Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Posilovanie
Mne ide v pohode
Re: Posilovanie
a ktory by si odporučal mne ?prosim (154-164cm neviem presne ,50kg 15rokov mám)
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
chalani co poviete?
Weider GIANT MEGA MASS 4000 7000g
momentalne mi ide o jemny narast svalovej hmoty, ale popritom pomerne dost casto behavam dlhsie trate kde spalim fakt kvantum kalorii , doteraz som to riesil 100% proteinom po behani , ale rozmyslam ci by nebol vhodnejsii mega mass.
behania sa nechcem zrieknut.
Weider GIANT MEGA MASS 4000 7000g
momentalne mi ide o jemny narast svalovej hmoty, ale popritom pomerne dost casto behavam dlhsie trate kde spalim fakt kvantum kalorii , doteraz som to riesil 100% proteinom po behani , ale rozmyslam ci by nebol vhodnejsii mega mass.
behania sa nechcem zrieknut.
Posilovanie
Weider je velmi drahy, kvalita nezodpoveda cene. Ja by som bral bud Mutant Mass alebo Seriou Mass od ON
Budeš zrejme ektomorf, tak by si si na začiatok mohol dačo prečítať napríklad tu:Hojkáč napísal:Hoj,chcel by som sa spytať ako mam nabrať svaly nejake tie metody mam 15 rokov a 50 kg čo je na moj vek málono pribrať ani nemožem mam to v genoch tak chcem mať aspon svaly môžte mi niečo poradiť ? dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://www.vseokulturistice.cz/somatotyp-ektomorf_40Kód: Vybrať všetko
http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=104&start=0Kód: Vybrať všetko
http://www.ironfactor.cz/viewforum.php?f=15Posilovanie
Imho tie rozdelenia su bullshity. Taktiez by som mal byt ektomorf no nemam problem s naberanim, samozrejme jedalnicek musi byt velmi dobry, taktiez to chce vela makacky a hodiny stravene v posilke. Bez makacky nie su vysledky...
Prosim a ake cviky by som mal robiť 3dni v týždni ?a som v tom novy tak ak by sa dalo nazov ktoremu porozumiem
(a maju to byť napr... Pondelok utorok streda alebo pondelok streda piatok-ako vlastne)
A tak si prečitat neake forum o posilovani??
chod split
jeden den si ho vyhon pravou rukou a druhy den lavou
spokojnyy?
chod split
jeden den si ho vyhon pravou rukou a druhy den lavou
spokojnyy?
ale rozdiel je vtom, ze taky mezomorf by mohol vynechat 1/3 treningov, jest ako pride a pribral by aj tak viac ako tyFilipito napísal:Imho tie rozdelenia su bullshity. Taktiez by som mal byt ektomorf no nemam problem s naberanim, samozrejme jedalnicek musi byt velmi dobry, taktiez to chce vela makacky a hodiny stravene v posilke. Bez makacky nie su vysledky...
toto je forum....ak chces byť vulgárny chpd si trebarz do miestnosti na pokeci či facebooku s titulom "xxx" tam ti to možno pomože!
vulgárny?Hojkáč napísal:toto je forum....ak chces byť vulgárny chpd si trebarz do miestnosti na pokeci či facebooku s titulom "xxx" tam ti to možno pomože!
"honiť si" je podľa teba vulgárne?
sa spamataj..
pozeral som na tvoje prispevky
takimi to pic*vinami si "zarabas" body... chod laskavo preč z tejto sekcie ja potrebujem pomoc kde to ty nie $!?/ you!
faktom však zostáva milý hojkáč, že všetko čo sa pýtaš sa tu už riešilo tak prelistuj pár strán dozadu a dovtedy nespamuj
Hojkáč ty akože očom? TenDruhy veľmi dobre radi, taktiež už poradil veľmi veľa krát aj mne a stále len a len dobre

Tak to mi je jasne ale ja to zvaľujem práve na ten rýchly metabolizmus, nie stavbu telaColdRain napísal: ale rozdiel je vtom, ze taky mezomorf by mohol vynechat 1/3 treningov, jest ako pride a pribral by aj tak viac ako ty
ale tieto telesné typy nie su o stavbe tela, ale prave o tom ako naberaju, resp ako rychlo, pomer tuku/svalstvo atd, take ekto ako aj mezomorf bude v 11rokoch resp bez ziadneho posilovania vyzerat ako palicka...
Určite cvič FB, v žiadnom prípade nie split.
-
nestik
Medium Professional
Ja tym telesnym typom dost verim. Poznam chalana co cvici cca 3 roky, je endomorf (dufam ze sa to tak vola, ten co nabera dost s tukom, pomaly metabolizmus), svaly na nom v podstate ani nevidno lebo nieje rysnuty, brucho ma dost zaliate tukom a to drzi pravidelne dietu a aj tak sa mu nedari schudnut ale silu ma, to vidno ked cvici. A zase druheho co poznam, necvici, aspon co ja viem iked niekedy tomu az neverim lebo v pase uzky chrbat aj ramena siroke, proste takmer dokonaly V tvar, ruky tiez... Podla mna to taki maju naozaj o dost lahsie s vypracovanim figury. Ale ja sa nestazujem
Myslim, ze som ektomorf, ked som este necvicil vzdy som bol dost chudy ale zase so ziadnym pohybom som nemal problem iked ani teraz este nie ale s nadubudanou vahou idu uz niektore mozno trochu tazsie. Snazim sa dodrziavat aspon ako tak denny jedalnicek, zerem gainer pred a po treningu ale zeby som nesiel prezit ze som nemal na obed maso s ryzou tak to nie
BTW: Teraz som cital clanok co sem dal COTHW (K+) tak zbezne a vidim ze ti co tvrdia "ked chces nabrat musis prijat denne aspon 2g bielkovin / 1kg hmotnosti" je blbost, telo dokaze stravit len 1,6g bielkoviny / 1kg hmotnosti denne...
BTW: Teraz som cital clanok co sem dal COTHW (K+) tak zbezne a vidim ze ti co tvrdia "ked chces nabrat musis prijat denne aspon 2g bielkovin / 1kg hmotnosti" je blbost, telo dokaze stravit len 1,6g bielkoviny / 1kg hmotnosti denne...
Blbosť je to, čo píšeš. Odkiaľ to máš ?BTW: Teraz som cital clanok co sem dal COTHW (K+) tak zbezne a vidim ze ti co tvrdia "ked chces nabrat musis prijat denne aspon 2g bielkovin / 1kg hmotnosti" je blbost, telo dokaze stravit len 1,6g bielkoviny / 1kg hmotnosti denne...
-
nestik
Medium Professional
Tu to mas:hughito napísal:Blbosť je to, čo píšeš. Odkiaľ to máš ?
http://www.vseokulturistice.cz/somatotyp-ektomorf_40
Nejvyšší možná dávka bílkovin využitá organismem je až 1,6g/1Kg/den.
Pokud je někdo schopen využít vyšší dávky např. kolem 3g, tak jedině za použití
steroidních (zakázaných) látek, které toto vysoké dávkování umožňují. Za normálního stavu
tak velké množství bílkovin nemůže tělo zpracovat a dostatečně využít.
ja stym súhlasim, niekde tu bol článok ktorý presne rozpisoval hodnoty proteosyntézy na deň a tie čísla boli skutočne až prekvapivo nízke