Chcem kúpiť auto
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: Chcem kúpiť auto
moj nazor nie . nie fiat , nie renault , daciu a podobne hovadiny ... diesel ci benzin ? ak benzin tak japonca najlepsie hondu , ak diesel ja by som isiel do nejakeho passata alebo octavie 1.9tdi
-
17
Light Professional
A Golf III? Ci to je prilis drahe pri pomere vybava / vykon / CENA? Golf IV sa mi velmi paci, ale to je trosku vyssia cenova kategoria, mozno tak pre kolegu mihalaswk.
dieslovy passat určite nie
keď passat, tak 1,8 benzin
, hlavne ak je ten nafťáčik za lákavú cenu
kúpte si všetci Yarisa a budete mať pokoj
kúpte si všetci Yarisa a budete mať pokoj
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a preco nie fiat ani renault ?
-
typek61
Darca
caute chcem kupit jaguar x-type 2004 diesel.zaujima ma kazivost tohto auta
alebo ine alternativy?
alebo ine alternativy?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
mihalwk: nehovorim aby si si to nekupil , rob co chces ale ak chces nieco dobre a spolahlive urcite nie fiat .. a o renaulte sa docitas uz v jeho znaku za co stoji ...
chezter: passat 1.9 tdi preco nie ? myslel som ze ten motor v octavi a pasate je rovnaky ..
chezter: passat 1.9 tdi preco nie ? myslel som ze ten motor v octavi a pasate je rovnaky ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ing.Zoidberg: nemozes to zas takto povedat, napr. my sme mali 2x punto(stare a najnovsi classic) a auta dodnes jazdia ..poznam aj ludi z vyroby fiatu, keby vidim vyrobu napr. Q7 a nejakeho fiata, berem ten fiat 
-
cORP.
Addict
to ohovarat nejake znacky je pekna kravina ,renault je na pi*u podla znaku ,hej maju problemy aj mali ,ale ktora znacka nemala ? ja by som napr japonca nechcel ani za nic ,preco ? pretoze su mi rovnako nesympaticke ako niektorym ludom francuzke auta ,proste kvoli sympatiam ,nemecke auta su okej ,no tiez rovnako ako ostatne znacky nie vsetky !!!
ale ved to mas jasne ze sa najdu vynimky ...
ale nebudem napriklad niekomu odporucat kupu thalie alebo dacie ked sa da najst rozumnejsia alternativa 
no tak ja napr som na daciu nepocul ani jedno zle... poznam par ludi co to maju a vychvaluju si to
asi preto ze to kupili za lacno a necakali od toho vela tak ich to mohlo len prekvapit
asi preto ze to kupili za lacno a necakali od toho vela tak ich to mohlo len prekvapit
tak ja mam s loganom zle skusenosti, ale musim povedat ze to bolo firemne auto a tak sa s nim aj zaobchadzalo... motorovo slabota, hnusne plasty...potom sa kupila nova thalia to uz bolo trosku lepsie
thalia zatial sluzi uvidime dokedy 
-
Hellboy248
Guru wannabe
radsej japonca ako nemca, ktory stahuje auta od zakaznikov na "klasicku prehliadku" a opravuju potichu doje*** airgaby .)cORP. napísal:to ohovarat nejake znacky je pekna kravina ,renault je na pi*u podla znaku ,hej maju problemy aj mali ,ale ktora znacka nemala ? ja by som napr japonca nechcel ani za nic ,preco ? pretoze su mi rovnako nesympaticke ako niektorym ludom francuzke auta ,proste kvoli sympatiam ,nemecke auta su okej ,no tiez rovnako ako ostatne znacky nie vsetky !!!
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
v juli sa chystam kupit bmw e46 320d alebo 330d po roku 2000 ... vas nazor na to ? neni to zla volba ? chcem dat za to od 4-6 tisic
auta to niesu zle dost som si o nich napozeral pozeraj ale 110kw verziu tej 320d (aj tu to doporucuju) mensia spotreba a neodchadza pumpa tusim..
prajem uspesnejsie hladanie ako skoncilo to moje dost vylietane su na slovensku a tie lepsie kusky idu tak okolo 7-8tisic
prajem uspesnejsie hladanie ako skoncilo to moje dost vylietane su na slovensku a tie lepsie kusky idu tak okolo 7-8tisic
320d sa ti oplati doviezt z nemecka, na slovensku nic moc kusky a tie co za nieco stoja su predrazene...my sme nedavno doviezli celkom slusnu, cenu netusim nebol som pri predaji
/
tak ako vravel kolega Chobot, pozeraj 110kW verzie -> maju rozdielne čerpadlá ... v 100kW je pouzity stary system, ktory ti odide...hlavne pri tej nasej riňavej nafte na Slovensku... v 110kW je už CommonRail
/
tak ako vravel kolega Chobot, pozeraj 110kW verzie -> maju rozdielne čerpadlá ... v 100kW je pouzity stary system, ktory ti odide...hlavne pri tej nasej riňavej nafte na Slovensku... v 110kW je už CommonRail
budes potrebovat vela stastia pri hladani slusnej 320ky za 4-6, nieto 330ky 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
aha este som ani nezacal poriadne hladat .. hned prva moc sa nevyznam no nevyzera zle
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ing.Zoidberg: treba vidiet/vyskusat ..na fotke aj babkina pinďa vyzera mlada 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ved jasne .. mam este chvilu cas