Minecraft
-
javatar
Hardcore addict
Re: Minecraft
A nie su v jaskyniach tie tvory co ta nemaju velmi v laske? a tma ze tam nevidis ani na krok? A ta mapa ma aj spodok
?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak používaj fakľe.
Sú tam mobovia no ale keby som mal polovicu hry byť len tak v nejakej chajde tak toho veľa nenahrám.
Alebo si nastav obtiažnosť na peaceful. Tam nemáš tie príšery. Myslím, že na naučenie je to dobrý spôsob.
Sú tam mobovia no ale keby som mal polovicu hry byť len tak v nejakej chajde tak toho veľa nenahrám.
Alebo si nastav obtiažnosť na peaceful. Tam nemáš tie príšery. Myslím, že na naučenie je to dobrý spôsob.
-
javatar
Hardcore addict
no jasne - len mi treba uhlie ktore bude pravdepodobne v baniach - no nic, bud si dam peacefull (co velmi nechcem) alebo budem riskovat... ak ma zabiju tak sa respavnem?
-
94jakub
Guru wannabe
Uhlie býva aj na povrchu. Keď uvidíš nejakú horu na ktorej vidno zo strany kameň tak tam určite nájdeš aj uhlie.
Najlepšie je nezačať stavať ďaleko od spawnu. Alebo si sprav nejaký tunel od spawnu k domu.
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 12:48)
Ešte taká otázočka na tých čo si to kúpili.
Vyskúšal som to zatiaľ len stiahnuté. Chcem sa opýtať, či sa to naozaj oplatí kúpiť na ten MP.
Alebo ak poznáte nejaký warez server kde by som to mohol vyskúšať zahrať bol by som vďačný.
A ešte ako je to s tými updatmi? Viem, že keď by som kúpil alphu tak by som mal doživotný update zdarma.
Platí to aj keď si kúpim Betu?
Najlepšie je nezačať stavať ďaleko od spawnu. Alebo si sprav nejaký tunel od spawnu k domu.
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 12:48)
Ešte taká otázočka na tých čo si to kúpili.
Vyskúšal som to zatiaľ len stiahnuté. Chcem sa opýtať, či sa to naozaj oplatí kúpiť na ten MP.
Alebo ak poznáte nejaký warez server kde by som to mohol vyskúšať zahrať bol by som vďačný.
A ešte ako je to s tými updatmi? Viem, že keď by som kúpil alphu tak by som mal doživotný update zdarma.
Platí to aj keď si kúpim Betu?
-
yoggy
/giveme a /moar je to postavené na multi nie na single94jakub napísal:V noci treba ísť pod zem a ťažiť uhlie,železo potom neskôr diamanty.
Ja to robím tak, že si v dome spravím hlboké schodisko až skoro na spodok mapy.
Zatiaľ sa mi podarilo vždy naraziť na nejakú jaskyňu kde už nájdeš kopu uhlia aj kovov.
yoggy: Na tú trať si použil /give ? Lebo ručne vyťažiť toľko železa, ďakujem pekne.
-
lekoklatik
VIP
@javatar - keď ťa zabijú tak sa respawneš tam, kde si sa spawnol pri úplne prvom spustení mapy. To je vlastne "jediný" spawn hráča. Neviem či sa dá nejak "uložiť", aby si sa spawnoval napríklad u teba v dome. Keď ťa však zabijú, tak z teba vypadnú všetky suroviny, zbrane, brnenie, prosto všetko čo máš v inventári. Môžeš si to ísť znovu pozbierať, avšak po 5tich minútach veci miznú.
Neviem či je dobré nastavovať peacefull obtiažnosť, pretože z nepriateľov máš niektoré suroviny. Z creeperov (zelený vybuchujúci) máš pušný prach, avšak musíš ich zabiť, nemôžu vybuchnúť. Z pavúkov máš string (z 3ch strigov si vyrobíš luk). Z obyčajných zombíkov máš pierka, z ktorých vyrábaš šípy, etc...
@94jakub - tu sa warez nevedie, takže si hľadaj niekde inde. google napríklad...
//kranken, ako spomínam, netuším. Posteľ som si ešte ani nestaval. Je to možné, nehádam sa.
Neviem či je dobré nastavovať peacefull obtiažnosť, pretože z nepriateľov máš niektoré suroviny. Z creeperov (zelený vybuchujúci) máš pušný prach, avšak musíš ich zabiť, nemôžu vybuchnúť. Z pavúkov máš string (z 3ch strigov si vyrobíš luk). Z obyčajných zombíkov máš pierka, z ktorých vyrábaš šípy, etc...
@94jakub - tu sa warez nevedie, takže si hľadaj niekde inde. google napríklad...
//kranken, ako spomínam, netuším. Posteľ som si ešte ani nestaval. Je to možné, nehádam sa.
-
krankenwagen
Professional
Mne sa zda, ze v 1.5ke ta to spawne ku tvojej posteli.
Áno spawne
Už ma zabili
Idem si teraz staviať metro
Ale také maličké
Nemám moc zlata na rýchle koľajnice 
Uhlie sa da zrobit aj z dreva ( kmen ) das ho do pece a ako palivo das naprilad prkna 
-
yoggy
dík za info o tom so nevedelerik25 napísal:Uhlie sa da zrobit aj z dreva ( kmen ) das ho do pece a ako palivo das naprilad prkna
K+
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 14:39)
Chcel by som sa opýtať že prečo niekedy na mojom servery sú lagy ked sú tam 3 ludia ale už som tam mal aj 6 ludí a vtedy to nesekalo poradíte ? plls je to netom alebo čím ?
-
yoggy
aký máš net?craftak napísal:Chcel by som sa opýtať že prečo niekedy na mojom servery sú lagy ked sú tam 3 ludia ale už som tam mal aj 6 ludí a vtedy to nesekalo poradíte ? plls je to netom alebo čím ?
Mám asi 1000 kusov skla 
Mám okolo domu sam piesok
To teraz používam na Metro
Už ich mám asi 250 
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 15:44)
Eh, neviete ako zrýchliť ten vozík?
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 15:49)
Dal som tam tie žlté koľaje ale mňa to vždy zabrzdí
P.S. Už viem
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 15:44)
Eh, neviete ako zrýchliť ten vozík?
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2011, 15:49)
Dal som tam tie žlté koľaje ale mňa to vždy zabrzdí
P.S. Už viem
no net mam :
Průměrná rychlost připojení: [?]
1,872 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]
234 kB/s
Průměrná rychlost odesílání dat: [?]
neměřeno
Není čas na změnu?
Prohlédněte si nabídky s rychlostí nad 1000 kbit/s
Průměrná rychlost odezvy (ping): [?]
-
Nejkratší odezva: [?]
-
Nejdelší odezva: [?]
-
Vyberte si rychlejší Internet
z akčních nabídek připojení k internetu!
toto
-
yoggy
kúp si server
ne mam chelo ale idem si obiednať noví net takže je to netom ne?
-
yoggy
áno, a aký net si ideš objednať ak sa môžem opýtaťcraftak napísal:ne mam chelo ale idem si obiednať noví net takže je to netom ne?