Film/dokument o NY J.F.K. airport
Film/dokument o NY J.F.K. airport
Dobrý deň, potreboval by som vedieť či existuje nejaký film/dokument o new yorskom letisku J.F.Kennedyho. Sestra tam letí začiatkom júla a potrebuje ešte za 2 hodiny keď tam doletí stihnúť nájsť terminál, z ktorého odletí do Miami. Počul som, že ľudia, ktorí tam ešte neboli, tak tam dosť často zablúdia, takže si myslím že tie 2 hodiny sú jej málo. Preto mi treba nájsť niečo poučné, nejaký dokument alebo niečo také. Ďakujem
Re: Film/dokument o NY J.F.K. airport
ked prileti, nech sa opyta na informaciach alebo ludi pracujucich na letisku (urcite jej ochotne poradia)
.
letisko snad nie je jadrova fyzika
.
letisko snad nie je jadrova fyzika
Mám len ja pocit, že sa tu zasa niekto potrebuje niečim chváliť?
Panebože...sme v 21. storočí a letisko JFK je jedno z najväčších a najvýznamnejších na svete, to znamená, že to tam asi majú perfektne zabezpečené, aby sa tam nikto nestratil a nejaké info stánky sú na každom kroku.
Panebože...sme v 21. storočí a letisko JFK je jedno z najväčších a najvýznamnejších na svete, to znamená, že to tam asi majú perfektne zabezpečené, aby sa tam nikto nestratil a nejaké info stánky sú na každom kroku.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Medzi terminálmi tam premáva vlak. Na každen stanici sú obrovské obrazovky s informáciami, informačné smerové tabule... trafí tam aj keby nechcela.