nerad to sem pisem lebo potom vyzeram ako naozaj nejaky amater, aj ten nazov je amatersky, ale tak neda mi to sa nespytat.
Ide o to ze mam textovy subor kde na kazdom riadku je nejake cislo. Cisla su oddelene LF-kom a je ich tam dost dost vela. Proste nejedna sa o ziadne 10 prvkove zistovania poctu vyskytov.
No ale co ja vlastne teda potrebujem. Ako z nazvu temy mozte vycitat, ja by som potreboval zistit, ze kolkokrat sa tam dane cislo nachadza, pretoze to potrebujem pre buduce spracovanie a ked toto nespravim, zvysim tak dost casovu narocnost. Robim to v C++ a ukladam to do
Kód: Vybrať všetko
std::vector<std::pair<int,int>>Tu vsak nastava problem. Ako som spomenul. Prvkov je strasne strasne vela, cize je prakticky nemyslitelne, aby som teraz robil vzdy pri kazdom novonacitanom prvku iteracie celym vectorom a porovnaval. Najprv som to skusil, po tom co po minute to vsak este nedokoncil, vykaslal som sa na to a rozhodol som sa sem napisat.
Neziadam vas o teraz aby ste mi napisali cyklus, ale skor aby ste ma nakopli ako inak by sa to dalo riesit a ake ine moznosti by som mohol vyuzit.