Net o2
Net o2
Chcem sa popytat. kamaratka ma net v rakusku cez usb modem neviem aky presne tusim havai ide tam normalna sim karta a frci tak v rakusku na nete.. chcela by aby jej siel net aj tu na slovensku ze by tam dala 02sim kartu a bola online da sa to ? ak ano co k tomu treba ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Net o2
vlozit tam o2 sim kartu a aktivovat si datovy balik
vola sa to huawei a na slovensku sa pre O2 3G siet este len buduje a bude fungovat do konca julacuco0 napísal:Chcem sa popytat. kamaratka ma net v rakusku cez usb modem neviem aky presne tusim havai ide tam normalna sim karta a frci tak v rakusku na nete.. chcela by aby jej siel net aj tu na slovensku ze by tam dala 02sim kartu a bola online da sa to ? ak ano co k tomu treba ?
..Tak jej to pojde zatial maximalne cez EDGE, nie HSDPA
takze musi ist do O2 a aktivovat si nejaky datovy balik ? tam v rakusku ma normalnu simku na kredit.. minie kredit tak jej nejde net musi si dobit... nieco take chcela aby mala aj tu.
-
Deafboy
Darca
Pojde to s hocijakou sim kartou od lubovolneho operatora. Treba si ale aktivovat nejaky datovy balik a nastavit si pripojenie v PC podla pokynov prislusneho operatora. Skratka si nejakeho vyber a chodte sa spytat priamo do predajne.
-
Lukkas
Star
Ak ma Deafboy pravdu nadomnou ze pojde v tom hoci aka ina karta tak to tam len "prasknes" a ide sa.
Ale este mam jednu otazku nechcem zakladat novu temu tak sa spytam. Mam podobny USB modem na simky lenze je blokovana len pre jedneho operatora. Je moznost ju odblokovat? Nasiel som na internete aj "adaptery" na SIM ktore to udajne odblokuju. Nejake skusenosti?
Diky.
Ale este mam jednu otazku nechcem zakladat novu temu tak sa spytam. Mam podobny USB modem na simky lenze je blokovana len pre jedneho operatora. Je moznost ju odblokovat? Nasiel som na internete aj "adaptery" na SIM ktore to udajne odblokuju. Nejake skusenosti?
Diky.
-
kukiak
Addict
nie je ti rozumiet co chces.. odblokovat co? simkartu? to sa neda, aky by to malo zmysel preboha? ci mas nejakym sposobom blokovany modem? ale o to som este nepocul