15+
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: 15+
môžeš sám chodiť výťahom
-
Janio
Zablokovaný
Tak to ťa oje*** 
A hmm neviem, aké "výhody" by mal... Tuším, že trestnoprávne je človek zodpovedný od 14... A v 15 máš takú výhodu, že môžeš byť večer sam v bare (tuším po 22:00), alebo nie ? Neviem, nevymetám bary... A ani neviem o nejakých výhodách. Tým, že budeš mať 15 sa nič nezmení... 17 ročný bývaju sami
A kto im tak platí na všetky veci ? 
//Vlastne ja tiež bývam sám, keď prídem domov zo školy a rodičia sú ešte v práci
//Moosha njn, na toto som zabudol
A hmm neviem, aké "výhody" by mal... Tuším, že trestnoprávne je človek zodpovedný od 14... A v 15 máš takú výhodu, že môžeš byť večer sam v bare (tuším po 22:00), alebo nie ? Neviem, nevymetám bary... A ani neviem o nejakých výhodách. Tým, že budeš mať 15 sa nič nezmení... 17 ročný bývaju sami
//Vlastne ja tiež bývam sám, keď prídem domov zo školy a rodičia sú ešte v práci
//Moosha njn, na toto som zabudol
Nemôžeš podpisovať sám zmluvy, tedy aj keby si býval sám, nemôžeš podpísať zmluvu o prenájme alebo kúpe ty sám, potrebuješ na to zákonného zástupcu. To je k tej spôsobilosti na právne úkony, ktorú spomenul moosha.
vzdy sa zasmejem ked vidim tie sny o tom ako sa kazdemu v zivote vsetko zmeni ked dosiahne 15/18 rokov
...a potom pride kruta realita a zmeni s akurat to (18) ze uz alkohol nieje taka sranda lebo je to legalne...
+ vodicak,to je asi tak vsetko...
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Keď už budeš mať resp. možno už más 15 rokov, tak si skús zrátať koľko mesačne stojí také samostatné bývanie.
No a keď ti dospeješ k tej cifre, tak zároveň prídeš aj na to, že ti vaši až tak hore krkom nelezú.
No a keď ti dospeješ k tej cifre, tak zároveň prídeš aj na to, že ti vaši až tak hore krkom nelezú.
Codyman napísal:Nie niesom futbalista, ale uz by som chcel byvat sam mam 17 ale je pravda ze to sam este nezvladnem, nasi mi idu uz hore krkom
Omg.. ved som napisal ze v takom mladom veku to este nezvladnemShwollo napísal:rodičia ti prestanú ísť hore krkom keď ťa prestanú živiť, keď si budeš musieť sám platiť účty, jedlo a pod... Hlavne, že máš silné reči. Tak choď, odsťahuj sa. Potom uvidíš, čo to je život,. Lebo podľa toho, čo tu píšeš o tom nemáš ani šajnu.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Je fajn, že si to uvedomuješ aj ty, že nemôžeš ešte bývať sám.
Ja som to vedel hneď ako som si prečítal túto tému
. Prečo si nedal názov témy 17+ keď máš 17 rokov? Alebo možno si mohol dať aj 18-
...
Ja som to vedel hneď ako som si prečítal túto tému
-
Soviet
Darca
Rodicia mi lezu na nervy..chcem byvat sam
Je mi z niektorych ludi do smiechu..Mozes byvat sam, ale robotu si nezozenies a z brigady neuzivis
Takze pekne dostuduj a potom sa odstahuj, ked budes mat job..Teraz si vaz toho co mas..