problem s ati 5650
problem s ati 5650
ahojte, mam problem s ati 5650, pri niektorych hrach mam problem s texturami (mafia 2, wanted)
ovladace su aktualizovane
hardware specifikacia
i5
4GB ddr3
ati 5650
ovladace su aktualizovane
hardware specifikacia
i5
4GB ddr3
ati 5650
-
Dimitri654
Expert
Re: problem s ati 5650
aky problem s texturami mas cierne textury ? no ja som mal hd 5770 a niekedy mi pomahali starsie ovladace ale vies ATI nevie urobit poriadne ovladace takze skus nejake starsie ovladace
no na mafii mam celu hru bielu, je vidiet akurat obrysi okien a podobne ,na wanted som mal textury ako keby zliate do trojuholnikov a podobne...
mozem skusit tie starsie ,len dufam ze to nebude este horsie
mozem skusit tie starsie ,len dufam ze to nebude este horsie
-
Dimitri654
Expert
no moze to byt tym ze grafika odchadza nepisalo ti niekedy nieco ako "driver stopped responding" alebo nieco take ? lebo ta grafika je taka stredna trieda skus znizit aj detaily
no mam to v notebooku ktory som kupoval cca pred mesiacom,cize pochybujem ze by uz odchadzala, a je jasne ze detaili znizujem ked to takto blbne
este taka vec, nieco podobne sa mi zacalo stavat aj na sniper:ghost warior, hral som den , a potom zacali problemy s texturami
este taka vec, nieco podobne sa mi zacalo stavat aj na sniper:ghost warior, hral som den , a potom zacali problemy s texturami
V akom rozliseni to mas?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
VRAM máš akú?
1GB to je
rozlisenia som skusal asi vsetky co to podporuje ,zmenu detailov tiez, a bez zmeny
rozlisenia som skusal asi vsetky co to podporuje ,zmenu detailov tiez, a bez zmeny
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Odinštaluj drivere, použi ccleaner a v safe mode Driver Cleaner Pro a nainštaluj najnovšie z webu AMD. Ak nepomôže skús staršie.