Inteligencny vs. emocny kvocient

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Inteligencny vs. emocny kvocient

Príspevok od používateľa gogo956 »

Janio napísal:Napr. sestra môjho kamaráta... Sprostá, ako noc... Fláka školu, každý boží deň len pije, neučí sa... A to má 15 chodí na disky a viem si predstaviť, ako každému rozťahuje nohy... Takže asi toľko :) Takých "žien" je teraz plná riť

Gogo, ale ja nepíšem o "väčšine" ľudí. Píšem o tom, čo som vysvetlil už v tomto príspevku... Inak skoro nič mi nevraví ta veta, ktorú si dal do úvodzovkách a hľadať vysvetlenie na nete sa mi nechce
- to je prave to, co som Ti napisal: sudis druhych ludi bez toho, aby si skutocne vedel ci takymi aj su:
1/ to ze si myslis ze "každému rozťahuje nohy" je iba Tvoja domnenka, nemas na to ziadne dôkazy
2/aj keby to tak nahodou aj naozaj bola pravda, tak Teba do toho nie je vôbec nic, je to totiz jej sukromna vec.
:)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

janio.. si mi pripomenul jeden vtip..

"Aky je rozdiel medzi kurvou a kurvou sku****??"
.
kur*a da kazdemu.
kur*a sku*vena da kazdemu.. okrem mna :D

Ale K+ ta to, ze robis toho pomyselneho strasiaka na poli moralky. nevdacna to praca:)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Gogo prosím ťa, prestaň tu mudrovať . Zakazujem jej to ? Alebo niečo podobné ? NIE a je mi to totálne jedno a po ďalšie. Vidím ju každý deň, ako sa lýže s druhými a je schopná za jeden večer vymeniť aj 2-3... Takže za predpokladu, čo môže robiť 15 ročná čubka plná hormónov na diskotéke a kadejakých chata rozbijačiek celú noc ? Ak si myslíš, že hrajú karty tak si vedľa... Koniec koncov aj keby bola pravda akákoľvek neviem, čo sa tu do toho staráš... Napísal to prvý jackb a ja som s ním súhlasíl a Petrovi som vysvetlil čo myslím pod slovom "zasrane decko" nič viac

Lumir njn njn :D

Jackb - Veď píšem, že ak by to bola pravda by som mal nie toľko vzťahov ;)
Mení to niečo na tým, čo som povedal ? Ak chce ženu len na sex, ale postačí mu ruka... Tak ju potrebuje ? Myslím, že ani nie a keďže ju nepotrebuje tak ju ani nemusí chcieť. Decko ju tak isto nepotrebuje a ani nechce
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

EQ zastresuje mnoho veci a nadvazovanie vztahov s nim nesuvisi prioritne. Nemuselo by sa diskutovat iba v tejto rovine. Myslim si, ze mam pomerne vysoke IQ a takisto pocitujem ze som miestami sebecka svina, viem byt empaticky a venovat druhym cas ale len ked su to ti ktorych mam rad, so vztahmi problem ziadny. Kdezto mozno ludia jednoduchsi by sa vedeli celi rozdat pre ostatnych, pomohli vzdy vsade so vsetkym, ja by som krcil nosom ako sa mi nechce a hladal dovody nie sposoby. Vdaka Bohu sme kazdy iny, kazdemu bolo nadelene nieco ine, svet potrebuje aj IQ aj EQ.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Kafiatko:JA som bola na disco tancoch a to dokonca 2x! A je to nuda....ak teda tam nejdes za ucelom nechat si platit drinky :D Po pol hodine som odisla a pri tom som tam nechala 4 ecka vstupneho!!!
Hudba je to o nicom,lebo aj ked je relativne podarena piesen,tak ju ten dídžej dost spotvori.Chlapi otrasni...kosielkari nagelovani...a pred vchodom zvracaju male deti...No ja neviem,ci je inteligentne chodit na taketo miesta.

Teda si myslim ,chlapci,ze ci su na diskoteke k***y alebo nie,je to jedno,lebo toto miesto je IQzrazujuce uz aj bez nich.
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dinnamo13 »

treba sa ožrať a mať ženy na haku :smt059 potom same dolezu.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Insomnia - zas v knihovne nezachlastam a nezabavim sa :-P ...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

INsomNIA napísal: Po pol hodine som odisla a pri tom som tam nechala 4 ecka vstupneho!!!
Hudba je to o nicom,lebo aj ked je relativne podarena piesen,tak ju ten dídžej dost spotvori.Chlapi otrasni...kosielkari nagelovani...a pred vchodom zvracaju male deti...No ja neviem,ci je inteligentne chodit na taketo miesta.
Teda si myslim ,chlapci,ze ci su na diskoteke k***y alebo nie,je to jedno,lebo toto miesto je IQzrazujuce uz aj bez nich.
Záleží aj na akú diskotéku si natrafila.. je jasné že ak tam nebude vstup 18+, tak tam na tie deti natrafíš, a chlapi na diske sú mi maximálne ukradnutý, pretože ako som už spomínala..chodíme sa vytancovať a nie za iným zámerom... a určite nesúhlasím že chodenie na diskotéky je IQ zrážajúce, pretože ak si v spoločnosti inteligentných ludí a bavíš sa na úrovni , neviem čo je na tom znižujúce IQ... :roll:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

kafiatko - chodenie na diskoteky urcite nie je IQ zrazajuce lebo tam ludia chodia:
a) za ucelom normalne sa zabavit, vytancovat, prezit prijemne chvile v kruhu dobre naladenych ludi
b) ludia u ktorych nie je co zrazat

hlupe diskotekove slecny su take ktore chodia vyfintene na diskoteku aby boli cool a byt cool je pre nich v zivote vsetko (alebo velmi vela)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

A čo máte všetci proti deťom ? :D :lol:
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

nordkapp:Hej,ale do kniznice sa za ucelom zabavy nechodi.Tak uz pssst,vyrusujes ostatnych... :P

kafiatko:
Spoiler

Kód: Vybrať všetko

http://www.zio.sk/
Moje dojmy z tych par razov su na nic.Ale to,ze sa vies zabavit na urovni,ti neberiem.
Mne na diskotekach vadi predovsetkym hudba a potom aj okolie.Ale proti gustu...

Kazdopadne je to OT.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

od konkretnej hodnoty IQ ci EQ to nezavisi. mozno vysoko inteligentni ludia vela riesia a premyslaju resp. maju vyssie naroky. co sa tyka nadvazovania vztahov vseobecne, tak rozhodujuci ja asi skor SQ, t.j. socialny kvocient.
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

Načiarkal som si na papieri 45 vertikál, každú za jedno "Q" v tejto téme. Ešte 2 (moje sa neráta) a bude to prvočíslo...
Má na to vplyv aj kvocient pohlaví? To keď si vydelíte dĺžku a hĺbku malo by to byť blízko číslu jedna?
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

zase raz súhlasím s INsomNIA-ou teda mne by až tak nevadilo keby sa človek do istého veku zabáva takýmto spôsobom ja som s tým skoncoval po jednom roku chodenia na diskotéky a to mi bolo 15-16 odvtedy som prestal piť,fajčiť, pozerať TV, nesledujem Pop-ovú scénu, dokonca som skoncoval s Windowsom... pomohla zmena miesta odlúčenie od kamarátov teraz z rovesníkmi ťažšie vychádzam a takmer sa izolujem ja by som rád debatoval atď. ale s kým keď ich trápi superstar, telka , diskotéky alkohol...

zhrnutie na vzťah treba 2 ľudí ktorý dokážu spolu koexistovať bez väčších problémov sú ochotný výchadzať a prispôsobovať sa partnerovi vo veciach na ktorých nezáleží a dohodnúť sa na závažnejších rozhodnutiach ak je jeden partner vyslovene obmedzený a neschopný ničoho z vyššie uvedeného nemožno dosiahnuť spokojnosť na obidvoch stranách takýto vzťah je psychickou záťažou - už neplní funkciu akejsi duševnej oázy
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

IQ zahrna inteleginenciu, IQ spojene s EQ zahrna uz mudrost
mico5000
Light Star
Light Star

v prípade že človek vie ovládať emocie - áno.. - je to ťažké ovládať svoje emócie treba len chcieť a mať motiváciu zmieniť citové prejavy ktoré su zvyčajne prudké a neregulované - obvykle aj neúmerné a nemiestne
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

mico5000 napísal:nesledujem Pop-ovú scénu, dokonca som skoncoval s Windowsom
OMG! aký hardcore rebelant... hotový Che Guevara II.
ithory napísal:IQ zahrna inteleginenciu
áááh, vidím že slečna je suterénka, že?
mico5000
Light Star
Light Star

silmarill došlo mi, že to nieje o hudbe... a windows robí blbosti mne linux funguje bezchybne brat keď niečo chce na nete hneď vyhadzuje nebezpečenstvo zavírenia atď.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ithory napísal:IQ zahrna inteleginenciu, IQ spojene s EQ zahrna uz mudrost
aj tak je najdolezitejsi SQ=socialny kvocient. co z toho, ze niekto je chodiaca encyklopedia plna empatie a altruizmu, ked medzi ludmi v spolocnosti nevie svoje schopnosti primerane uplatnit?

mudrost je o hladani pravdy a suvisi skor so skusenostami. aj ked urciti ludia sa nepoucia nikdy.
Napísať odpoveď