...
-
Slovensko 2002
Light Expert
Re: Je to posadnutost?
Mozno ju este stale lubi, to ze jej pise smsky znamena ze ju chce znova ziskat a to ze ju kontroloval je myslim normalne ak je zena pekna, atraktivna.
Je to blazon...ruky od neho prec. 
taki typci existuju, strata casu analyzovat, ze preco su taki. nepises, ci kamoska ma noveho priatela. to vidim ako jedinu moznu vec, ktora by mohla situaciu zmenit. aj ked nie je iste, akym sposobom.
chlapec sa s tym nemoze zmierit... asi ju stale lubi
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chalan sa stále nemôže zmieriť so stratou, stále si myslí a verí, že sa k sebe vrátia späť.
Pokiaľ je Tvoja kamarátka už pevne presvedčená, že s ním už nechce nič mať, tak v tomto prípade je najlepšou možnosťou ignorácia, keby to začalo už prerastať mieru únosnosti, tak telefonát s jednoznačným vysvetlením, ak nepomôže ani to, tak pohroziť žalobou za obťažovanie.
Pokiaľ je Tvoja kamarátka už pevne presvedčená, že s ním už nechce nič mať, tak v tomto prípade je najlepšou možnosťou ignorácia, keby to začalo už prerastať mieru únosnosti, tak telefonát s jednoznačným vysvetlením, ak nepomôže ani to, tak pohroziť žalobou za obťažovanie.
-
Slovensko 2002
Light Expert
Zalobu za takuto vecjin napísal:Chalan sa stále nemôže zmieriť so stratou, stále si myslí a verí, že sa k sebe vrátia späť.
No ale ak si niekto nepraje, aby si ho obťažoval, tak to musí rešpektovať, v opačnom prípade by som aj ja radil podanie žaloby.
-
Fabo
Hardcore addict
Slovensko 2002 to nie je zaloba za to, ze ju lubi, ale za to, ze ju obtazuje... tebe by to na jej mieste nevadilo?
Treba mu to povedat tak, aby mu bolo jasne, ze dalej definitivne nic nebude. Pises, ze osobne radsej nie, lebo by ho to urazilo alebo sa citil trapne. Chudak, ked mu nahodou baba nechala aj malu nadej (alebo aj nenechala, ale on si to tak v hlave prekrutil a vylozil), ze nieco este bude, ze ma sancu, tak on si tu iluziu v sebe pestuje a potom sa chova ako cvok. Pravdu treba povedat presne taku aka je.
Ak to nie je takyto pripad, tak treba dalej postupovat, ako písal jin. Snad uz sudmi sa ohanat nebude treba..
Ak to nie je takyto pripad, tak treba dalej postupovat, ako písal jin. Snad uz sudmi sa ohanat nebude treba..
-
Slovensko 2002
Light Expert
Nemyslim si ze pisanie sms moze cloveku ublizit, aj tak ho to po case prestane bavit 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ked som dostal kopacky tak v tej opitosti a zlej nalade som mal tiez sto chuti napisat nieco (nie basen, na to nemam) a spolu so zlomenou ruzou to podarovat toho casu uz byvalej ... ale som na to co ? som na to zabudol
... obdivujem ale najivitu podobnych ludi, ktori si myslia, ze dokazu nieco tym, ze budu druheho otravovat ... musia mat krasny idealny svet v tych hlavach 
-
jin
VIP
Taký SMS Bombing môže byť riadne nepríjemný, to mi ver! Ak Ti pípa mobil každých 10 minút, tak Ti to dokáže riadne pokaziť deň. Aj keď sa snažíš to ignorovať.Slovensko 2002 napísal:Nemyslim si ze pisanie sms moze cloveku ublizit, aj tak ho to po case prestane bavit
tak nech si z neho vystrelii, že sa stretnu tam a tam a ona nepride..
jeho to prestane baviť ked sa to stane tretikrat
jeho to prestane baviť ked sa to stane tretikrat
TenDruhy: Tebe by tie stupidne prispevky niekto mal začať mazať. Možno ťa to prestane baviť, keď sa ti to stane tretí krát.. 
-
Peter_Retep
VIP
v cechach by za toto typek mohol ist sediet. to co opisujes sa v pravnickom fachu opisuje ako stalking. bohuzial nasa policia s tym nic nespravia a na sud sa to zrejme ani nedostane ak by si pristupila teda k takemuto druhu riesenia.
inak ma napada, ze na takychto typov zabera ze mu povies z oci do oci ze je koniec, ze ho nemilujes - prosto pravdu. Ineho chalana radsej so sebou neber lebo takymto typom zvykne aj svihnut a vyrutia sa na teba, ze ako si si dovolil ist po cudzej kocke.
Zaver: ziadne vypisovanie, nech sa stretne kamoska s tym typkom a nech mu povie na rovinu ako sa veci maju. A ziadna kavicka a cajicky, nech to je max 5 minutova zalezitost
inak ma napada, ze na takychto typov zabera ze mu povies z oci do oci ze je koniec, ze ho nemilujes - prosto pravdu. Ineho chalana radsej so sebou neber lebo takymto typom zvykne aj svihnut a vyrutia sa na teba, ze ako si si dovolil ist po cudzej kocke.
Zaver: ziadne vypisovanie, nech sa stretne kamoska s tym typkom a nech mu povie na rovinu ako sa veci maju. A ziadna kavicka a cajicky, nech to je max 5 minutova zalezitost
si sa zle vyspal, čo?
-
Fabo
Hardcore addict
Frikso, sak ma pravdu...
-
Peter_Retep
VIP
nema pravdu. ved jej v kuse vypisuje. to su chalani co to nemaju vsetko celkom v poriadku chlape. ked babena nedojde on si to vysvetli ze aaa nemala cas alebo podobnu chu**** a odpusti jej. vy sa bojite konfrontacie alebo co?
Peter : ja by som sa ani nečudoval keby sa ta babena toho týpka bála a tiež by som sa nečudoval keby mu preplo a niečo by jej spravil...