Oplotenie dialnice v BB
Oplotenie dialnice v BB
taká menšia otázka. aký rozsah má plot na Zvolenskej ceste v BB? dávnejšie som šiel okolo neho, a mal som pocit, akoby bol z môjho pohľadu nekonečný. nemám auto, a na bicykli to nechcel riskovať, keď vidím koľkokrát tích šialencov na autách
Re: Oplotenie dialnice v BB
ono ten plot je vo svete znamy tym, ze nekonecny naozaj je
Pripadne konci tam, kde konci dialnica.
tam ale žiadna diaľnica nieje... to je iba rýchlostná cesta...
btw: WTF si vlastne týmto chcel povedať? že v BB máme dlhý plot, medzi dvomi dvojprúdovkami/trojprúdovkami? a?
btw: WTF si vlastne týmto chcel povedať? že v BB máme dlhý plot, medzi dvomi dvojprúdovkami/trojprúdovkami? a?
Jaj, no to je jedno, on asi myslel, ze ten plot patri niekomu kto tam ma pole, ale fakt je ten, ze most patri k ceste.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
on chce vediet aky je dlhy
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bud som pil ja, alebo vy, ale vobec nechapem zmyslu tejto temy 
chcel som len vedieť, odkiaľ pokiaľ vedie ten plot, lebo ozaj sa mi nechce ísť peši nejakých 8km, len aby som zistil, že končí niekde pri nejakom poli. potrebujem sa navyše dostať na druhú stranu "dialnice" kvôli nejakej záležitosti, ale pri Tescu, ani v jeho oblasti nie je žiadny priechod v plote. aj preto to potrebujem vedieť
Z toho, čo píšeš mi vyplýva, že BB je rozdelená na 2 časti a žiadnym spôsobom sa nedá dostať z jednej strany na druhú lebo neverím, že si taký hlúpy, aby si prechádzal pešo cez rýchlostnú komunikáciu (čomu by nasvedčovalo to hľadanie diery v plote)...
-
Fabo
Hardcore addict
Diery v plote byt musia, z bezpectnostnych dovodov... nechce sa mi verit, ze v okruhu +-300m ziadna nie je. Nemusi byt nejak extra viditelna, mozno mozu byt aj dvere.
diery tam fakt tusim nie su, na druhu stranu sa da prekne prejst cez most, ktory tvori obchadzku mozno tak 500 metrov...
mne sa ten plot taky dlhy nezda, ked ides od ZV, tak zacina niekde pred Baumaxom, resp. tam je este tusim predajna Ford, tak tam a konci par metrov za mostom... nech to ma 1km, viac nie. ale ruku do ohna za to davat nejdem, neviem si to takto narychlo vybavit.
kazdopadne sa z Radvanu da pekne prejst po moste do Tesca a na to ten plot aj sluzi, aby bol chodcami/cyklistami vyuzivani most a aby si to nestrihali cez stvorprudovku...
mne sa ten plot taky dlhy nezda, ked ides od ZV, tak zacina niekde pred Baumaxom, resp. tam je este tusim predajna Ford, tak tam a konci par metrov za mostom... nech to ma 1km, viac nie. ale ruku do ohna za to davat nejdem, neviem si to takto narychlo vybavit.
kazdopadne sa z Radvanu da pekne prejst po moste do Tesca a na to ten plot aj sluzi, aby bol chodcami/cyklistami vyuzivani most a aby si to nestrihali cez stvorprudovku...
-
lekoklatik
VIP
@ Fijok: teraz silne premýšľam kde je na konci ZV baumax a servis Ford-u. Mám pocit že si myslel od BB.
Len tak mimochodom, keď je vonku takto pekne, prechádzka pár kilometrov vôbec nie je zlá, i keď prechádzať sa popri diaľnici je divné.
mária panna na túto tému...
Len tak mimochodom, keď je vonku takto pekne, prechádzka pár kilometrov vôbec nie je zlá, i keď prechádzať sa popri diaľnici je divné.
mária panna na túto tému...
-
vrtulnik
Medium Professional
Hej, myslel BB...
-
pryja
Darca
A to na co je tam dobry ten plot?
Hlavne proti zvieratam, ale aj proti nahodnym okoloiducim 
-
Fabo
Hardcore addict
pripadne proti hluku, aj ked neviem ako to je v BB
Rec je tu o plote a nie o protihlukovej stene...
lekoklatik: nehovorím, že sa netreba prejsť. navyše okolo "diaľnice" vedie aj provizórna cestička pre chodcov, ale keď sa človek aj naozaj napríklad ponáhľa, tak ozaj by som nešiel okolo plota nejakých 500m bez istoty, že by sa ten plot v rámci Zvolenskej cesty aj končil. naviac obchádzka cez Radvanský most. ďalší čas navyše. týmto nehovorím, aby si niekto skracoval cestu priamo cez "diaľnicu" to naozaj nie. ale keď sa človek, ako som už spomínal napríklad ponáhľa, a nezostáva nič iné, ako ísť priamo, tak čí sa niekde dá prejsť na druhú stranu bez použitia obchádzky, alebo mosta. prípadne mi to niekto napíšte aj cez SS, aby to tu nebolo ako navádzanie iných na blbosti
jj. dost casto tam dochadzalo k zrazkam s jelenmiGothaR napísal:Hlavne proti zvieratam, ale aj proti nahodnym okoloiducim
Snajper: prechadzat peso cez rychlostnu cestu/dialnicu je pokus o samovrazdu.