
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

heslaa

Príspevok od používateľa phatres1994 »

cawte neviem ci je to mozne ale ak niekto vie tak by som potreboval pomoc...potreboval by som zistit heslo na pokec fb alebo post mojej priatelky pretoze mam pocit ze mi zahyba a nechcem zit v klamstve a urcite sa nieco deje hoci mi vravi ze nic lebo akokeby sa mi zacala vyhybat ale som uz ot..proste je niaka realna moznost zistit heslo?..na jej pc pristup nemam
BX
Addict
Addict

Re: heslaa

Príspevok od používateľa BX »

Možnosť tu samozrejme je (veď nabúrať sa na fb/azet servre, vydolovať hashe a rozlúštiť ich... dalo by sa :D)
Reálna? Nie.

Iba až by keylogger, alebo phishing, ale lepše aj pre teba aj pre ňu bude, keď sa porozprávate :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

takych tem tu uz bolo... :roll: pouzi funkciu hladat

1. snaz sa zbavit paranoje a uvazuj ci ta vazne podvadza, hrabat sa niekomu v sukromi vie dost zaboliet (uz aj hladanie, nie len nachadzanie)
2. ak uz sa rozhodnes tak keylogger, pozvi ju k sebe, neakym sposobom ju prinut sa zalogovat (zvacsa staci ked na par minut zmiznes a jej povies ze par minut budes het (siel si sa vysrat) nech si spravi pohodlie)
phatres1994
Star
Star

ale tak v tom je problem ze ona vkuse vravi ze mi neklame a ja viem ze mi klame a ked jej poviem ze mi klame povie ze jej neverim a to iste do okolo ale dakedy som vedel heslo na jej fb a v zivote som tam nebol ale teraz mi ho dat nechce ani telefon mi nechce ukazat a ja neviem co mam robit radsej nech mi povie pravdu ako keby ma mala dalej trapit rok a pol skvely a posledne 2 tyzdne katastrofa
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a na základe čoho ju podozrievaš? Napísal si iba že máš taký pocit
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Žiarlivosť je choroba. Bez dôvery sa nedá fungovať. Pokiaľ Ťa bude chcieť podvádzať, tak to urobí hocikedy. Znížiť na na nekalú činnosť nemá pozitívny význam, radšej to ukončiť. Pokiaľ si neveríte, tak to nemá zmysel. :)
phatres1994
Star
Star

a ked ti clovek tlaci tlacenku ze ma 17 vyhrazaju sa jej zbili ju umiera ma chore srdce a kazdy bozi den s nou akoze rodicia chodia do presova co je cca 50 km a pritom mi minule povedala ze ide do presova a som ju nacapal v krcme pri pive s kamoskou tak by ste ju nepodozrievali?...a pritom ma 17 a to vsetko stihla za necely mesiac
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak jej daj volnosť, nemá to zmysel. K ničomu perspektívnemu by to neviedlo.
phatres1994
Star
Star

ale ona taka vobec nikdy nebola ale kamarati sa s takou fetackou a od vtedy sa tak zmenila akokeby jej niaco povedala nech si uziva zivot alebo ja neviem ja proste nemozem bez nej byt poviem si ze ju budem ignorovat a uvidim ci jej budem chybat ale po 2 hodinach uz ma to prejde ja neviem ja by som jej to asi aj vsetko odpustil ja neviem moja chyba je asi ze ja ju milujem a ona mna uz nie a ja sa trapim a ona nie neviem co mam robit

asi by to bolo dobre presunut inam
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Keď dáš najavo závislosť, tak s tebou zametie, ako už asi aj robí. Ignoruj ju, nemá to zmysel. Sú miliony vhodnejších, nie?
phatres1994
Star
Star

ja viem to mi vravi kazdy ale ja neviem ja som asi ten najdebilnejsie typ osoby ja proste neviem co bez nej budem robit ja a nu vkuse myslim snazim sa aby bolo dobre plakal som pri nej vyse tyzdna prosikal klacal a spravil zo seba asi chu*a a neviedlo to k nicomu ja mam 2 hodiny na nu hnev a vravim si ze si ma nezasluzi a nech si ide ved jej to casom dojde o co prisla ale potom na mna pride taka nostalgia ze ake pekne chvile som s nou zazil a chcem ich spat a zase len prosikam neviem co mam robit ja uz som asi suci na psychiatriu a uz mam pocit ze najlepsie je byt kurvnikom lebo sa pre nic netrapi a vkuse ma druhu a ja som mal 1 a snazil som sa jej vo svetkom vyhoviet nijak som jej neublizil a nechala ma aj to bez dovodu ziaden mi nepovedala
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Presne týmto všetko likviduješ, a predovšetkým seba. Váž si sám seba. IGNORE, venuj sa niečomu inému, neseď doma a nelamentuj, Choď von, športuj, venuj sa priateľom...
phatres1994
Star
Star

a v tom je asi trocha problem..sportujem aktivne pri pc sedim minimalne jedine ked som pisal s nou ale problem je ze vela priatelov nemam kedze som sa jej venoval rok a pol tak si nemam co povedat s priatelmi a otazka...najdem si v zivote niekoho kto ma bude milovat tak ako milujem ja?..alebo zase sa zamilujem a po casu ju to omrzi?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Pred založením témy použi vyhľadávanie. Tém o zistení hesla na pokec, pc, windows atď je tu už dosť.
Taktiež si prečítaj pravidlá fóra. Obzvlášť to, kde sa píše o názve témy.
Ak máš problém vo vzťahu, založ si tému tu: http://www.hojko.com/laska-vztahy-priatelstvo-f38.html
Zamknuté